עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפילו לא זה, זה תלוי במבנה האגן, יש אנשים שיכולים לעשות סקואט עמוק בעמידה צרה ולא ברחבה וההפך.שלא תצליח לרדת מספיק עמוק ושלא תנצל את הכוח עד הסוף.
לא אמרתי שאי אפשר, הוא פשוט שאל מה הסיכון, וזה סיכון. סיכון זה לא עובדה חד משמעית, זה סיכוי למשהו רע.אפילו לא זה, זה תלוי במבנה האגן, יש אנשים שיכולים לעשות סקואט עמוק בעמידה צרה ולא ברחבה וההפך.
שלא תצליח לרדת מספיק עמוק ושלא תנצל את הכוח עד הסוף.
לגבי פציעות עד כמה שאני יודע אני לא חושב שיש סיכון, אבל אני לא מבין מספיק .
אפילו לא זה, זה תלוי במבנה האגן, יש אנשים שיכולים לעשות סקואט עמוק בעמידה צרה ולא ברחבה וההפך.
אבל זה לא. איך זה רע? יכול להיות שמאמן מפגר חושב שכולם צריכים לעשות סקואט ATG בעמידת סומו וכתוצאה מכך לחלק מהמתאמנים שלו יש "קריסת ברך" כתוצאה מכך שהירך נעה בצורה שמתאפשר לה לנוע. כל עוד יש בקרת עומסים סבירה אין סיבה לדאגה, וזה מאוד נפוץ אגב לראות את זה בהנפות האולימפיות, גם ברמות הגבוהות ביותרלא אמרתי שאי אפשר, הוא פשוט שאל מה הסיכון, וזה סיכון. סיכון זה לא עובדה חד משמעית, זה סיכוי למשהו רע.
לא ממש מבין אותך, אבל תנועת הברך פנימה יכולה להעיד על חולשות כאלו ואחרות (או חוסר תרגול), בדרך כלל זה בה לידי ביטוי במשקלים גבוהים.אז רק לא לרדת מספיק עמוק וניצול כח ? שזה לא הסוג סיכון שדיברתי עליו.
מבחינת פציעות אין סיכון ?
נ.ב לפעמים דווקא במשקלים גבוהים יש קריסת ברכיים, אז לכאורה זה עוזר להרים יותר משקל, הטענה היא שהניצול כח שם דווקא יהיה לקוי ?
לרוב האנשים זה יגביל את העומק ככה שהם לא יצליחו לשבור מקביל, למרות שבפועל אם הם יפתחו את הרגליים הם יצליחו. זה המקרה לכולם? לא. זה המקרה אצל רוב האנשים? כן. ובגלל זה זה סיכון. אם הוא מצליח לשבור מקביל למרות שהרגליים קורסות שיהיה לו בכיף.אבל זה לא. איך זה רע?
כמו שאמרתי, בפציעות מזה אני לא מספיק מבין.אז רק לא לרדת מספיק עמוק וניצול כח ? שזה לא הסוג סיכון שדיברתי עליו.
מבחינת פציעות אין סיכון ?
לרוב הטכניקה מתפקששת במאמץ גבוה דווקא בגלל שהטכניקה הזאת (החדשה, שנוצרה כתוצאה מהעומס הגבוה) פחות אידיאלית. טכניקה אידיאלית היא כזאת שבין היתר מפעילה את השרירים שלך בצורה הכי טובה שהגוף שלך בנוי אליה, אז אם ממש קשה לך לפתוח ברכיים במאמץ גבוה, כנראה זה כי הרגל ממש מתאמצת לפתוח אותם, שזה אומר שהשרירים פועלים חזק כשהרגל פתוחה. הגוף מקריס את הרגליים כי הוא רוצה לתת לשרירים לנוח כי הם מתאמצים רצח לעשות סקוואט כשהברכיים פתוחות.לפעמים דווקא במשקלים גבוהים יש קריסת ברכיים, אז לכאורה זה עוזר להרים יותר משקל, הטענה היא שהניצול כח שם דווקא יהיה לקוי ?
כל עוד יש בקרת עומסים סבירה אין סיבה לדאגה
.
![]()
לא ממש מבין אותך, אבל תנועת הברך פנימה יכולה להעיד על חולשות כאלו ואחרות (או חוסר תרגול), בדרך כלל זה בה לידי ביטוי במשקלים גבוהים.
זה משנתה בין אזור גאוגרפיה אחד לשני, אבל בפועל זה חצי חצי מבחינת מבני אגן retrovert וantvertלרוב האנשים זה יגביל את העומק ככה שהם לא יצליחו לשבור מקביל, למרות שבפועל אם הם יפתחו את הרגליים הם יצליחו. זה המקרה לכולם? לא. זה המקרה אצל רוב האנשים? כן. ובגלל זה זה סיכון. אם הוא מצליח לשבור מקביל למרות שהרגליים קורסות שיהיה לו בכיף.
בדיוק אין שוני. צורת ביצוע מעידה על חולשות וחוזקות ועל תרגול טכני בסך הכל.בקרת עומסים לא נכונה מסוכנת גם בלי קריסת ברכיים, מה שונה עם הקריסה ? אין סיכון בכלל אלא רק מעיד על חולשות יחסיות של הגוף ?