עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לי אמרו לא לעשות פשוט 🤡לי גם המנהל שלי אמר 3 אלף, נראה לי הרבה מדי.
כן אבל אצלי זה חלק מהחוזה, סעמקלי אמרו לא לעשות פשוט 🤡
לא, אתה צריך לנסוע למע"מ ברחובות (אם אתה גר באזור המרכז) ואז לפתוח תיק במס הכנסה (תלוי איפה אתה גר).דרך אגב בקשר לעוסק פטור, אמרו לי יש בעזריאלי משרדים של מס הכנסה, שם אני מוציא את זה?
לא, אתה צריך לנסוע למע"מ ברחובות (אם אתה גר באזור המרכז) ואז לפתוח תיק במס הכנסה (תלוי איפה אתה גר).
עסק פטור זה עד 50 ומשהו אלף ש"ח בשנה ואתה עדיין תצטרך רואה חשבון שיסדר לך את הקבלות ויארגן אותך לדיווחים... (אפשר לעשות לבד, אבל צריך לדעת איך).
הביטוח כנגד פציעות למאמן אישית זה בין 3000 ל 5000 ש"ח בשנה תלוי איזה כיסוי תחת אתה רוצה, יש הרבה חברות שעושות את זה תחפש בגוגל.
תלוי בך, אם תופסים אותך עובד בשחור אתה יכול להסתבך....
אם אתה עובד במסגרת של חברה או מכון כושר יש לך ביטוח לאימונים אישיים בכל מקרה הייתי מברר את זה ומבקש לעיתים הוכחות (אם מדובר בחברה, במיוחד קטנה), אם זה מכון כושר כמו הולמס, גו אקטיב לא הייתי דואג לזה אתה מבוטח, זה גם חלק מההסכם ובגלל זה הם לוקחים חצי (ולפעמים אף יותר) מכל אימון אישי שאתה עושה.
איזו חברה עשית את זה?עשיתי את זה אתמול שילמתי 1480 ש"ח,כיסוי עד 50000 דולר עם השתתפות עצמית עד 1500 דולר
שלום
אני חדש לחלוטין כאן
אפשר לקבל פירוט י עשה ביטוח מאמני כושר אישיים וכמה עלה לו? ומה הכיסוי כולל?