הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HD labs משהו ניסה?

daniel02

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
3
54
3
עד היום הייתי משתמש בzenco והייתי מאוד מרוצה, פשוט הפעם היה לי משהו זמין ליד הבית וכבר הלכתי על זה כי שמעתי על אנשים שכן מכירים את המוצר וניסו אותו.
בכל מקרה אשמח לקבל חוות דעת נוספת מאנשים שהתנסו בחומרים של החברה בפרט טרן אצטט וטסט אנטט.
מצרף תמונה

קבצים מצורפים

• IMG_3155.JPG
    IMG_3155.JPG
    KB 81.9 · צפיות: 386
חכה שמישל יראה את הפוסט .. ניראה שבשידור חי הבא שלו הוא הולך לעשות בדיקה עם 'ערכה' שמאמתת אם החומר של HD באמת מה שקנית.. ועוד חברות אחרות ..

אם היה לך משהו שעובד והיית מרוצה אז למה לא להמשיך? זמינות זה עניין של נוחות, בנושא הזה גם אם צריך להשקיע עוד קצת דלק עוד קצת זמן עושים את זה.
לגבי hd, מכיר המון אנשים שמשתמשים, אני אהיה הכי גלוי ואמיתי, מי שמספיק זמן יודע ששקיפות זה הדבר שהכי חשוב עבורי ולכן אגלה שכל המתאמנים שלי רק על hd, כולל כל החברה שבהכנה לתחרות הקרובה. עם זאת שיש אמון והכל, אני עדיין בודק מדי פעם שאכן אין פדיחות, כמו שאמרתי כל כך הרבה פעמים, לפעמים היצרן יכול להיות הכי בסדר, החומרי גלם שמתקבלים מסין לא צמיד אחידים, זה כבר הסדרים שהספקים מגיעים עם הסינים.

לגבי הערכות שיש לי, אין שם אופציה לראות חומר פעיל, אבל כן אפשר לראות אם החומר הוא אותן חומר, לפני יומיים העלתי לסטורי שלי בדיקה של מסטרון שעשיתי ואכן יצא מסטרון.
אני כן מתכוון לבצע בדיקות יותר מעמיקות בהמשך.

איפה הבעייתיות בכל החברות שנארזות כאן, ובכן, בתחום הזה כולם מכירים את כולם, כולם עוקבים אחרי כולם, קשה לדילרים לראות מישהו מוכר יותר (פירגון אצל הישראלים היא מילה גסה)
לכן, כל האביזרים פה בארץ זמינים לכולם במלאי מה שלא מונע מכל אחד לזייף אחד לשני, עושים את זה שנים, עוד מתקופות mxp למי שזוכר, אשכרה 3 דילרים שונים זייפו את החברה.
זה לא בעיה לזייף, כולם קונים בקבוקים מאותו מקום, פקקים זמינים לרכישה כל מה שנשאר רק למלא.
אז כן, לצערי זה קורה, בארץ מזייפים רק בשביל לפגוע לדילר השני בכיס.

האמת, לאחרונה התופעה הולכת ופוחתת, עושה רושם שכל אחד מצא את הפינה שלו, אישית כן מרגיש שישנו שיפור בנושא, לפחות לגבי השמנים.
יש חברות מקומיות טובות, כמה טובות? טוב את זה אנחנו נבדוק כבר בהמשך. כרגע מסתמכים רק על הדעות של אנשים ובדיקות דם.

דעתי האישית, אם זה טסטוסטרון אז למה לא רפואי? נכון המחיר יותר גבוה, אבל דעתי האישית לא היתי חוסך שקל כשזה נוגע בנושא של התרופות.
אם זה טרן, תצטרכו לנסות כמה חברות עד שתמצאו משהו שאפשר לסמוך או מישהו שאפשר לסמוך.
טרן קל לזהות, התופעות לוואי שלו מספיק חזקות בשביל לדעת שזה זה כשזה זה.

אני כן רוצה לעלות את נושא האמינות בתחום, יש אנשים גם טובים, אני אראה אם יצא לי קצת להתפנות יותר אולי אשוחח עם כמה ונבדוק ביחד במעבדות חומרי גלם שהם מקבלים ככה כולנו נהיה שקטים יותר.

• פותח/ת השרשור
אם היה לך משהו שעובד והיית מרוצה אז למה לא להמשיך? זמינות זה עניין של נוחות, בנושא הזה גם אם צריך להשקיע עוד קצת דלק עוד קצת זמן עושים את זה.
לגבי hd, מכיר המון אנשים שמשתמשים, אני אהיה הכי גלוי ואמיתי, מי שמספיק זמן יודע ששקיפות זה הדבר שהכי חשוב עבורי ולכן אגלה שכל המתאמנים שלי רק על hd, כולל כל החברה שבהכנה לתחרות הקרובה. עם זאת שיש אמון והכל, אני עדיין בודק מדי פעם שאכן אין פדיחות, כמו שאמרתי כל כך הרבה פעמים, לפעמים היצרן יכול להיות הכי בסדר, החומרי גלם שמתקבלים מסין לא צמיד אחידים, זה כבר הסדרים שהספקים מגיעים עם הסינים.

לגבי הערכות שיש לי, אין שם אופציה לראות חומר פעיל, אבל כן אפשר לראות אם החומר הוא אותן חומר, לפני יומיים העלתי לסטורי שלי בדיקה של מסטרון שעשיתי ואכן יצא מסטרון.
אני כן מתכוון לבצע בדיקות יותר מעמיקות בהמשך.

איפה הבעייתיות בכל החברות שנארזות כאן, ובכן, בתחום הזה כולם מכירים את כולם, כולם עוקבים אחרי כולם, קשה לדילרים לראות מישהו מוכר יותר (פירגון אצל הישראלים היא מילה גסה)
לכן, כל האביזרים פה בארץ זמינים לכולם במלאי מה שלא מונע מכל אחד לזייף אחד לשני, עושים את זה שנים, עוד מתקופות mxp למי שזוכר, אשכרה 3 דילרים שונים זייפו את החברה.
זה לא בעיה לזייף, כולם קונים בקבוקים מאותו מקום, פקקים זמינים לרכישה כל מה שנשאר רק למלא.
אז כן, לצערי זה קורה, בארץ מזייפים רק בשביל לפגוע לדילר השני בכיס.

האמת, לאחרונה התופעה הולכת ופוחתת, עושה רושם שכל אחד מצא את הפינה שלו, אישית כן מרגיש שישנו שיפור בנושא, לפחות לגבי השמנים.
יש חברות מקומיות טובות, כמה טובות? טוב את זה אנחנו נבדוק כבר בהמשך. כרגע מסתמכים רק על הדעות של אנשים ובדיקות דם.

דעתי האישית, אם זה טסטוסטרון אז למה לא רפואי? נכון המחיר יותר גבוה, אבל דעתי האישית לא היתי חוסך שקל כשזה נוגע בנושא של התרופות.
אם זה טרן, תצטרכו לנסות כמה חברות עד שתמצאו משהו שאפשר לסמוך או מישהו שאפשר לסמוך.
טרן קל לזהות, התופעות לוואי שלו מספיק חזקות בשביל לדעת שזה זה כשזה זה.

אני כן רוצה לעלות את נושא האמינות בתחום, יש אנשים גם טובים, אני אראה אם יצא לי קצת להתפנות יותר אולי אשוחח עם כמה ונבדוק ביחד במעבדות חומרי גלם שהם מקבלים ככה כולנו נהיה שקטים יותר.

תודה על המענה. אני רואה את הלייבים שלך ושל סטס בפייס, אני יודע גם למי הדילר שלי קשור ובגלל זה סמכתי עליו וקניתי את הhd כי אני יודע שגם הוא מתכונן איתו לתחרות. בכל מקרה רציתי לשמוע קצת חוות דעת מעוד אנשים על המוצר בגלל זה הפוסט פה.
תודה בכל מקרה

הכל טוב ויפה. בתכל'ס לא משנה מה שם החברה, מי הדילר, מה הבאצ'ט, האם מהארץ, האם מחו"ל, האם מ"חו"ל" שמיוצר בארץ, האם עם קוד או בלי קוד אימות, אמפולה או ויאל וכיוצ"ב. יש נטיות לכאן או לכאן בכמעט כל מצב.
לא כל חברה היא טוטאל מכרה זהב, בדיוק שלא כל אחת היא פח אשפה.
צריך להיות מאוד חכם וזהיר, ולא להתפתות לכל מיני עצות "נייטרליות" או בדיקות "מהימנות".
חברות ששומרות על קו אחיד ומהימן לאורך זמן (ולא בכדי) יהיו אלה ששוות וכדאי לנסותן, ועדיין, בביצה הקטנה הכל יכול להשתנות כהרף עין. חברות טובות בעבר זוייפו מכל כיוון, ומה לעשות, המון אנשים רוחשים בוחשים ומנסים לקדם מוצרים בכל דרך שתחשבו עליה, גם על חשבון האמת, הכבוד, הבריאות או השם של אדם כזה או אחר.
אני כבר מזמן לא ממליץ על אף חברה, לפחות לא בשם הישיר שלה. וברוב הודעותיי רושם את מה שאני כן יודע מהשטח - שיש טוב בדיוק כמו שיש לא טוב.
חשוב יותר להכיר את האדם שעומד מולך ומייעץ או מוכר לך. לוודא שיש הבנה ופתח להחזרת החומר או החזר הכסף במידה ולא היה טוב. ומלבד זאת, חשוב להתאים סייקל הגיוני וממוקד עם אימונים ותזונה נכונים, כבסיס ברור לכל דרך שתבחרו.

בהצלחה לכולם

נערך לאחרונה:
לפני כחצי שנה בהודעה ה-1 שלי אמרתי שאני משתמש בhd וליכלכו עליה. החומרים שלהם טיל .. כרגע משתמש בבוורטקס הטרן הקצר שלהם חזק מאוד הרבה יותר מאנטט hd/וורטקס. כל עוד הדילר אמין חומרים אש.

קבצים מצורפים

• IMG_20180105_222725_185.jpg
    IMG_20180105_222725_185.jpg
    KB 142.8 · צפיות: 216
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית