מה הקטע שאסור להגיב על נושאים ישנים?

אם "כי ככה הוחלט" זאת תשובה מבחינתך אז אני כבר לא יודע מה להגיד לך.

בזה אני מסכים איתך, לא אמרתי שצריך לשנות את החוק הזה.

זאת המטרה של פורום משוב, שאלו פה שאלה לגבי אחד החוקים בפורום אז בתור מנהל היית צריך לענות לו תשובה עניינית שמסבירה מה המטרה שעומדת מאחורי החוק הזה ופה היה נגמר הסיפור.
הבעיה מתחילה בזה שאתה מחפש תשובה שהיא פוליטיקלי קורקט, אבל בסדר הכל טוב.
זאת התשובה - אין סיבה ידועה לחוק והוא נכתב כי ככה התחשק למשה ומישל.
והוא גם הגיוני לגמרי ואין ממש סיבה לשנות אותו.

הבעיה מתחילה בזה שאתה מחפש תשובה שהיא פוליטיקלי קורקט, אבל בסדר הכל טוב.
זאת התשובה - אין סיבה ידועה לחוק והוא נכתב כי ככה התחשק למשה ומישל.
והוא גם הגיוני לגמרי ואין ממש סיבה לשנות אותו.

אתה פשוט חוזר על אותה הטענה שלך מההתחלה, בוא פשוט נסיים את זה פה כי כבר אין לי כוח.

אתה פשוט חוזר על אותה הטענה שלך מההתחלה, בוא פשוט נסיים את זה פה כי כבר אין לי כוח.
אתה מחפש תשובה עניינית, ולא מקבל את מה שאני כותב לך כי אתה אולי חושב (?) שאני מחרטט אותך.
תאמין לי שלא משעמם לי עד כדי כך.

זה נובע בעיקר כי המידע עלול לא להיות רלוונטי ואפילו מטעה. בנוסף, אם מישהו לא ראה את האשכול או שכח ממנו בעבר, הוא יצטרך כנראה לעבוד על מספר רב של תגובות כדי להגיע לעיקר השאלה/הרלוונטיות בתגובה האחרונה וזה סתם גוזל זמן רב. אי לכך, אנחנו מעדיפים שלא יקפיצו נושאים ישנים אלא יפתחו נושא חדש. בנוסף, כשמגיבים בנושא ישן, זה שולח אימייל לכל אותם המשתמשים באשכול (שחלקם כבר לא נכנסים לפורום) שיש תגובה חדשה לאשכול. זה דיי מציק..

יכלת להסביר לו את הסיבות האמיתיות להחלטה של משה ומישל, ושזה ככה בכל פורום גם בארץ וגם בחו"ל, יש מספיק סיבות הגיוניות, אבל לענות לו "כי ככה החלטנו" זאת ממש לא תשובה לעניין.

זה לא ככה בכל פורום.

בעקרון כי זה יותר טוב מבחינת "סטטיסטיקה", כלומר: נוצרת אשלייה שיש יותר פעילות בפורום.

בעקרון כי זה יותר טוב מבחינת "סטטיסטיקה", כלומר: נוצרת אשלייה שיש יותר פעילות בפורום.
זה הדבר הכי פחות מעניין. מחקתי מעל 50 אלף משתמשים בפורום בשנים האחרונות ומעל ל-200,000 הודעות במצטבר מאז שהפורום נפתח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית