הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ציטרולין מאלט באבקה

Yakir149

משתמש מתחיל
65
15
נק' מוניטין:
10
65
15
היי חברה
אז ככה עד היום הייתי לוקח ארגנין באבקה..עכשיו הטעם של זה פשוט נורא. מי שניסה יודע זה פשוט הדבר הכי מגעיל שיצא לי לטעום
עכשיו אני רוצה להזמין ציטרולין מאלט באבקה אז למי שניסה יודע אם הטעם של זה נורמלי ולא נורא כמו הארגנין..כי מבחינה כספית זה משתלם
תודהה לעוזרים!!

• פותח/ת השרשור
למה בכלל שתרצה להשתמש בתוסף חסר תועלת שכזה? כנ"ל ארג'ינין
אני יודע שהוא חסר תועלת אבל בכל מקרה אני אוהב את תחושת הפאמפ שהוא מביא באימון זו הסיבה היחידה שאני משתמש בו..בכל מקרה יצא לך לנסות?

יצא לי לנסות ל-ציטרולין. מלבד פאמפ לצד בחילות ותחושת יובש בגוף, הוא לא תורם. ופאמפ אינו מקושר להיפרטרופיה או אף תהליך חיוני אחר שאנו רוצים שיקרה בגוף

ציטרולין חמוץ כמו ויטמין סי באבקה.
אני אישית הרגשתי שארג'ינין יותר יעיל לצורך פאמפ. מה שאני עושה כדי לצרוך תוספים בעל טעם רע באבקה (HMB, Betaine, ציטרולין וארג'ינין, למשל) זה לקנות קריאטין בטעם ואז לשלב הכל עם סקופ אחד של קריאטין.

• פותח/ת השרשור
יצא לי לנסות ל-ציטרולין. מלבד פאמפ לצד בחילות ותחושת יובש בגוף, הוא לא תורם. ופאמפ אינו מקושר להיפרטרופיה או אף תהליך חיוני אחר שאנו רוצים שיקרה בגוף

אני יודע שאין לו שום תועלת זה נטו "לפנק" את עצמי יש לי דרכים קינקיות ;)

ציטרולין חמוץ כמו ויטמין סי באבקה.
אני אישית הרגשתי שארג'ינין יותר יעיל לצורך פאמפ. מה שאני עושה כדי לצרוך תוספים בעל טעם רע באבקה (HMB, Betaine, ציטרולין וארג'ינין, למשל) זה לקנות קריאטין בטעם ואז לשלב הכל עם סקופ אחד של קריאטין.

חמוץ שזה נסבל חחחח כי מאז הארגנין ישלי טראומה הוא היה מר בקטע הזוי
נגיד עם אגנין היתי צריך כמות של קריאטיו בטעם כדי לא להרגיש את האגנין בגלל זה אני שואל לפני שאני קונה כי אם זה סתם חמוץ אז לא נורא

אני יודע שאין לו שום תועלת זה נטו "לפנק" את עצמי יש לי דרכים קינקיות ;)

חמוץ שזה נסבל חחחח כי מאז הארגנין ישלי טראומה הוא היה מר בקטע הזוי
נגיד עם אגנין היתי צריך כמות של קריאטיו בטעם כדי לא להרגיש את האגנין בגלל זה אני שואל לפני שאני קונה כי אם זה סתם חמוץ אז לא נורא
ויטמין סי נקרא גם חומצה אסקורבית, זה וציטרולין הם הדברים הכי חמוצים שטעמתי. אני לא חושב שטעם יכול להיות יותר חמוץ. אולי ויטמין סי קצת יותר חמוץ, אבל שניהם חמוצים בטירוף. עם קריאטין בטעם זה השתלב לי נחמד. כל טעם מתוק הפך להיות חמוץ-מתוק.
לא מבין איך הארג'ינין מתעלה על הטעם של הקריאטין שלך. אני מערבב 5 ג' קריאטין בטעם, 4 ג' בטאין, 3 ג' HMB ועוד 3 ג' ארג'ינין או 6 ג' ציטרולין וזה לא יוצא דוחה.
אתה יכול גם לקנות ויטמינצ'יק דיאט ולהוסיף לשייק. זה מה שהייתי עושה לפני שקניתי קריאטין בטעם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית