הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Trestolone acetate

מצב
השרשור נעול

אבי קאזוי

משתמש מתחיל
225
135
נק' מוניטין:
185
225
135
קיבלתי אתמול את החומר הנ״ל מבחור די מוכר בתחום החומרים בארץ,רציתי לשמוע חוות דעת מתותחי הפורום על החומר הזה,אם יש מישהו שניסה אשמח לשמוע

תודה מראש

מתכוון לשלב עם npp ומסטרון
לפי מה שקראתי באינטרנט המבנה שלו דומה לננדרלון (אולי אני טועה ). אולי תבדוק טוב לפני שאתה מכניס שתי חומרים דומים במיוחד כשאין טסט בסייקל.
בכל מקרה, אשמח אם תעדכן על תוצאות סייקל.

יעזור תמונה של ויאל בלי מדבקה?

לא מתכוון להתחיל עכשיו לכן שאלתי אם מישהו כבר ניסה

מצד אחד לא מתכוון להתחיל עכשיו. מחפש מישהו שכבר ניסה לחוות דעת.

לא
חזור עם חוויות מהניסיון

עונים לך רוב מוחלט שלא מכירים את החומר ואף יותר מזה לא מכירים את המרכיבים בו ואת התופעות לוואי.
מאחלים לך בהצלחה ושתעדכן עם חוויות מהשימוש.

למה לעזאזל שמישהו יעשה את העבודה בשבילך?
אני מניח שאם אתה יודע שיש "כל כך" הרבה הסברים ודעות על החומר באינטרנט אז
1)למה אתה צריך אותנו?
2)למה שלא תשאל באותם מקורות שראית חוות דעת לגבי החומר?
3)תנתח ותעשה את הפרויקט בעצמך , ואם הוא יהיה מספיק טוב אז סביר שיכנס לנעוצים. נשמע טוב לא?

אתה מבקש בהתנשאות מדניאל "שיסביר לך בשפה שלנו" ואף מבקש שישים בנעוצים את החומר.
באותה נשימה אמרתי לך שתעשה את העבודה בעצמך ותחפש מידע באינטרנט , תרגם אותו , ותביא אותו לכאן אלינו ואולי מנהל יכניס אותו לנעוצים.

אם מישהו לא הבין.

הפורום הזה כנראה יותר זירת קרב ״למי יש יותר גדול״ מאשר פורום שנותן מידע,יש כאן לדעתי אנשים שמחפשים לחרחר מריבה וישר תוקפים מה שמראה על חוסר ידע וביטחון,סך הכל שאלתי שאלה שמסקרנת לא רק אותי אלא עוד מלא,אבל התגובות למעלה מעידות על ליצנות לשמה,אני אנסה את החומר ואתן חוות דעת....מאוד מקווה שגם שם לא יקפצו טרולים שקצת שקופים בהתנהגותם ודי למבין........

אתה מגיב בתוקפנות וביהירות לגבי תגובות חדות וישירות לעניין? האם קשה לך לקבל את העובדות בשטח?
ותהיה החלטי. אמרת שאתה לא מתכוון להתחיל סייקל , ולאחר כמה ימים שינית את דעתך ואמרת שכן.
באם אתה מחליט שכן , ואתה לא מעוניין לגרוף מידע מהאינטרנט לגבי החומר ומחפש אנשים שיעשו בשבילך את העבודה,
אז לא. פשוט חזור לפה עם חווית שימוש מהחומר וספר לנו על התופעות לוואי.

בנימה אישית אוכל להגיד לך שאתה מחפש הרפתקאות , ויש מספיק חומרים בטוחים ואיכותיים במרקט.
ואם אתה חושב שהתגובות שלי הם "זירת קרב" לא הספקת להכיר אותי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מצד אחד לא מתכוון להתחיל עכשיו. מחפש מישהו שכבר ניסה לחוות דעת.

עונים לך רוב מוחלט שלא מכירים את החומר ואף יותר מזה לא מכירים את המרכיבים בו ואת התופעות לוואי.
מאחלים לך בהצלחה ושתעדכן עם חוויות מהשימוש.

אתה מגיב בתוקפנות וביהירות לגבי תגובות חדות וישירות לעניין? האם קשה לך לקבל את העובדות בשטח?
ותהיה החלטי. אמרת שאתה לא מתכוון להתחיל סייקל , ולאחר כמה ימים שינית את דעתך ואמרת שכן.
באם אתה מחליט שכן , ואתה לא מעוניין לגרוף מידע מהאינטרנט לגבי החומר ומחפש אנשים שיעשו בשבילך את העבודה,
אז לא. פשוט חזור לפה עם חווית שימוש מהחומר וספר לנו על התופעות לוואי.

בנימה אישית אוכל להגיד לך שאתה מחפש הרפתקאות , ויש מספיק חומרים בטוחים ואיכותיים במרקט.
ואם אתה חושב שהתגובות שלי הם "זירת קרב" אז עוד לא הפסקת להכיר אותי:79nb:
אמרתי שאני לא מתכוון להתחיל עכשיו כי אני בהפסקה,ומי שעונה ביהירות זה אתה מיסטר דון קורליאונה,ושוב התגובות שלך יוצאות מפרופורציות

אמרתי שאני לא מתכוון להתחיל עכשיו כי אני בהפסקה,ומי שעונה ביהירות זה אתה מיסטר דון קורליאונה,ושוב התגובות שלך יוצאות מפרופורציות

היכן אתה רואה יהירות ?
עד כה ניתן לשים לב מי יהיר ומי אינו. שים לב לתגובתך שהדגשתי בשחור.
עניתי לך תשובות ענייניות וחדות. קשה לך לקבל עובדות - זה גם בסדר.
אתה מחפש הרפתקאות? נסה את החומר ושתף אותנו בניסיון.
אוסיף ואומר שכולנו רוצים בטובתך יהודי יקר.

• פותח/ת השרשור
היכן אתה רואה יהירות ?
עד כה ניתן לשים לב מי יהיר ומי אינו. שים לב לתגובתך שהדגשתי בשחור.
עניתי לך תשובות ענייניות וחדות. קשה לך לקבל עובדות - זה גם בסדר.
אתה מחפש הרפתקאות? נסה את החומר ושתף אותנו בניסיון.
אוסיף ואומר שכולנו רוצים בטובתך יהודי יקר.
אתה צודק......

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית