הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הגנה על הכבד

• פותח/ת השרשור Navira
  • פורסם בתאריך

Navira

משתמש קבוע
1,408
1,223
נק' מוניטין:
2,247
1,408
1,223
של רוסים הענתיקות
אלהן חברי הפורום היקרים אני נכנסתי לסייקל ראשון סטנדרתי על פי הספר חומר בסיס אחד בעתיד מתכנן לשלב עוד אנבולים.ברצוני לדון קצת על נושא הכבד וההגנה שלו הרי ידוע שאוראלים רעילים לכבד (משתנה מחומר לחומר) ומה אפשר לעשות כדי להגן עליו הרי ידוע על UDCA שהוכח כבר שהוא מסיע או יותר נכון עוזר לכבד להשתקם
למרות זאות בהרבה פורמים בחול לא מכירים את זה יותר נכון הבודדים מכרים בזה לרוב אנשים דנים שם על LIV52 או NAC או גדילן מצוי (milk thistle)
ברצוני להוסיף עוד כמה חומרים ולדון עליהם חלק מהחומרים הם להזרקה תוך ורידית . נתחיל מי קרסיל
Karsil.jpg

ונמשיך בהיפטרל
heptral%20ampoules-500x500.jpg
יש את החומר הזה גם בכדורים אך העילות בזריקות יותר טובה (הזריקה לתוך הוריד)
1713.jpg
ועוד אחד אלוחול ניקרא ברוסית יש בזריקה ויש בכדורים דווקא הדגם בכדורים יותר יעיל על פי מה שאומרים האם מישהו מכיר משהו מי זה ממליץ על משהו האם יש עוד דברים חוץ מי UDCA או LIV 52. דיון פורה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
דווקא הכי לא בעיה ועל בריאות ממש לא מתפשרים עדיף להשקיע עוד כמה שקלים Better safe then sorry
אבל סתם לסקרנות מסקרן אותי החומרים האלה והשפעתם אם אפשר לשפוך עליהם אור אשמח אני אוהב להשכיל בנושא שאני נוגע בו ומתענין בו...ואגב ההמלצה על udca באבקה (יש לי אפשרות כזו) ויש את מה שאמרתה דרך אייבי או אמזון tudca מה עדיף

• פותח/ת השרשור
תקרא על same 400 של דוקטור בסט
אוי בפורמים ברוסיה ממש מקללים את התוסף הזה ואומרים לא לגעת בשום אופן בו.לעומת זאות בפורמים אחרים באנגלית די משבחים אותו אבל ממש לא קושרים אותו להגנה לכבד כפי שקראתי.

ל
אוי בפורמים ברוסיה ממש מקללים את התוסף הזה ואומרים לא לגעת בשום אופן בו.לעומת זאות בפורמים אחרים באנגלית די משבחים אותו אבל ממש לא קושרים אותו להגנה לכבד כפי שקראתי.
לי זה עזר וגם עוזר במיוחד במצבים של סייקל כמו טרן ומשפר דיכאון. מעבר לכך גם עוזר למנוע זיהומי כבד וערכים ירדו. כל אחד והמאמין שלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית