הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית אבקת חלבון ישראלית

asaf.a.a

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
1
24
1
אני שומר כשרות וקונה את האבקה של פרובודי מישראבודי. נכון שיש טיעונים שזה לא כמו האבקות מחו"ל אך לא ראיתי עדיין עובדות חותכות למרות שאין בדיקות מעבדה .

כיוןן שאין לי ברירה רציתי לדעץ אם זה נחשב כתוסף חלבון טוב? הם מתחייבים לאחוז חלבון גבוהה ושמעתי פעם שכל הBcaa וכו רק מוריד עלויות לחברה ומפחית אחוזי חלבון מלא . מה דעתכם בנושא ? שוב זה או זה או חברה ישראלית אחרת פשוט לדעת שאני לא משלה את עצמי לגבי המוצר הקבוע שלי

אציין שאני מרוצה מבחינת הטעם (קפוצינו) ומהעירבוב שלה לכן אני מדבר נטו ערכים .

תודה רבה

אני שומר כשרות וקונה את האבקה של פרובודי מישראבודי. נכון שיש טיעונים שזה לא כמו האבקות מחו"ל אך לא ראיתי עדיין עובדות חותכות למרות שאין בדיקות מעבדה .

כיוןן שאין לי ברירה רציתי לדעץ אם זה נחשב כתוסף חלבון טוב? הם מתחייבים לאחוז חלבון גבוהה ושמעתי פעם שכל הBcaa וכו רק מוריד עלויות לחברה ומפחית אחוזי חלבון מלא . מה דעתכם בנושא ? שוב זה או זה או חברה ישראלית אחרת פשוט לדעת שאני לא משלה את עצמי לגבי המוצר הקבוע שלי

אציין שאני מרוצה מבחינת הטעם (קפוצינו) ומהעירבוב שלה לכן אני מדבר נטו ערכים .

תודה רבה
נתחיל מ - למה אתה צריך אבקת חלבון?
נמשיך ל - למה אתה קונה מתאגיד הרשע?
נסיים ב - כל החלבונים הישראלים מיוצרים ע"י אותה חברה, ההבדל העיקרי הוא בטעם ובתשלובת, אישית מבחינת טעם אני יכול להמליץ לך על PURE, מבחינת מחיר כנראה שהכי משתלם לקנות את אלפא (שעולה באזור ה200-220 אם אני לא טועה).

תוסף חלבון "טוב"? ומה זו השטות הזאת עם הBCAA?
Whey זה Whey וכך תמיד יהיה. הקטע הוא רק שאסור ליפול בפח עם חברה שעושה אמינוספייקינג, ובגלל זה בעצם יהיה יותר אידיאלי לקנות מחברה שיש לה בדיקות מעבדה.

• פותח/ת השרשור
נתחיל מ - למה אתה צריך אבקת חלבון?
נמשיך ל - למה אתה קונה מתאגיד הרשע?
נסיים ב - כל החלבונים הישראלים מיוצרים ע"י אותה חברה, ההבדל העיקרי הוא בטעם ובתשלובת, אישית מבחינת טעם אני יכול להמליץ לך על PURE, מבחינת מחיר כנראה שהכי משתלם לקנות את אלפא (שעולה באזור ה200-220 אם אני לא טועה).

אני בדל פחמימה מגיע כמעט ל190 גרם חלבון אז יש לי צורך בזה , חוץ מזה זה נוח ויעיל. תודה

תוסף חלבון "טוב"? ומה זו השטות הזאת עם הBCAA?
Whey זה Whey וכך תמיד יהיה. הקטע הוא רק שאסור ליפול בפח עם חברה שעושה אמינוספייקינג, ובגלל זה בעצם יהיה יותר אידיאלי לקנות מחברה שיש לה בדיקות מעבדה.

מה הבעיה בטוב שרשמתי ?

ולגבי הbcaa זה נטו כי שמעתי אזהרות שהחלבונים לא תמיד כמו שמצפים ולפעמים מערבבים שם סויה וכו .

אני בדל פחמימה מגיע כמעט ל190 גרם חלבון אז יש לי צורך בזה , חוץ מזה זה נוח ויעיל. תודה

מה הבעיה בטוב שרשמתי ?

ולגבי הbcaa זה נטו כי שמעתי אזהרות שהחלבונים לא תמיד כמו שמצפים ולפעמים מערבבים שם סויה וכו .
הסברתי מה הבעיה. אין כזה דבר טוב או רע, וואי זה וואי. ושוב, כמו שאמרתי, מה שכן יכול להיות מוגדר כ"רע" זה חברות ש"משקרות" על הערכים של המוצרים שלהן, ובגלל זה עדיף מוצרים עם בדיקות מעבדה.
אגב, אתה מודע לזה שלדל פחמימה אין יתרון על חיטוב רגיל בהורדת אחוז השומן?

• פותח/ת השרשור
הסברתי מה הבעיה. אין כזה דבר טוב או רע, וואי זה וואי. ושוב, כמו שאמרתי, מה שכן יכול להיות מוגדר כ"רע" זה חברות ש"משקרות" על הערכים של המוצרים שלהן, ובגלל זה עדיף מוצרים עם בדיקות מעבדה.
אגב, אתה מודע לזה שלדל פחמימה אין יתרון על חיטוב רגיל בהורדת אחוז השומן?

מאחוז שומן של 10-11 לדעתי ולדעת מה שראיתי כן יש לו ייתרון , וגם התחושה הטובה שיש על פחמימה נמוכה מבחינת נוזלים .

באחוז שומן שכזה רמות שומן גבוהות יכולות לסייע לשמחרה על מסה ומירכוז הגף לשריפת שומן . לא מתיימר להיות מבין גדול אבל אם אני טועה אשמח שתתקנו אותי .

ועוד סיה לא קשורה , בשבת אני אוכל סעודות שבת ( מצווה חשובה ) עם לחם ומגיע ל200 גרם פחמימה בערך , לכן שזה משתלב עם דל פחמימה זה יוצא מעולה כי אני שומר ימי העמסה לשבת , וכן העמסה אמיתית לא ציט דיי .

Back
למעלה תחתית