הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קרנפים

batman.

משתמש מתחיל
68
11
נק' מוניטין:
14
68
11
איך אנשים בחדר כושר נהיים כאלה קרנפים אני לא מדבר על מבנה גוף יפה כזה של דוגמן כמו קונור מרפי וכאלה אני מתכוון לכל הבאדי בילדרים המוגזמים האלה במיימדים שכבר יוצא להם שרירים מהצוואר
1.מה ככל שמרימים יותר משקלים ואוכלים יותר נהפכים לגדולים כאלה?

2.נניח וכבר הגעתי לגוף מטרה ואני לא מעוניין להיות קרנף כזה אז אני צריך לשמור על תפריט נטרלי ופזוט להישאר על אותם משקלים?

תודה ושבת שלום לכולם

איך אנשים בחדר כושר נהיים כאלה קרנפים אני לא מדבר על מבנה גוף יפה כזה של דוגמן כמו קונור מרפי וכאלה אני מתכוון לכל הבאדי בילדרים המוגזמים האלה במיימדים שכבר יוצא להם שרירים מהצוואר
1.מה ככל שמרימים יותר משקלים ואוכלים יותר נהפכים לגדולים כאלה?

2.נניח וכבר הגעתי לגוף מטרה ואני לא מעוניין להיות קרנף כזה אז אני צריך לשמור על תפריט נטרלי ופזוט להישאר על אותם משקלים?

תודה ושבת שלום לכולם
מילה אחת-חומרים

1. עד רמה מסוימת, כן. באיזשהו שלב אתה ממצא את הפוטנציאל שלך ואז אתה יכול או להישאר באותו מצב(או לחטב יותר), או להתחיל להשתמש בסטרואידים.
2. בעיקרון כן.
חח אל תדאג, אתה לא תגיע לשלב הזה כול כך מהר.

• פותח/ת השרשור
מילה אחת-חומרים

1. עד רמה מסוימת, כן. באיזשהו שלב אתה ממצא את הפוטנציאל שלך ואז אתה יכול או להישאר באותו מצב(או לחטב יותר), או להתחיל להשתמש בסטרואידים.
2. בעיקרון כן.
חח אל תדאג, אתה לא תגיע לשלב הזה כול כך מהר.
חחח תודה אחי גם לא מייחל להגיע לשם לדעתי זה פשוט חסר פרופורציות מגעיל ותכלס צודק חומרים סטרואידים וכל זה אין לי מןשג למנ אנשים הורסים לעצמם את הגוף זה יפה שיהיה גוף נחמד שרירי מעבר לזה דוחה והורס את הבריאות(בקטע רע כמובן)

Back
למעלה תחתית