מרשם לאוביטרל למי שמטופל על TRT

mokoko

משתמש מתחיל
118
32
נק' מוניטין:
66
118
32
אם זה אסור בבקשה תמחקו (למרות שאני לא מדבר פה על שום דבר שאסור נראה לי)

אני על טיפול TRT במכבי. אני רוצה לקבל מרשם לאוביטרל.

בגדול הרופא שלי זורם ולא אמורה להיות בעיה, אבל אני יודע שלקופה יש כל מיני חוקים מפגרים.

האנדו הפרטי שלי לצערי לא זורם ולא רוצה לשמוע על זה. הזיה.

עכשיו ברור שאפשר להשיג. אבל אני רוצה להשתמש בזה באופן קבוע, אין לי כוח להתעסק עם דילרים.

רק רוצה לדעת אם עקרונית מישהו פה מקבל מרשם קבוע לאוביטרל באחת הקופות? מניח שלא אבל באמת סקרן לפני שאני מבקש מהרופא של הקופה.

• פותח/ת השרשור
כן, ניתן לקבל מרשם גם לגברים, פנה לרופא שלך ותציין שאתה מעוניין לשמר פוריות / לחדש.
אומר יותר מכך, נותנים לגברים מרשם גם לגונאל, התרופה מאוד יקרה בשוק השחור ולכן דווקא בנושא של גונאל שווה לעשות מאמצים מדובר בהפרש של אלפי שקלים.
יש לי מרשם קבוע, לא היה הכי חלק אבל הצליח. מה שנחמד זה שאני אמור לשלם על הנייר 200 שקל לכל חבילה, אבל מסתבר שהמערכת של הקופת חולים לא באמת שמה לב לזה שמדובר במרשם לא בהתוויה ולכן ההשתתפות היא ממש אפסית... מזל. לפי ההוראות של משרד הבריאות אני אמור לשלם מחיר מלא.

לא ניסיתי לדברים יקרים יותר כמו מנופור וגונאל, לא רוצה למשוך יותר מדי תשומת לב של הקופה (גם לגבי העניין של המרשם הקיים) וגם אין לי באמת צורך בזה..וספק אם יש רופא שיתן לי את זה לטווח ארוך על TRT כי אלו באמת תרופות יקרות.

Back
למעלה תחתית