הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ברכיות

roy1983

משתמש מתחיל
137
0
נק' מוניטין:
-830
137
0
הי חברה.יש למישהו מושג אם כדאי לי להשתמש בברכיות? ואם כן איזה ברכיות אם יש סוגים וכל זה. יש לי חולשה בברכיים בזמן הסקוואט וקצת כאבים האם מישהו יודע אם זה יכול לעזור לי בכלל?
תודה מראש.

יש "מגן" ברכיים שזה בעצם גרב אלסטית ששומרת על הברת יציבה. אני רק משתמש בה מכיוון שעברתי פציעה, והיא די עוזרת לי בשבירת מקביל, שם אני לא מרגיש כאב באזור הניתוח בזכותה. אם אתה רוצה אחד, לפחות תתיעץ עם רופא ספורט או מומחה לגביה, כי דבר כזה עולה כ 500 שקל וחבל סתם לבזבז.

• פותח/ת השרשור
חברה אני יודע לעשות סקוואט, פשוט קפצתי עם המשקלים מהר מידי אחרי תקופת מנוחה ארוכה וכואב לי או בגיד הפטלה או בסחוס

חברה אני יודע לעשות סקוואט, פשוט קפצתי עם המשקלים מהר מידי אחרי תקופת מנוחה ארוכה וכואב לי או בגיד הפטלה או בסחוס

סבבה תעלה סרט , ואין שום קשר לכך שהקפצת את המשקלים , אלא אם הביצוע מחורבן (או שאתה מאוד מאוד חזק ).

סליחה שאני מתפרץ פשוט לא רציתי לפתוח נושא חדש, האם המגני בירכיים(שהם למעשה שומרים מפני תנועות חדות) יכולים לעבוד על העבודה של הסקוואט, כלומר ששרירים מסויימים לא יעבוד כמו שצריך בגלל המגן?

מגנים משמשים כעז להגבלת טווחי תנועה או הגברת תחושה טקטילית.
הם לא מונעים תנועות חדות.
בכלל כל הרלוונטיות של עזרים כאלו או אחרים תלויה מאוד משתמש.
אין בכלל מה להחליט אם להשתמש בהם או לא ללא אבחון מתאים.

מגנים משמשים כעז להגבלת טווחי תנועה או הגברת תחושה טקטילית.
הם לא מונעים תנועות חדות.
בכלל כל הרלוונטיות של עזרים כאלו או אחרים תלויה מאוד משתמש.
אין בכלל מה להחליט אם להשתמש בהם או לא ללא אבחון מתאים.
האם מבחינת סקוואטים זה הורס או משהו? אפשר להשתמש את זה עם סקוואט חופשי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית