הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה יחידה קרבית מומלצת למי שמתאמן

• פותח/ת השרשור Maors
  • פורסם בתאריך

Maors

משתמש מתחיל
215
4
נק' מוניטין:
4
215
4
איזה יחידה קרבית מומלצת למתאמן
מבחינת תזונה זמן ואפשרות להמשיך להתאמן?

באף יחידה לוחמת אתה לא תצליח לאכול לישון ולהתאמן כמו שאתה רגיל באזרחות ואתה תאבד מסה וכוח, בין אם שייטת 13 ובין אם קרקל.

אם חשוב לך להיות ביחידה קרבית תאלץ לשים את התחביב בצד לזמן מה, ובמקסימום לאלתר בשירות אימונים כשיתאפשר

באף יחידה לוחמת אתה לא תצליח לאכול לישון ולהתאמן כמו שאתה רגיל באזרחות ואתה תאבד מסה וכוח, בין אם שייטת 13 ובין אם קרקל.

אם חשוב לך להיות ביחידה קרבית תאלץ לשים את התחביב בצד לזמן מה, ובמקסימום לאלתר בשירות אימונים כשיתאפשר

קבל תיקון קטן....

אם תלך ליחידה מובחרת, אחרי המסלול יהיה לך תנאים יותר טובים להתאמן.
אני משרת בגדוד ויש לי בערך 0 תנאים להתאמן כמו שצריך ולהגיע לתוצאות...
לעומת זאת חבר שסיים מסלול בשייטת יש לו ים זמן להתאמן לישון ובנוסף אוכל טוב יותר.
אבל כדי באמת ליהנות מהשירות שלך ממליץ לך לוותר על זה ויותר להתעמק במה תעשה בשירות שלך.
כלומר אל תכוון את עצמך לפי זה, תעשה שזה יהיה משהו שבא על הדרך כבונוס.
אני יודע זה נשמע קשה, גם לי היה קשה בטירוף לוותר על חדר כושר ותזונה אבל הנה אני עוד ארבעה חודשים משתחרר ורק מחכה לחזור לדדליפט וסקוואט כבדים.
לך תעשה משהו משמעותי, תכוון למשהו שמעניין אותך... אם אתה תבין מה אתה עושה ולמה אתה עושה אתה תהנה הרבה יותר בצבא ולא תבכה כל היום כמה אתה שבוז. כמובן שתוכל להתאמן על הדרך גם ב0 תנאים להכל יש פיתרון. (מתח מקבילים יש בכל מקום.)
אבל שוב שזה לא יכתיב לך את השירות כי פתאום אחרי שמונה חודשים בצבא אתה מבין שזה לא כל העולם שלך כמו שהיה באזרחות.
תשתחרר ותחזור לזה הכל טוב אני בשחרור מתכוון לחזור לעצמי ולהפציץ גם אחרי שנתיים שמונה נשאר הניצוץ. 🏋️😅🤤
שוב זה לא שאתה מוותר על זה לגמרי... זה פשוט נהיה חלק פחות גדול בחיים שלך.
בהצלחה צעירוס!👶

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אחי
ואני יודע שאני הולך להפסיד חלק ושזה כבר לא יהיה משהו שאני אתעסק בו יותר מידי זמן
אבל אני מתכוון ללכת ליחידה קרבית אז חשבתי לכוון ליחידה קרבית שהכי תקל/תאפשר לשמור קצת על המסה
ואחי איך היה לך השירות הקרבי? שמח שעשית אותו בסופו של דבר?

בטירונות אתה תאכל פחות תישן פחות ויקרעו לך תתחת אבל בעיקר אירובי ופקלים,
כשתתגייס תשים את האימונים שלך בצד עד שתסיים את ההכשרה ואז תוכל להתאמן גם בגדוד פשוט תלוי איפה תשרת (אם תעשה 8-8 או 8-16 וכו')

יכול להעיד על חברים ששירתו איתי בהנדסה קרבית (לפני כמעט 10 שנים) והתקבלו ליהל"ם, כולם עלו במסת שריר שהייתה ניכרת לעין. זה מדהים בהתחשב כמות הקלוריות שהגוף שלהם שרף יום יום במסלול.

אז כנראה שהתשובה היא ביחידות היותר מובחרות בהן הבט"ש מאפשר את זה.

קבל תיקון קטן....

אם תלך ליחידה מובחרת, אחרי המסלול יהיה לך תנאים יותר טובים להתאמן.
לעומת זאת חבר שסיים מסלול בשייטת יש לו ים זמן להתאמן לישון ובנוסף אוכל טוב יותר.
אבל כדי באמת ליהנות מהשירות שלך ממליץ לך לוותר על זה ויותר להתעמק במה תעשה בשירות שלך.
כלומר אל תכוון את עצמך לפי זה, תעשה שזה יהיה משהו שבא על הדרך כבונוס.
אני יודע זה נשמע קשה, גם לי היה קשה בטירוף לוותר על חדר כושר ותזונה אבל הנה אני עוד ארבעה חודשים משתחרר ורק מחכה לחזור לדדליפט וסקוואט כבדים.
לך תעשה משהו משמעותי, תכוון למשהו שמעניין אותך... אם אתה תבין מה אתה עושה ולמה אתה עושה אתה תהנה הרבה יותר בצבא ולא תבכה כל היום כמה אתה שבוז. כמובן שתוכל להתאמן על הדרך גם ב0 תנאים להכל יש פיתרון. (מתח מקבילים יש בכל מקום.)
אבל שוב שזה לא יכתיב לך את השירות כי פתאום אחרי שמונה חודשים בצבא אתה מבין שזה לא כל העולם שלך כמו שהיה באזרחות.
תשתחרר ותחזור לזה הכל טוב אני בשחרור מתכוון לחזור לעצמי ולהפציץ גם אחרי שנתיים שמונה נשאר הניצוץ. 🏋️😅🤤
שוב זה לא שאתה מוותר על זה לגמרי... זה פשוט נהיה חלק פחות גדול בחיים שלך.
בהצלחה צעירוס!👶
לא אמרתי שזה לא אפשרי להתאמן בצורה איכותית, אמרתי שזה לא יהיה כמו שרגילים באזרחות, בכל זאת יש אימונים, פעילויות, דברים שלא מתוכננים שיכולים בכיף להפריע.

גילוי נאות- אני מרץ 18 (עוד לא התחיילתי), אז שום דבר פה לא מנסיון אישי, אז תכלס קטונתי.

מבחינת זמן ותנאים טובים להתאמן הכי טוב זה חיל כללי/פטור צבאי

יכול להעיד על חברים ששירתו איתי בהנדסה קרבית (לפני כמעט 10 שנים) והתקבלו ליהל"ם, כולם עלו במסת שריר שהייתה ניכרת לעין. זה מדהים בהתחשב כמות הקלוריות שהגוף שלהם שרף יום יום במסלול.

אז כנראה שהתשובה היא ביחידות היותר מובחרות בהן הבט"ש מאפשר את זה.
כי כנראה הם היו שחיפים יחסית לפני וזה לא היה בעיה בשבילם לצבור שריר , כנראה שמישהו עם פזם מתחת למוט רק יאבד שריר וכוח עד שיגיע לסדיר ויוכל להחזיר חלק ואולי לגדול קצת

בתור אחד שהיה בגדוד כמה חודשים זה מאוד תלוי בתעסוקה ובכוח רצון שלך ובחתירה לבשר בחדר באוכל אבל באופן כללי אפשר להמשיך להתאמן ולהתחזק בתרגילים אחרים (טבעות וכו)

תודה רבה אחי
ואני יודע שאני הולך להפסיד חלק ושזה כבר לא יהיה משהו שאני אתעסק בו יותר מידי זמן
אבל אני מתכוון ללכת ליחידה קרבית אז חשבתי לכוון ליחידה קרבית שהכי תקל/תאפשר לשמור קצת על המסה
ואחי איך היה לך השירות הקרבי? שמח שעשית אותו בסופו של דבר?

שמח מאוד!
התגייסתי בהתחלה עם פרופיל 45, העלתי פרופיל ועברתי לקרבי אחרי שמונה חודשים.
לא מצטער על זה לרגע! יצאתי לקורס מכים ונכנסתי מפקד בגדוד ועכשיו סמל של מחלקה וותיקה. (אחד התפקידים המאתגרים בצבא ואני חותם על זה.)
אם אתה יכול קרבי מבחינה רפואית, אל תוותר על זה בחיים.
אני הפכתי את העולם בערך כדי להגיע לקרבי וזה הדבר הכי טוב שעשיתי.
נכון הלכה קצת מסת שריר ואיבדתי כוח ומה לא... אבל השתפרתי מאוד בריצה ובמשקל גוף. (SW)
בשחרור אחזיר את הכוח והמסה כמו שצריך.
בקיצור... לך תהיה לוחם. 🕴

אם תביא איתך קצת אוכל מהבית כמו טונה, אבקות, חלבון וכו בשילוב אימונים אינסטיבים של הטירונות + אימון מתקדם אתה תראה תוצאות לא רעות

כי כנראה הם היו שחיפים יחסית לפני וזה לא היה בעיה בשבילם לצבור שריר , כנראה שמישהו עם פזם מתחת למוט רק יאבד שריר וכוח עד שיגיע לסדיר ויוכל להחזיר חלק ואולי לגדול קצת
לא רק, חלק היו ממוצעים כמו חבריהם לגדוד וחלק הגיעו מאומנים ובעלי מסה מעל הממוצע. עדיין קרעו להם את התחת הרבה יותר(הרבה הרבה יותר) אבל במסלול שלהם היה דגש תנאים טובים יותר לאימונים כמו פיזיוטרפיסט צמוד וכמויות אוכל גדולות מאוד. חבר סיפר שהיה להם ביחידה מישהו רזה מידי והצוות הפיקודי הכריח אותו לבלות יותר זמן בחדר אוכל רק כדי שיכניס את כל כמות המזון שהיה צריך.
חבר אחר ששירת בימ"ס איו"ש סיפר שאוכל תמיד היה זמין בכל שעות היממה ולא היה בעיה להכניס חלבון ושהחדר כושר היה זמין לכל מי שחפץ בו.

• פותח/ת השרשור
לא רק, חלק היו ממוצעים כמו חבריהם לגדוד וחלק הגיעו מאומנים ובעלי מסה מעל הממוצע. עדיין קרעו להם את התחת הרבה יותר(הרבה הרבה יותר) אבל במסלול שלהם היה דגש תנאים טובים יותר לאימונים כמו פיזיוטרפיסט צמוד וכמויות אוכל גדולות מאוד. חבר סיפר שהיה להם ביחידה מישהו רזה מידי והצוות הפיקודי הכריח אותו לבלות יותר זמן בחדר אוכל רק כדי שיכניס את כל כמות המזון שהיה צריך.
חבר אחר ששירת בימ"ס איו"ש סיפר שאוכל תמיד היה זמין בכל שעות היממה ולא היה בעיה להכניס חלבון ושהחדר כושר היה זמין לכל מי שחפץ בו.
יש משהו בסגנון יהלם רק פחות טכני? אני פחות טוב בלהתעסק עם דברים כאלה

• פותח/ת השרשור
לא אחי
אני הייתי מיועד למשהו טכנולוגי ועד סוף השבוע יש לי אפשרות לעבור לקרבי
אז אני אם אני כבר הולך לקרבי אני מעדיף יחידה טובה
בהתחלה חשבתי על גולני
ואז על קרקל כי יש פחות עומס (בגלל שזה עם בנות) אז יהיה לי יותר נוח להתאמן
אני לא בהכרח מתכוון להתאמן בקרבי אם לא יתאפשר לי פשוט אני לא מקובע על יחידה מסויימת ולכן כבר מעדיף על יחידה שיהיה לי בה את התנאים הכי טובים לזה או שתהיה קשה אבל שווה

שטויות. אתה יודע איזה אורח חיים מעולה יש בטיס?, וגם בשייטת יש תנאים מעולים( אוכל, חדר כושר, שינה..)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית