הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ulnar nerve dislocations

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
למישהו יש ניסיון עם הבעיה? ספציפית איך לנסות לפתור אותה לפני שאני הולך לניתוח.
הייתי אצל 2 אורתופדים והם אומרים שחייב ניתוח. גם כשאני מחפש את הבעיה בגוגל רוב המידע הוא על הניתוח של זה ולא ממש הגעתי למידע איך משפרים בלי ניתוח.

בפועל חוץ מטיקים מעצבנים בלחיצות אני לא מרגיש כאב. גם הכאב בלחיצות הוא בקטנה. אבל אני מפחד שאני קורע לעצמי את העצב או משהו כזה.

האבחנה המלאה מאולטרה סאונד:

א.ס מרפק
* בירור *
US רקנות רכות אספקט פנימי של מרפק ימין
================================

בזמן ביצוע בדיקה דינמיט סינמים גם של DISLOCATIONS NERVE ULNAR SNAPPING TRICEPS וגם עצב אולנריס הודגם בצקתי עם פסציקולות מודגשות

תודה.

למישהו יש ניסיון עם הבעיה? ספציפית איך לנסות לפתור אותה לפני שאני הולך לניתוח.
הייתי אצל 2 אורתופדים והם אומרים שחייב ניתוח. גם כשאני מחפש את הבעיה בגוגל רוב המידע הוא על הניתוח של זה ולא ממש הגעתי למידע איך משפרים בלי ניתוח.

בפועל חוץ מטיקים מעצבנים בלחיצות אני לא מרגיש כאב. גם הכאב בלחיצות הוא בקטנה. אבל אני מפחד שאני קורע לעצמי את העצב או משהו כזה.

האבחנה המלאה מאולטרה סאונד:

א.ס מרפק
* בירור *
US רקנות רכות אספקט פנימי של מרפק ימין
================================

בזמן ביצוע בדיקה דינמיט סינמים גם של DISLOCATIONS NERVE ULNAR SNAPPING TRICEPS וגם עצב אולנריס הודגם בצקתי עם פסציקולות מודגשות

תודה.

האמת שאין לי מושג איך לעזור לך, קראתי קצת על הבעיה עצמה היא די נדירה , אמרו לך האורטופדים מה הם עושים בניתוח כדיי לפתור את זה?

• פותח/ת השרשור
האמת שאין לי מושג איך לעזור לך, קראתי קצת על הבעיה עצמה היא די נדירה , אמרו לך האורטופדים מה הם עושים בניתוח כדיי לפתור את זה?

הוא אמר לי "לפעמים סתם מחזירים אותו למקום ולפעמים מעבירים אותו לקדימה של היד (נשמע מלחיץ) תלוי בחומרת הבעיה"

כן , יש לי מספר מטופלים עם כמה דרגות חומרה.
צריך לבדוק אבל לפעמים אימון עם שרוול עושה את העבודה

• פותח/ת השרשור
כן , יש לי מספר מטופלים עם כמה דרגות חומרה.
צריך לבדוק אבל לפעמים אימון עם שרוול עושה את העבודה

מה הכוונה? ניסיתי להתאמן עם חולצה כזו

upload_2017-11-15_11-25-17.jpeg

ועם מגן מרפק מעפן כזה
MUMIAN-1pc-Elbow-Pad-Bamboo-Charcoal-High-Elastic-Sport-Arm-Sleeve-Support-Safety-Outdoor-Sport-Basketball.jpg_220x220.jpg

ולא עזר..

אני בד"כ מנסה טייפינג ובודק את חומרת הבעיה ואז מחליט על שרוול ,כדי לדעת עד כמה קשיח . ויש גם מתיחות שאפשר לעשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית