עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לצערי לא מצאתי. אולי כתבתי לא נכון.ביצעת חיפוש בנושא על החברה? דובר רבות גם עליה
תודה אחי. אחכה לתשובה שלו.חכה שמישל יראה את הפוסט .. ניראה שבשידור חי הבא שלו הוא הולך לעשות בדיקה עם 'ערכה' שמאמתת אם החומר של HD באמת מה שקנית.. ועוד חברות אחרות ..
אם היה לך משהו שעובד והיית מרוצה אז למה לא להמשיך? זמינות זה עניין של נוחות, בנושא הזה גם אם צריך להשקיע עוד קצת דלק עוד קצת זמן עושים את זה.
לגבי hd, מכיר המון אנשים שמשתמשים, אני אהיה הכי גלוי ואמיתי, מי שמספיק זמן יודע ששקיפות זה הדבר שהכי חשוב עבורי ולכן אגלה שכל המתאמנים שלי רק על hd, כולל כל החברה שבהכנה לתחרות הקרובה. עם זאת שיש אמון והכל, אני עדיין בודק מדי פעם שאכן אין פדיחות, כמו שאמרתי כל כך הרבה פעמים, לפעמים היצרן יכול להיות הכי בסדר, החומרי גלם שמתקבלים מסין לא צמיד אחידים, זה כבר הסדרים שהספקים מגיעים עם הסינים.
לגבי הערכות שיש לי, אין שם אופציה לראות חומר פעיל, אבל כן אפשר לראות אם החומר הוא אותן חומר, לפני יומיים העלתי לסטורי שלי בדיקה של מסטרון שעשיתי ואכן יצא מסטרון.
אני כן מתכוון לבצע בדיקות יותר מעמיקות בהמשך.
איפה הבעייתיות בכל החברות שנארזות כאן, ובכן, בתחום הזה כולם מכירים את כולם, כולם עוקבים אחרי כולם, קשה לדילרים לראות מישהו מוכר יותר (פירגון אצל הישראלים היא מילה גסה)
לכן, כל האביזרים פה בארץ זמינים לכולם במלאי מה שלא מונע מכל אחד לזייף אחד לשני, עושים את זה שנים, עוד מתקופות mxp למי שזוכר, אשכרה 3 דילרים שונים זייפו את החברה.
זה לא בעיה לזייף, כולם קונים בקבוקים מאותו מקום, פקקים זמינים לרכישה כל מה שנשאר רק למלא.
אז כן, לצערי זה קורה, בארץ מזייפים רק בשביל לפגוע לדילר השני בכיס.
האמת, לאחרונה התופעה הולכת ופוחתת, עושה רושם שכל אחד מצא את הפינה שלו, אישית כן מרגיש שישנו שיפור בנושא, לפחות לגבי השמנים.
יש חברות מקומיות טובות, כמה טובות? טוב את זה אנחנו נבדוק כבר בהמשך. כרגע מסתמכים רק על הדעות של אנשים ובדיקות דם.
דעתי האישית, אם זה טסטוסטרון אז למה לא רפואי? נכון המחיר יותר גבוה, אבל דעתי האישית לא היתי חוסך שקל כשזה נוגע בנושא של התרופות.
אם זה טרן, תצטרכו לנסות כמה חברות עד שתמצאו משהו שאפשר לסמוך או מישהו שאפשר לסמוך.
טרן קל לזהות, התופעות לוואי שלו מספיק חזקות בשביל לדעת שזה זה כשזה זה.
אני כן רוצה לעלות את נושא האמינות בתחום, יש אנשים גם טובים, אני אראה אם יצא לי קצת להתפנות יותר אולי אשוחח עם כמה ונבדוק ביחד במעבדות חומרי גלם שהם מקבלים ככה כולנו נהיה שקטים יותר.