אוף :(

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
קניתי לפני שבועיים MP3 מארה"ב עד שהגיע קיצר חיכיתי לו למה הקודם שלי לא היה לו מספיק ווליום (הקודם היה Creative ZVP) הנוכחי החדש זה Iaudio A7 , בקיצור MP3 בן זונה שומעים מדהים בקיצור מה שחיפשתי , היום ברוב טיפשותי אני שם דאמבל על הרגל כדי לעשות חזה עליון לפני שאני מניף והMP3 בכיס, ניפצתי לו את המסך כל האימון התחרבש מדהים כמה שהמוח משפיעה על הכל ופסיכולוגיה במיוחד , קיצר הלכתי לקבור אותו למרות שהוא פועל אבל אין מסך מה שווה אין לי מושג איזה שירים אני שומע ואי אפשר לעשות כלום אם אני יוצא מהתקייה הזו ששמעתי בה את השירים אני לא יכול לשמוע בו יותר בחיים, קיצר מסקנה אם אתם קונים MP3 תקנו גם מגן אליו (תמיד אמרתי זה חרתא) :(

פששש איזה בעסה אחי
אבל למה אתה קונה MP3? בגלל שהוא יותר "מאסיבי"?יש דברים יותר חדשים...

נערך לאחרונה:
יואוו...איזה מבאס זה ..
מכירה.
בתור אחת עם שתי ידיים שמאליות שלא מסתדרת עם אלקטרוניקה,
אני צריכה אספקה של MP לבית..

נראלי ששברתי\איבדתי לפחות 5 מכשירים.

• פותח/ת השרשור
פששש איזה בעסה אחי
אבל למה אתה קונה MP3? בגלל שהוא יותר "מאסיבי"?יש דברים יותר חדשים...
מז" איותר מסיבי? למה אני קונה MP3? כי המוזיקה אצלנו במכון בגלל מישל (האממהאממ) מסריחה 😵

איזה זין.
אני יום אחד דפקתי ריצה בהליכון פתאום באמצע הסתבכו לי החוטים, בום טראח. הMP3 נפל על המסילה וטס להונולולו. הפכתי את כל החדר-כושר, הרמתי את כל ההליכונים. מקום הימצאותו נותר עד היום בגדר תעלומה.

מז" איותר מסיבי? למה אני קונה MP3? כי המוזיקה אצלנו במכון בגלל מישל (האממהאממ) מסריחה 😵

משתתף בצערך :(
ולא בגללי המוסיקה מסריחה,פשוט המוסיקה שאני אוהב תבריח מתאמנים אז עדיף כבר עופר ניסים 😵.

זה מתוכנן ככה.
זה קונספירציה של חברות הMP3 הם בונות אותם שבירות לדאבמלים כי הם יודעים שהרבה מתמאנים שומעים עם MP3 באימון 🤘

כלל אצבע בכל הנוגע לאביזרים אלקטרונים שאתם מביאים למכון: אם אתם לא יכולם להצמיד אותם אליכם, או לאחסן אותם במקום מוגן, אל תביאו!!!!
תשכילו ללמוד את הכלל, או שתשלמו מחדש על מכשירים.

נערך לאחרונה:
מרגישים שאתה נסער בכתיבה שלך. היא לא מסודרת:79nb:

וואו...פשוט גאונה ...כמה את לוקחת לשעה?...

ולעניין..תקנה את הקטנים המעפנים האלה(סאנדיסק או MPIO ) יש להם איכות שמע מצויינת והם עולים גרושים ול"שאר החיים שלך" תקנה אחד רציני (PMP , IPHONE וכו')

באיזה מוזיקה מדובר?

מהלהקות שמתלבשות כמו "ויקינגים מטורפים עם איפור וכרס בירה למרות שהם בכלל באדיבילדרים אבל הם הארדקור אחו******"?

וואו...פשוט גאונה ...כמה את לוקחת לשעה?...

אני מניחה שלא קראת את עקרונות הפורום.

לפי סעיף 2:

2. אין לקלל , להעליב , לעקוץ, להסתלבט, להעלות האשמות שווא , לריב , להזכיר עסקים מסחריים, חנויות או שמות של אנשי שיווק וקדם וכדומה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית