בכמה אימונים אחרונים שלי שמתי לב לקריסת ברכיים יותר משמעותית בפרונט סקווט מפעם(זה היה מינורי ולא באמת מורגש) ועכשיו אני שם לב שהגוף שלי מקריס את הברכיים יותר פנימה מפעם מבצע את העליה הראשונית ואז מוציא אותן חזרה החוצה ועולה כמו שצריך, בהתחלה חשבתי שזה עניין של משקל ועשיתי דילאוד ל3X6 עם 60 קילו ואותו דבר קרה, ניסיתי להשתמש בקיו של לדחוף ברכיים החוצה ולא נראה שזה עשה הרבה.
לא עשיתי LB סקווט כבר זמן די רב לכן לדעתי הגלוטס שלי נחלשו והם לא עובדים כמו שצריך, הפתרון לזה נשמע כמו עבודת עזר באבדקטור משין אך יכול להיות שאני מחמיץ קיו חשוב או חימום להפעלת הגלוטס לפני.
יש לי סרטונים רק מהצד ולא באמת רואים שם שום קריסת ברכיים לכן לא נראה לי רלוונטי, הגב שלי יחסית ישר(עם כמה שהצורת גוף שלי מאפשרת לי) והמשקל לא בורח קדימה.
לא עשיתי LB סקווט כבר זמן די רב לכן לדעתי הגלוטס שלי נחלשו והם לא עובדים כמו שצריך, הפתרון לזה נשמע כמו עבודת עזר באבדקטור משין אך יכול להיות שאני מחמיץ קיו חשוב או חימום להפעלת הגלוטס לפני.
יש לי סרטונים רק מהצד ולא באמת רואים שם שום קריסת ברכיים לכן לא נראה לי רלוונטי, הגב שלי יחסית ישר(עם כמה שהצורת גוף שלי מאפשרת לי) והמשקל לא בורח קדימה.