הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי סקאווט

• פותח/ת השרשור Emil
  • פורסם בתאריך

Emil

משתמש מתחיל
124
26
נק' מוניטין:
40
124
26
אהלן, רציתי להתייעץ לגבי קניית נעלי סקאוט עד כמה כדאי באמת לקנות? אגב אני בן 16 וכנראה שהרגל שלי תגדל עוד אז ככה שאני לא בטוח אם באמת כדאי להשקיע, אשמח לדעה או המלצה.

אדידס פאוורליפט 2.0 למרות שנראה לי שיצא עוד איזה גרסא לא תבדוק

אני מוכר סאבו פאוורליפט מידה 43 משומשות אם אתה מעוניין. לא כדאי לך להשקיע איזה 800 שקל בשביל אדיפאוור כי יכול להיות שהרגל שלך תגדל עוד.

@PowerLifting מוכר נעלי אינוב 8, נעל מצויינת ולא יקרה בכלל. אני לא זוכרת את המחיר המדויק תשאל אותו לעוד פרטים

בהתחלה לא צריך להתפרע וללכת רחוק לכיוון של Adipower או Nike Romaleos 2, אפשר להספק בAdidas Powerlift בSabo או להשקיע קצת יותר ולקנות את האינוב.
חוץ מזה, אתה יכול לראות לא מעט ליפטרים שהגיעו לסקוואט מאוד גבוה גם בלי נעל מיוחדת, שזה מעיד שגם אולסטאר זה רעיון לא רע ולא יקר

בהתחלה לא צריך להתפרע וללכת רחוק לכיוון של Adipower או Nike Romaleos 2, אפשר להספק בAdidas Powerlift בSabo או להשקיע קצת יותר ולקנות את האינוב.
חוץ מזה, אתה יכול לראות לא מעט ליפטרים שהגיעו לסקוואט מאוד גבוה גם בלי נעל מיוחדת, שזה מעיד שגם אולסטאר זה רעיון לא רע ולא יקר
אם היה לך פעם אפילו פאוורליפט עזוב אדיפאוור אתה מבין כמה זה מדהים. שווה עוד 100 שקל

אם היה לך פעם אפילו פאוורליפט עזוב אדיפאוור אתה מבין כמה זה מדהים. שווה עוד 100 שקל
האמת שאני עם הRomaleos 2 כבר שנה וחצי הלכתי רחוק על ההתחלה ועם כל המחיר הלא זול פלוס שחיטה מצד UPS זה היה שווה כל שקל ואני לא מתחרט על זה, נהנה מכל רגע איתה

לא לכולם נעל עם עקב יותר נוחה/טובה.
אני אישית התלהבתי שיש לי סאבו ואמרתי שעקב זה הכי טוב בעולם וכו' ששכחתי את הסאבו אימון אחד שמתי אולסטאר הבנתי שהרבה יותר נוח לי איתה. יש עוד אנשים כמוני. לא חושב שחייב לקנות אדיפאוור/רומליאוס כי לא לכולם נוח יותר עקב בסופו של יום.

אני אישית התלהבתי שיש לי סאבו ואמרתי שעקב זה הכי טוב בעולם וכו' ששכחתי את הסאבו אימון אחד שמתי אולסטאר הבנתי שהרבה יותר נוח לי איתה. יש עוד אנשים כמוני. לא חושב שחייב לקנות אדיפאוור/רומליאוס כי לא לכולם נוח יותר עקב בסופו של יום.
לא הלכתי וקניתי סתם, זה היה אחרי חודש וחצי- חודשיים של בדיקה מה נוח לי יותר (לא עם נעל עם הגבהה אבל עם רעיון דומה) אבל כן, בתרגילים אחרים אני לא ממש משתמש בRomaleos למשל בבנץ' שחזרתי לעשות עם אולסטאר כי הלג דרייב פחות נוח לי עם הגבהה לעקב

• פותח/ת השרשור
לא ממש הבנתם אותי חברים , אני התכוונתי אם כדאי כן לקנות נעליים למרות שהרגליים שלי יגדלו כנראה , אגב ניסיתי לשים שתי פלטות קטנות מתחת לרגליים וזה מרגיש פשוט מעולה עם הגבהה במיוחד שאני עושה היי באר
וכן אני כרגע משתמש בוואנס וזה אחלה והכל חשבתי אבל לשדרג טיפה

לא ממש הבנתם אותי חברים , אני התכוונתי אם כדאי כן לקנות נעליים למרות שהרגליים שלי יגדלו כנראה , אגב ניסיתי לשים שתי פלטות קטנות מתחת לרגליים וזה מרגיש פשוט מעולה עם הגבהה במיוחד שאני עושה היי באר
יש לי כבר איזה שנתיים את הסאבו פאוורליפט, מה ש @ZivFarbman36 מוכר, אחלה נעל (אין לי עם מה להשוות באמת כי לא ניסיתי נעלי הרמה אחרות אבל אני מבסוט מהן), העניין שהיא גם זולה (סביבות 250-300 שקל להזמין מרוסיה ואני מניח שזיו מוכר את המשומשות שלו במחיר יותר נמוך) ככה שגם אם הרגל תגדל תוכל לקנות נעליים חדשות כשזה יקרה בלי להפסיד יותר מדי כסף

יש לי כבר איזה שנתיים את הסאבו פאוורליפט, מה ש @ZivFarbman36 מוכר, אחלה נעל (אין לי עם מה להשוות באמת כי לא ניסיתי נעלי הרמה אחרות אבל אני מבסוט מהן), העניין שהיא גם זולה (סביבות 250-300 שקל להזמין מרוסיה ואני מניח שזיו מוכר את המשומשות שלו במחיר יותר נמוך) ככה שגם אם הרגל תגדל תוכל לקנות נעליים חדשות כשזה יקרה בלי להפסיד יותר מדי כסף

עושה איתם סקוואט ?

סאבו זה לא אדיפאוור
אתה עושה לואו באר ודדליפט, תנסה לעשות הייבאר, פרונטים ופאוורקלינים, נדבר

סאבו זה לא אדיפאוור
אני אמנם לא אתלטי כמוך אבל עושה פרונט איתם.
סאבו זה לא אדיפאוור
ופותח האשכול דיבר בכלל על סקוואט, לא על מה שאמרת.
סאבו זה לא אדיפאוור
אה ועוד דבר, ניסית כל אחת מהנעליים מספיק פעמים בשביל להשוות? לא אומר שאדיפאוור לא יותר טובות כי לא ניסיתי, אבל אם לא ניסית אז לא חייב לקפוץ ולהגיב על דברים שאתה לא יודע.

אני אמנם לא אתלטי כמוך אבל עושה פרונט איתם.

ופותח האשכול דיבר בכלל על סקוואט, לא על מה שאמרת.

אה ועוד דבר, ניסית כל אחת מהנעליים מספיק פעמים בשביל להשוות? לא אומר שאדיפאוור לא יותר טובות כי לא ניסיתי, אבל אם לא ניסית אז לא חייב לקפוץ ולהגיב על דברים שאתה לא יודע.
סאבו זה פשוט לא כמו אדיפאוור, לא מבין למה אתה מגונן עליהן כל כך כבודם במקומן מונח ואם אתה צריך נעליים במחיר סביר אז לך עליהן.
ואם אתה עושה פרונט עם אולסטאר כנראה שלא ניסית נעל וייטליפטר גם.
וגם לסקוואט בכלל הייתי ממליץ על נעלי ליפטינג ולא אולסטאר כי אני לא יודע אם הוא עושה לואו או הייבאר ואמנם לואו אפשר אולסטאר אבל אישית אני מעדיף את הפאוורליפט שלי גם ללואו באר

לא מבין למה אתה מגונן עליהן כל כך
אמרתי:
לא אומר שאדיפאוור לא יותר טובות כי לא ניסיתי, אבל אם לא ניסית אז לא חייב לקפוץ ולהגיב על דברים שאתה לא יודע.
סאבו זה פשוט לא כמו אדיפאוור
זה מה ששאלתי, עד כמה ניסית את שתיהן בשביל להביע דעה?
אם אתה צריך נעליים במחיר סביר אז לך עליהן.
שזה הבעיה של פותח האשכול, לא להוציא הרבה כי אולי הרגל שלו עוד תגדל וחבל.
ואם אתה עושה פרונט עם אולסטאר כנראה שלא ניסית נעל וייטליפטר גם.
לא עם אולסטאר, עם סאבו פאוורליפט.
גם לסקוואט בכלל הייתי ממליץ על נעלי ליפטינג ולא אולסטאר כי אני לא יודע אם הוא עושה לואו או הייבאר ואמנם לואו אפשר אולסטאר אבל אישית אני מעדיף את הפאוורליפט שלי גם ללואו באר
שוב, לא דיברתי על אולסטאר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית