הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודות מועדפות מומלצות?

• פותח/ת השרשור tuki
  • פורסם בתאריך

tuki

משתמש מתחיל
174
28
נק' מוניטין:
39
174
28
אני מתעניין בעבודות מועדפות או כל דבר אחר שיתאים לחייל משוחרר.
מישהו שעבד\עובד או מכיר משהו מומלץ?
מפעלים? אבטחה?

• פותח/ת השרשור
מפעל לייצור יין / בירה
עבדתי כמה חודשים במפעל יצור יין בתור עבודה מועדפת (בברקן) ולא יכול להגיד שהיה להיט. בעיקר עבודה פיזית של לסחוב ארגזי יין ממקום למקום ולפרוק מכולות. לא מצטרף להמלצה.

שירתתי בחיל איסוף קרבי. אם זה משנה כחובש בצוות.

יש לי אפשרות אולי במפעל של אינטל בחדר הנקי. יש דעות לגבי זה? יש מישהו שעבד שם אולי ואפשר לדבר איתו כאן?

בגדול הייתי ממליץ לך לעבוד בעבודה שתוכל לעשות בה כמה שיותר כסף לפני הלימודים\טיול.
אם היית בקרבי תוכל גם להיות מאבטח - הכסף הטוב יותר זה במתקנים מאובטחים יותר (אלעל, שב"כ, תע"א)
אתה יכול כם לאבטח טיולים כי היית חובש, אבל זה כמה ימים מחוץ לבית כל טיול.
במפעל תוכל לקבל מענק שזה אחלה. אצלינו יש חדרים נקים והעבודה שם סבבה (לא אלקטרוניקה), יש אצלינו כמה חיילים משוחררים שעבדו, נסעו לטיול ועכשיו עובדים שוב כדי לחסוך ללימודים. (שלח לי קו"ח אם מעניין אותך)

אתה יכול לעבוד גם בבינוי - יש על זה מענק. באופן כללי תחפש על איזה עוד עבודות יש כי הרשימה מתעדכנת מידי פעם

עבדתי כמה חודשים במפעל יצור יין בתור עבודה מועדפת (בברקן) ולא יכול להגיד שהיה להיט. בעיקר עבודה פיזית של לסחוב ארגזי יין ממקום למקום ולפרוק מכולות. לא מצטרף להמלצה.
אני הפעלתי בין היתר סיורים במפעל לקבוצות על תהליך ההכנה , ככה שזה מאוד תלוי בעבודה שעשית..

• פותח/ת השרשור
עלתה הצעה של עבודה ברכבת הקלה בי-ם.
מישהו יכול לתת את דעתו לגבי זה?
הכוונה למאבטח ברכבת

אני עובד במפעל מוליכים למחצה בסגנון של אינטל
עבודה בחדר נקי ומשמרות ותגמולים מצויינים ותנאים טובים
מאמין שיהיה תקף גם באינטל
אחלמה כסף לאחרי צבא אני מגיע לתשע תשע וחצי כל חודש בערך ב - 215 ~ 220 שעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית