הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביטוח אישי לאימונים אישיים

מצב
השרשור נעול

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
יש פה אנשים שמכירים קצת את הנושאים האלה?
כמה זה עולה, איפה הכי זול, איפה הכי מומלץ לעשות?
הכוונה לביטוח אישי כנגד טביעות של אנשים בנפצעו אצלי באימון ורוצים לתבוע אותי.
אשמח למידע בעניין הזה.

אחד המרצים אמר לי 500$ לשנה בחברת ביטוח פרטית או משהו כזה.

זה מה שאני באמת יודע, בסביבות ה-3000 שקל בשנה (לביטוח אול-ריסק).
אבל חכה למדריכים שעושים את הביטוחים האלה, הם גם יוכלו להמליץ לך על חברות/סוכנויות.

• פותח/ת השרשור
לי גם המנהל שלי אמר 3 אלף, נראה לי הרבה מדי.

• פותח/ת השרשור
דרך אגב בקשר לעוסק פטור, אמרו לי יש בעזריאלי משרדים של מס הכנסה, שם אני מוציא את זה?

דרך אגב בקשר לעוסק פטור, אמרו לי יש בעזריאלי משרדים של מס הכנסה, שם אני מוציא את זה?
לא, אתה צריך לנסוע למע"מ ברחובות (אם אתה גר באזור המרכז) ואז לפתוח תיק במס הכנסה (תלוי איפה אתה גר).
עסק פטור זה עד 50 ומשהו אלף ש"ח בשנה ואתה עדיין תצטרך רואה חשבון שיסדר לך את הקבלות ויארגן אותך לדיווחים... (אפשר לעשות לבד, אבל צריך לדעת איך).
הביטוח כנגד פציעות למאמן אישית זה בין 3000 ל 5000 ש"ח בשנה תלוי איזה כיסוי תחת אתה רוצה, יש הרבה חברות שעושות את זה תחפש בגוגל.

• פותח/ת השרשור
לא, אתה צריך לנסוע למע"מ ברחובות (אם אתה גר באזור המרכז) ואז לפתוח תיק במס הכנסה (תלוי איפה אתה גר).
עסק פטור זה עד 50 ומשהו אלף ש"ח בשנה ואתה עדיין תצטרך רואה חשבון שיסדר לך את הקבלות ויארגן אותך לדיווחים... (אפשר לעשות לבד, אבל צריך לדעת איך).
הביטוח כנגד פציעות למאמן אישית זה בין 3000 ל 5000 ש"ח בשנה תלוי איזה כיסוי תחת אתה רוצה, יש הרבה חברות שעושות את זה תחפש בגוגל.

תודה משה, ותגיד בחברה לאימונים אישיים אני זה שצריך לעשות את הביטוח אישי, כי חבר שוהא גם מאמן אישי אמר לי שהם צריכים להיות אחראיים לדברים כאלה.
דרך הגב העוסק פטור הזה , זה נשמע תיק, כדאי לעשות את זה במקרה ויש מספר מועט של אימונים בשבוע?

תלוי בך, אם תופסים אותך עובד בשחור אתה יכול להסתבך....
אם אתה עובד במסגרת של חברה או מכון כושר יש לך ביטוח לאימונים אישיים בכל מקרה הייתי מברר את זה ומבקש לעיתים הוכחות (אם מדובר בחברה, במיוחד קטנה), אם זה מכון כושר כמו הולמס, גו אקטיב לא הייתי דואג לזה אתה מבוטח, זה גם חלק מההסכם ובגלל זה הם לוקחים חצי (ולפעמים אף יותר) מכל אימון אישי שאתה עושה.

• פותח/ת השרשור
תלוי בך, אם תופסים אותך עובד בשחור אתה יכול להסתבך....
אם אתה עובד במסגרת של חברה או מכון כושר יש לך ביטוח לאימונים אישיים בכל מקרה הייתי מברר את זה ומבקש לעיתים הוכחות (אם מדובר בחברה, במיוחד קטנה), אם זה מכון כושר כמו הולמס, גו אקטיב לא הייתי דואג לזה אתה מבוטח, זה גם חלק מההסכם ובגלל זה הם לוקחים חצי (ולפעמים אף יותר) מכל אימון אישי שאתה עושה.

זה כל הקטע , העבודה היא עבודה בחברה(חדשה) , לא מכון כושר, חברה לאימונים אישיים, והמנהלת אמרה לי שכל הנושא של הביטוח אישי הוא עליי, זה נשמע קצת חשוד לא?

עשיתי את זה אתמול שילמתי 1480 ש"ח,כיסוי עד 50000 דולר עם השתתפות עצמית עד 1500 דולר

לא, הם רק מספקים לך את האימונים, הם לא מתעסקים עם ביטוחים כי כנראה זה לא משתלם להם.
שמע אם אתה עושה מעל 20-25 אלף ש"ח בשנה מאימונים אישיים (ברוטו) שווה לך לעשות את הביטוח, אם פחות הייתי הולך לעבוד באיזה חברה או מכון שיכסה לי את התחת.

עשיתי הכל אתמול,תתחבר לפייס או מסן שלי-אני אסביר

שלום
אני חדש לחלוטין כאן
אפשר לקבל פירוט י עשה ביטוח מאמני כושר אישיים וכמה עלה לו? ומה הכיסוי כולל?

שלום
אני חדש לחלוטין כאן
אפשר לקבל פירוט י עשה ביטוח מאמני כושר אישיים וכמה עלה לו? ומה הכיסוי כולל?

אהלן וברוך הבא לפורום,

מכיוון שאתה חדש לא תקבל אזהרה, אך שים לב להבא שאתה לא מגיב לאשכולות שחצו את העמוד הראשון, במיוחד שיש לך מודעת אזהרה בגודל חצי דף.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית