הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אנאבר סולו

Adirlevi

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
2
25
1
שלום לכולם,לאחר קריאה ארוכה בפורום על כל התכנים כמעט.עדיין עולה לי השאלה האם לדעתכם כדאי לקחת אנאבר סולו או לא? חלק אומרים שזה הסטרואיד עם הפגיעה הכי מינימלית בכבד וניתן לקחת אותו סולו וחלק אומרים שלא
והאם הוא מתאים למסה? או שעדיף להשתמש בו רק בחיטוב

סולו - לא
מסה או חיטוב = אוכל
סטרואידים לא מחטבים, תפריט עם גרעון קלורי כן.
השימוש בחומרים נעשה על מנת לנסות לשמר כמה שיותר על מסה השרירית. לבנות על חומרים שישרפו שומן זו הנחה שגויה מהיסוד וחוסר הבנה של הייעוד של החומרים.

בהחלט ישנם מחקרים שהראו שינוי בהרכב הגוף, אבל לא היתי מסיק שום מסקנה משם, היה מדובר בילדים מתבגרים וזה לא רלוונטי.

הבעיה הכי גדולה באנאבר היא שהוא פשוט כבר לא קיים, אני אישית מ 2012 עדיין מחפש אנאבר, הצלחתי רק פעם אחת להשתמש ולהבין את החומר, מאז המשכתי להתנסות בזיופים.

אגב הגיעו לי הערכות לבדיקה, עד סוף השבוע אישה שידור חי ונבדוק כמה סוגי אנאברים ונבדוק מה יש בפנים 😃

סולו - לא
מסה או חיטוב = אוכל
סטרואידים לא מחטבים, תפריט עם גרעון קלורי כן.
השימוש בחומרים נעשה על מנת לנסות לשמר כמה שיותר על מסה השרירית. לבנות על חומרים שישרפו שומן זו הנחה שגויה מהיסוד וחוסר הבנה של הייעוד של החומרים.

בהחלט ישנם מחקרים שהראו שינוי בהרכב הגוף, אבל לא היתי מסיק שום מסקנה משם, היה מדובר בילדים מתבגרים וזה לא רלוונטי.

הבעיה הכי גדולה באנאבר היא שהוא פשוט כבר לא קיים, אני אישית מ 2012 עדיין מחפש אנאבר, הצלחתי רק פעם אחת להשתמש ולהבין את החומר, מאז המשכתי להתנסות בזיופים.

אגב הגיעו לי הערכות לבדיקה, עד סוף השבוע אישה שידור חי ונבדוק כמה סוגי אנאברים ונבדוק מה יש בפנים 😃
מה אפילו ברנדים מוכרים? פשוט לא קיים?...שמעתי מקרה כזה על טורינבול גם..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית