הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה מחפש נעליים

RoniNinja636

משתמש מתחיל
265
78
נק' מוניטין:
115
265
78
שם המוצר: נעלי ליפטינג בשביל סקוואט ודדליפט. משום מה יש לי עדיפות לאדידס אבל גם חברות אחרות יתקבלו בברכה. אני מידה 41, 42 (מידות אמריקאיות: 8 ו8 וחצי)

מחיר: עד 400 ש"ח.

מקום מגורים: תל אביב, אזור אלנבי

נייד:
תלוי

משלוחים: לא

יצירת קשר: [email protected]

אמצעי תשלום: מזומן

בVolcan GYM מוכרים ב450 ש"ח נעלי Inov8
פרטים בחתימה

אני מוכר סאבו פאוורליפט מידה 43.
שמתי בהם מדרסים והם מושלמות עליי (אני מידה 42).

שלח לי הודעה פרטית אם אתה מעוניין.

Amazon.com | adidas Performance Men's Crazy Power Cross-Trainer Shoe, Black/White/Black, 8 M US | Fitness & Cross-Training
אני הזמנתי אותן עכשיו מאמזון ב61$, יש להם קטע מוזר עם המבצעים אז תבדוק אם מידה 8 תתאים לך זה יעלה 76$ ואחרי משלוח דרך USHOPS ומעמ אמור לצאת בערך 400 שח
יש מצב עדיין יש במלאי בחלק מהסניפים בישראל ככה שאתה יכול למדוד (בישראל אתה יכול להשיג ב500 עם הנחת מועדון חבר)

Amazon.com | adidas Performance Men's Crazy Power Cross-Trainer Shoe, Black/White/Black, 8 M US | Fitness & Cross-Training
אני הזמנתי אותן עכשיו מאמזון ב61$, יש להם קטע מוזר עם המבצעים אז תבדוק אם מידה 8 תתאים לך זה יעלה 76$ ואחרי משלוח דרך USHOPS ומעמ אמור לצאת בערך 400 שח
יש מצב עדיין יש במלאי בחלק מהסניפים בישראל ככה שאתה יכול למדוד (בישראל אתה יכול להשיג ב500 עם הנחת מועדון חבר)
אלא לא נעלי הרמת משקולות, יותר מוכוונות לקרוספיט

אלא לא נעלי הרמת משקולות, יותר מוכוונות לקרוספיט
לפי הביקורות שמצאתי עליה היא עובדת טוב מאוד לליפטינג
סוליה קשיחה
עקב מוגבהה
מה עוד חסר פה כדי שהיא תתאים להרמת משקולות?

והנה הפירוט עליה באתר אדידס אנגליה שם היא מוגדרת כנעל ליפטינג
Crazy Power Shoes

בכל מקרה שבוע הבא אני אתן עליה ביקורת בעצמי

נערך לאחרונה:
מוכר נייק מטקון 250 שח

קבצים מצורפים

• Screenshot_2017-06-11-14-36-24-1.png
    Screenshot_2017-06-11-14-36-24-1.png
    KB 299.5 · צפיות: 128
Back
למעלה תחתית