עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם היה לך פעם אפילו פאוורליפט עזוב אדיפאוור אתה מבין כמה זה מדהים. שווה עוד 100 שקלבהתחלה לא צריך להתפרע וללכת רחוק לכיוון של Adipower או Nike Romaleos 2, אפשר להספק בAdidas Powerlift בSabo או להשקיע קצת יותר ולקנות את האינוב.
חוץ מזה, אתה יכול לראות לא מעט ליפטרים שהגיעו לסקוואט מאוד גבוה גם בלי נעל מיוחדת, שזה מעיד שגם אולסטאר זה רעיון לא רע ולא יקר
האמת שאני עם הRomaleos 2 כבר שנה וחצי הלכתי רחוק על ההתחלה ועם כל המחיר הלא זול פלוס שחיטה מצד UPS זה היה שווה כל שקל ואני לא מתחרט על זה, נהנה מכל רגע איתהאם היה לך פעם אפילו פאוורליפט עזוב אדיפאוור אתה מבין כמה זה מדהים. שווה עוד 100 שקל
לא לכולם נעל עם עקב יותר נוחה/טובה.אם היה לך פעם אפילו פאוורליפט עזוב אדיפאוור אתה מבין כמה זה מדהים. שווה עוד 100 שקל
לא הלכתי וקניתי סתם, זה היה אחרי חודש וחצי- חודשיים של בדיקה מה נוח לי יותר (לא עם נעל עם הגבהה אבל עם רעיון דומה) אבל כן, בתרגילים אחרים אני לא ממש משתמש בRomaleos למשל בבנץ' שחזרתי לעשות עם אולסטאר כי הלג דרייב פחות נוח לי עם הגבהה לעקבלא לכולם נעל עם עקב יותר נוחה/טובה.
אני אישית התלהבתי שיש לי סאבו ואמרתי שעקב זה הכי טוב בעולם וכו' ששכחתי את הסאבו אימון אחד שמתי אולסטאר הבנתי שהרבה יותר נוח לי איתה. יש עוד אנשים כמוני. לא חושב שחייב לקנות אדיפאוור/רומליאוס כי לא לכולם נוח יותר עקב בסופו של יום.
יש לי כבר איזה שנתיים את הסאבו פאוורליפט, מה ש @ZivFarbman36 מוכר, אחלה נעל (אין לי עם מה להשוות באמת כי לא ניסיתי נעלי הרמה אחרות אבל אני מבסוט מהן), העניין שהיא גם זולה (סביבות 250-300 שקל להזמין מרוסיה ואני מניח שזיו מוכר את המשומשות שלו במחיר יותר נמוך) ככה שגם אם הרגל תגדל תוכל לקנות נעליים חדשות כשזה יקרה בלי להפסיד יותר מדי כסףלא ממש הבנתם אותי חברים , אני התכוונתי אם כדאי כן לקנות נעליים למרות שהרגליים שלי יגדלו כנראה , אגב ניסיתי לשים שתי פלטות קטנות מתחת לרגליים וזה מרגיש פשוט מעולה עם הגבהה במיוחד שאני עושה היי באר
יש לי כבר איזה שנתיים את הסאבו פאוורליפט, מה ש @ZivFarbman36 מוכר, אחלה נעל (אין לי עם מה להשוות באמת כי לא ניסיתי נעלי הרמה אחרות אבל אני מבסוט מהן), העניין שהיא גם זולה (סביבות 250-300 שקל להזמין מרוסיה ואני מניח שזיו מוכר את המשומשות שלו במחיר יותר נמוך) ככה שגם אם הרגל תגדל תוכל לקנות נעליים חדשות כשזה יקרה בלי להפסיד יותר מדי כסף
כמובן. גם פרס ולאחרונה התחלתי גם בנץ' אבל זה פחות חשוב.עושה איתם סקוואט ?
סאבו זה לא אדיפאוורלא לכולם נעל עם עקב יותר נוחה/טובה.
אני אישית התלהבתי שיש לי סאבו ואמרתי שעקב זה הכי טוב בעולם וכו' ששכחתי את הסאבו אימון אחד שמתי אולסטאר הבנתי שהרבה יותר נוח לי איתה. יש עוד אנשים כמוני. לא חושב שחייב לקנות אדיפאוור/רומליאוס כי לא לכולם נוח יותר עקב בסופו של יום.
אני אמנם לא אתלטי כמוך אבל עושה פרונט איתם.סאבו זה לא אדיפאוור
אתה עושה לואו באר ודדליפט, תנסה לעשות הייבאר, פרונטים ופאוורקלינים, נדבר
ופותח האשכול דיבר בכלל על סקוואט, לא על מה שאמרת.סאבו זה לא אדיפאוור
אתה עושה לואו באר ודדליפט, תנסה לעשות הייבאר, פרונטים ופאוורקלינים, נדבר
אה ועוד דבר, ניסית כל אחת מהנעליים מספיק פעמים בשביל להשוות? לא אומר שאדיפאוור לא יותר טובות כי לא ניסיתי, אבל אם לא ניסית אז לא חייב לקפוץ ולהגיב על דברים שאתה לא יודע.סאבו זה לא אדיפאוור
סאבו זה פשוט לא כמו אדיפאוור, לא מבין למה אתה מגונן עליהן כל כך כבודם במקומן מונח ואם אתה צריך נעליים במחיר סביר אז לך עליהן.אני אמנם לא אתלטי כמוך אבל עושה פרונט איתם.
ופותח האשכול דיבר בכלל על סקוואט, לא על מה שאמרת.
אה ועוד דבר, ניסית כל אחת מהנעליים מספיק פעמים בשביל להשוות? לא אומר שאדיפאוור לא יותר טובות כי לא ניסיתי, אבל אם לא ניסית אז לא חייב לקפוץ ולהגיב על דברים שאתה לא יודע.
אמרתי:לא מבין למה אתה מגונן עליהן כל כך
לא אומר שאדיפאוור לא יותר טובות כי לא ניסיתי, אבל אם לא ניסית אז לא חייב לקפוץ ולהגיב על דברים שאתה לא יודע.
זה מה ששאלתי, עד כמה ניסית את שתיהן בשביל להביע דעה?סאבו זה פשוט לא כמו אדיפאוור
שזה הבעיה של פותח האשכול, לא להוציא הרבה כי אולי הרגל שלו עוד תגדל וחבל.אם אתה צריך נעליים במחיר סביר אז לך עליהן.
לא עם אולסטאר, עם סאבו פאוורליפט.ואם אתה עושה פרונט עם אולסטאר כנראה שלא ניסית נעל וייטליפטר גם.
שוב, לא דיברתי על אולסטאר.גם לסקוואט בכלל הייתי ממליץ על נעלי ליפטינג ולא אולסטאר כי אני לא יודע אם הוא עושה לואו או הייבאר ואמנם לואו אפשר אולסטאר אבל אישית אני מעדיף את הפאוורליפט שלי גם ללואו באר