הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה תיק פיטנס לספורטאים 6 pack

BLACK MAMBA

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
שם המוצר: תיק לספורטאים6 pack
במצב כמו חדש נרכש בארה״ב ב300$
תיק צידנית נישלף כולל 5 קופסאות אוכל ושקיות קרח לשמירה על הטריות. התיק מכיל מקומות איחסון רבים
ומסוגל להכיל גם בגדים ציוד אישי ותוספי תזונה
שימש אותי בחודש האחרון כמאמן כושר שרוב שעות היום לא נמצא בבית וסוחב את ״הבית״ על הגב ;)
נמכר עקב חוסר שימוש

מחיר:800 ש״ח

מקום מגורים: כפר סבא והסביבה

נייד:כן, באזור המרכז

יצירת קשר:052-5111110

קבצים מצורפים

• IMG_8049.JPG
    IMG_8049.JPG
    KB 115.2 · צפיות: 578
  • IMG_8068.JPG
    IMG_8068.JPG
    KB 99 · צפיות: 707
  • IMG_8296.JPG
    IMG_8296.JPG
    KB 56.3 · צפיות: 599
  • IMG_3384.PNG
    IMG_3384.PNG
    KB 260.4 · צפיות: 583
  • IMG_4355.JPG
    IMG_4355.JPG
    KB 89.8 · צפיות: 476
אחלה תיק, גם לי היה כזה בעבר..
אין לזה כל כך ביקוש בארץ אחי,
כשימאס לך לנסות למכור אותו שלח לי הודעה אני מוכן לאסוף אותו ב-200-250 ש״ח
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
לא יקרה במחיר הזה חבר המחיר שלו 300$
אנחנו מדברים על התיק הגדול מתאים ל5 ארוחות
הייתי מסתובב איתו מהבוקר עד הערב ומכוסה מבחינת התזונה
בנוסף יש בו מקום לבגדים, שייקר, קופסת חלבון וציוד אישי ובנוסף הוא תיק גב קל ונוח לנשיאה

לא יקרה במחיר הזה חבר המחיר שלו 300$
אנחנו מדברים על התיק הגדול מתאים ל5 ארוחות
הייתי מסתובב איתו מהבוקר עד הערב ומכוסה מבחינת התזונה
בנוסף יש בו מקום לבגדים, שייקר, קופסת חלבון וציוד אישי ובנוסף הוא תיק גב קל ונוח לנשיאה

ידוע על איזה תיק מדובר אחי 😃
והוא באמת תיק מצוין, כפי שציינתי היה לי כזה,
כמו שאמרתי זה מה שאני מוכן לשלם,
אני מכיר לא מעט שניסו להביא את תיקי ה- 6 pack bag ולמכור אותם ברווח אבל אין פה שוק לזה,
אאחל לך שתצליח למכור ב-800 ש״ח
רק ציינתי שבמידה ולא הצלחת וכבר עבר המון זמן (נגיד שנה מהיום) והתיק כל פעם מפריע ותופס מקום בארון ולא זז אז אני מוכן לשלם את הסכום הזה ולפנות לך מקום בארון 😃

אני מוכן להוסיף לך זוג נעלי ריבוק קרוספיט להרמת משקולות שגם עלו סביב ה-500 ש״ח בעבר אבל בדיוק כמו התיק, גם הערך שלהם היום הוא נמוך לעומת העלות בה הן נרכשו 😃

• פותח/ת השרשור
ידוע על איזה תיק מדובר אחי 😃
והוא באמת תיק מצוין, כפי שציינתי היה לי כזה,
כמו שאמרתי זה מה שאני מוכן לשלם,
אני מכיר לא מעט שניסו להביא את תיקי ה- 6 pack bag ולמכור אותם ברווח אבל אין פה שוק לזה,
אאחל לך שתצליח למכור ב-800 ש״ח
רק ציינתי שבמידה ולא הצלחת וכבר עבר המון זמן (נגיד שנה מהיום) והתיק כל פעם מפריע ותופס מקום בארון ולא זז אז אני מוכן לשלם את הסכום הזה ולפנות לך מקום בארון 😃

אני מוכן להוסיף לך זוג נעלי ריבוק קרוספיט להרמת משקולות שגם עלו סביב ה-500 ש״ח בעבר אבל בדיוק כמו התיק, גם הערך שלהם היום הוא נמוך לעומת העלות בה הן נרכשו 😃

אז בוא נדייק שזה המחיר שאתה מוכן לשלם ולא הערך של התיק כמו שרשמת בתגובה הראשונה 😃
הערך של התיק ידוע לכולנו ולמי שלא שיטוט קל באיביי או באתר החברה ואפשר להיחשף למחירים
אני לא מחפש לעשות רווח אלא אפילו למכור אותו במחיר נמוך מהשווי שלו למרות שהןא בן פחות משנה ובקושי היה בשימוש
אבל בטח לא קרוב לזכום שציינת
תודה על ההצעה אבל כבר יש לי נעלי קרוספיט
בכל אופן אם אתה מעוניין לשפר את ההצעה שלך אתה מוזמן לסמס
052-5111110

אז בוא נדייק שזה המחיר שאתה מוכן לשלם ולא הערך של התיק כמו שרשמת בתגובה הראשונה 😃
הערך של התיק ידוע לכולנו ולמי שלא שיטוט קל באיביי או באתר החברה ואפשר להיחשף למחירים
אני לא מחפש לעשות רווח אלא אפילו למכור אותו במחיר נמוך מהשווי שלו למרות שהןא בן פחות משנה ובקושי היה בשימוש
אבל בטח לא קרוב לזכום שציינת
תודה על ההצעה אבל כבר יש לי נעלי קרוספיט
בכל אופן אם אתה מעוניין לשפר את ההצעה שלך אתה מוזמן לסמס
052-5111110

בוא נדייק..באמת הפעם 😃
הערך של התיק לא ידוע לכולם וגם שיטוט קליל באיביי לא יחשוף את ה-״ערך״ האמיתי כיוון שהערך נקבע לפי ביקוש והיצע,
לצערך במקרה הנ״ל, אתה חי במדינת ישראל, כאן היצע של תיק אחד בביקוש של 0 אנשים גורם למצב שאתה תקוע עם תיק שאף אחד לא קונה..
אתה כן מחפש לעשות רווח כי כפי שציינת קיבלת אותו מתנה, אזי שמכירה של התיק ב-10 שקלים תניב לך רווח של - 10 שקלים חדשים...מדהים.

יש לך את הפרטים שלי, מוכן לשים עליו עד 200 ש״ח, ההצעה תקפה עד מרץ 18 בערך..
בהצלחה גבר! 🤩

• פותח/ת השרשור
בוא נדייק..באמת הפעם 😃
הערך של התיק לא ידוע לכולם וגם שיטוט קליל באיביי לא יחשוף את ה-״ערך״ האמיתי כיוון שהערך נקבע לפי ביקוש והיצע,
לצערך במקרה הנ״ל, אתה חי במדינת ישראל, כאן היצע של תיק אחד בביקוש של 0 אנשים גורם למצב שאתה תקוע עם תיק שאף אחד לא קונה..
אתה כן מחפש לעשות רווח כי כפי שציינת קיבלת אותו מתנה, אזי שמכירה של התיק ב-10 שקלים תניב לך רווח של - 10 שקלים חדשים...מדהים.

יש לך את הפרטים שלי, מוכן לשים עליו עד 200 ש״ח, ההצעה תקפה עד מרץ 18 בערך..
בהצלחה גבר! 🤩

מסכים איתך רק לגבי דבר אחד
ערך נקבע בעיקר לפי ביקוש
והתיקים האלה עדיין לא מוכרים בארץ והעובדה הזו לא מורידה מהערך
מי ששומר תזונה מתאמן ורוב שעות היום מחוץ לבית ורוצה לדאוג שהאוכל ישאר טרי ויהיה לו מספיק מקום לבגדים וציוד אישי למשך היום התיק הזה עונה על צרכיו מעל ומעבר
אני עובד במכוני כושר ורואה אנשים שמסתובבים עם מספר תיקים באופן מרושל (תיק אימונים/צידנית אוכל/תיק לבגדים אחרי המקלחת)
אז נכון שזה לא מתאים לכל כיס ובטח שלא לכל מתאמן אבל לאלה שכן זה הפיתרון המושלם
לא נכנס איתך לויכוחים מיותרים חבר
מבחינתי אתה לא אופציה כי אתה לא מעריך את המוצר וזה מתבטא במחיר שהצעת
יש מספיק אנשים שהתיק הזה עונה על צרכיהם
וכבר קבלתי הצעות של 400-500 ש״ח
במחיר הזה כרגע לא מעוניין למכור
יש לי את כל הזמן שבעולם ויגיע הרגע שהפוסט הזה יפול על הקונה המיוחל
שיהיה אחלה של סופשבוע

מסכים איתך רק לגבי דבר אחד
ערך נקבע בעיקר לפי ביקוש
והתיקים האלה עדיין לא מוכרים בארץ והעובדה הזו לא מורידה מהערך
מי ששומר תזונה מתאמן ורוב שעות היום מחוץ לבית ורוצה לדאוג שהאוכל ישאר טרי ויהיה לו מספיק מקום לבגדים וציוד אישי למשך היום התיק הזה עונה על צרכיו מעל ומעבר
אני עובד במכוני כושר ורואה אנשים שמסתובבים עם מספר תיקים באופן מרושל (תיק אימונים/צידנית אוכל/תיק לבגדים אחרי המקלחת)
אז נכון שזה לא מתאים לכל כיס ובטח שלא לכל מתאמן אבל לאלה שכן זה הפיתרון המושלם
לא נכנס איתך לויכוחים מיותרים חבר
מבחינתי אתה לא אופציה כי אתה לא מעריך את המוצר וזה מתבטא במחיר שהצעת
יש מספיק אנשים שהתיק הזה עונה על צרכיהם
וכבר קבלתי הצעות של 400-500 ש״ח
במחיר הזה כרגע לא מעוניין למכור
יש לי את כל הזמן שבעולם ויגיע הרגע שהפוסט הזה יפול על הקונה המיוחל
שיהיה אחלה של סופשבוע

😃 בהצלחה אחי, אני באמת מאחל לך שתמצא קונה

במידה ואתה מוכר ב450 תדבר איתי אחי

Back
למעלה תחתית