הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוספיט

• פותח/ת השרשור alex_r
  • פורסם בתאריך

alex_r

משתמש מתחיל
115
0
נק' מוניטין:
-69
115
0
אוקיי אז ככה אני מתאמן לקראת יום סיירות(יש לי עוד די זמן) אז מעבר לחדר כושר שם אני עובד על SS הייתי מעוניין להתחיל קרוספיט כדי לשפר את הכושר הגרוע שלי בנוגע לריצות, ארוכות וקצרות. איזה תוכנית קורספיט תתאים לי כדי לשפר את הריצות שלי (ארוכות וקצרות) וגם שלא תפריע לי לSS??
תודה לעוזרים

אין תוכנית כזאת. SS היא תוכנית קשה שדורשת הרבה התאוששות בין אימונים. אם תדחוף כמה אימוני קרוספיט לתוך העסק אתה פשוט תיתקע.
אם יש לך זמן (יותר מחודשיים נגיד), הייתי ממליץ לך להמשיך עם SS עד שאתה נתקע או מגיע לרמת כח סבירה (חמישיות סקוואט עם משקל גדול מ- 1.5 כפול משקל גוף). ואז עובר לעבוד על כושר בעזרת הכח שצברת.
אם אין לך הרבה זמן, הייתי עובר לשני אימוני SS בשבוע ושני אימוני כושר/קרוספיט.

שמישהו ירה בי עכשיו. חלאס עם שאלות טחונות!

SS וקרוספיט - :nono:

SS ואז קרוספיט- יותר טוב.

אם אתה באמת עושה SS תעשה רק אותו, ותעשה אותו כמו שצריך. ריצות אחר כך יותר קל לשפר.

• פותח/ת השרשור
בסדר אחרי שאני אסיים את הSS איזה קרוספיט לעשות? תרשמו לי את התרגילים בבקשה

אין רשימת תרגילים. קרוספיט זאת תוכנית משתנה מיום ליום.
תיכנס לאתר הראשי שלהם ותראה איך נראים האימונים.
אלה האימונים ה"קלאסיים" של קרוספיט:
http://www.crossfit.com/cf-info/faq.html#WOD0

אם אתה מתאמן ספציפית ליום סיירות, אני מציע שתברר גם מה כולל היום סיירות ותתאמן ספציפית על התרגילים האלה.

• פותח/ת השרשור
אני יכול לשלב תרגילים מכמה תוכניות?? נגיד לעשות ריצה 400 מ', אח"כ מתח,סקוואט ושכיבות סמיכה??

Back
למעלה תחתית