השלמה ל 5 יח"ל תנך/היסטוריה

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
טוב אז אחרי פסיכומטרי שני זה עדיין לא מספיק לי בשביל מדמ"ח בת"א אז כנראה אני אגש שוב וליתר בטחון חשבתי להרחיב 5 יחידות תנך כי זה מוסיף הרבה לממוצע בגרות ,
לאנשים פה שהשלימו ועשו - זה ריאלי לכוון לקבל 90 ? (ב 2 יחל חובה יש לי 93)
שבועיים לפני יספיק לי ללמוד ? (פשוט הבחינה הפסיכומטרית ב 28-29 למרץ אז בטח התשובות יהיו ב1.5 כזה והבגרות בתנך זה ב 17.5 ואני לא רוצה להתחיל ללמוד לפני שאני יודע כמה קיבלתי בפסיכו כי גם יכול להיות שלא אצטרך בכלל לגשת כי הפסיכו יספיק)

מה הציונים שיש לך ומה הממוצע? במה כבר הרחבת?

יש אצלנו בבית ספר 5 יחל היסטוריה, חברים אומרים שזה קל ולא משעמם במיוחד

• פותח/ת השרשור
5 מתמטיקה לא הרחבת? או יותר נכון "השלמת"
יש לי 5 מתמטיקה וגם 5 אנגלית , חשבתי שהוא מתכוון למגמות
יש אצלנו בבית ספר 5 יחל היסטוריה, חברים אומרים שזה קל ולא משעמם במיוחד
אבל הייתי גרוע בהיסטוריה וטוב יותר בתנך אז לא יודע מה עדיף (שמעתי גם שההיסטוריה קל)

לקחת בחשבון שיש לך 10 נק בונוס לסכם? אתה במרחק של כמה נקודות מלהתקבל ואם זה פסיכו שני שלך אז אני מאמין שהציון שלך ישתפר.

אבל הייתי גרוע בהיסטוריה וטוב יותר בתנך אז לא יודע מה עדיף (שמעתי גם שההיסטוריה קל)

אני לא יודע מה תבחר להתחיל, אבל אני חושב שלכוון ל90+ בתנ"ך 5 יחידות בשבועיים הכנה בלבד זה קצת קשה.

יש יגידו שזה אפשרי, מנקודת המבט שלי זה קצת לא ריאלי לכסות את כל החומר של 5 בצורה ראויה רק במשך שבועיים, במכוני בגרויות מתכוננים לבחינה הזו שלושה חודשים.

• פותח/ת השרשור
לקחת בחשבון שיש לך 10 נק בונוס לסכם? אתה במרחק של כמה נקודות מלהתקבל ואם זה פסיכו שני שלך אז אני מאמין שהציון שלך ישתפר.
כן ברור שלקחתי את זה בחשבון , יש לי ציון התאמה 684 ושנה שעברה זה נסגר על 689 וזה עולה כל שנה
וזה הולך להיות פסיכו שלישי

כן ברור שלקחתי את זה בחשבון , יש לי ציון התאמה 684 ושנה שעברה זה נסגר על 689 וזה עולה כל שנה
וזה הולך להיות פסיכו שלישי
כן זה רק מדרדר.
לפי מה שתיארת אולי שווה לך לנסות את מזלך עם בגרות בתנך, אבל אולי שווה לבדוק קודם קבלה לטכניון.

• פותח/ת השרשור
כן זה רק מדרדר.
לפי מה שתיארת אולי שווה לך לנסות את מזלך עם בגרות בתנך, אבל אולי שווה לבדוק קודם קבלה לטכניון.
אני רוצה ללמוד בתל אביב כי אני גר בגבעתיים , אתה לומד מדמח לא ?

איזה מכללה ? ואתה המשכת לגור בבית ?
מכללה פח באזור המרכז.
מעדיף להשאיר את הפרטים לעצמי או לעדכן בפרטי.
וכן המשכתי לגור בבית כי זה קרוב(חלק מהסיבה שבחרתי בה) וכי זו ישראל.

אני עשיתי 5 יחידות בהיסטוריה כי במגמה שלי (ערבית) נכשלתי (לא הסתדרתי עם השפה).

זה קל מאוד. זה בעצם השלמה של שתי יחידות, מ-3 ל-5. יחידה אחת זה היסטוריה של יהדות פולין ומרד גטו ורשה, ויחידה שניה זה קורות עם ישראל מימי הביניים ועד המאה ה-18. לי אישית זה היה ממש קל כי יש לי פטיש להיסטוריה. אבל אני זוכר שבאמת זה קל מאד, לכל אחד אני מאמין.

כל מה שרציתם לדעת על היסטוריה מורחב - 5 יחידות היסטוריה - לימודי רפואה בישראל
אני חושב שאצלנו לומדים את תקופת השואה, תולדות ארהב ארהב וסין המודרנית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית