הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם לפני חזרה לאימונים

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
אני אחרי ירידה די משמעותית במשקל. מ-96 קג על ככה 28% שומן ירדתי ל-73 ק"ג, כמו אדיוט בלי לשים לב מרוב עבודה...אני על 20% שומן ככה.
התחילו לי כאבי בטן, הקאות, חום גבוה. ותחושת חולי כללי, גם שלשולים זה ברגיל. וחוסר תיאבון מפחיד. אם פעם הייתי יכול לאכול מגש פיצה היום קשה לי לאכול 2 משולשים. כל זה התחיל בליל הסדר, כשיום למחרת הלכתי לרופא שלי כבר
מהר מאוד הרופא שלח אותי לבי"ח שניידר אינפוזיה ושטויות. התעלפתי באמצע המקום והקאתי..היה די דרמה בהתחלה מהסיפור כי לקח לי זמן להתאושש
עשו לי שם בדיקות דם ושתן,.
יצאתי בנאדם בריא למדי, עשו לי אולטראסאונד בטן כי חששו מאפנדציט ורשמו "מעי מורחב עם נפח גזים חריג" "התוספתן אינו ניתן להדגמה אבחנתית" "לבלב ואקסטרה-פריטונאום מוסתרים לחלוטין על ידי שובל גז במעי"
"שומן מזנטרי לא מוסנן" "רגישות מירבית מעל הכבד"
שחררו אותי הביתה, אמרו לי שאני רק חולה וזה יעבור, ובכל בעיה נוספת לפנות לרופא.
LYMP.abs -
טווח תקין - 1.3-4.7 K\micl
יצא לי 0.9 (למרות שבאופן כרוני בכל הבדיקות דם שביצעתי בחיי, תמיד הייתי על 4.5 ככה.לפעמים אפילו קצת מעבר. תמיד כשהייתי חולה והלכתי לבדיקת דם יצא לי ערכים גבוהים)
CREATININE ENZ.CHILD - טווח תקין 0.72-1.18. יצא לי 1.23 (על אף העובדה שלא התאמנתי מעל חודשיים וקריאטין לא צרכתי חצי שנה)
CRP - טווח תקין הוא 0.00-0.50 mg\dl
יצא לי 7.75 מה שמעיד על תהליך דלקתי כלשהו
עודף קל של חלבון בשתן גם.
יצאו עוד כמה ערכים חריגים בבדיקות דם אבל זה ממש על היחידת מידה, סטייה מינורית (ב-MPV ו-Chloride)
לחץ דם 51\104 (בדקו את זה שנייה אחרי שהתעלפתי..) ודופק 124
קיצור וואלה ברגע שגילו שאני לא בסכנת חיים שחררו אותי הביתה. להמשך בירור עם רופא מקצועי
אני מעוניין לחזור להתאמן, לעשות חיטוב ל-10-15% שומן ומשם מסה... והבדיקות האלה נראה לי די מדאיגות בשביל להתאמן איתם. - אשמח שתתנו את דעתכם.
חוץ מזה, אני סובל מבקע סרעפתי גולש, חייב לקחת יום יום אומפרזול או שאני סובל מצרבות קשות כל היום. למישהו יש נסיון עם זה? האם יש ניתוח קל שמסוגל לפתור את זה? לא נראלי שבחור צעיר צריך לקחת אומפרדקס במשך שנים, זה תרופה שהוכחה כמעלה את הסיכון לסרטן. וגם עם אומפרדקס כואב לי. כואב לי לאכול בעיקר חלבונים ושומנים שזה...מה שנחוץ כדי להתאמן. אם פעם הצלחתי לצרוך 160 ג' חלבון ביום, היום אני לא יכול לצרוך 50 בלי להקיא\לסבול לפני.

• פותח/ת השרשור
יש מצב שאתה אחריי ניתוח הצרת קיבה ואתה לא ציינת את זה .. ?
לא. אני בחור צעיר לפני צבא. שפשוט ירד במשקל בגלל שעבד קשה (ותאמת לא ברור לו ממש איך כי אכל רק גאנק ומלא)
ונתקל בצרבות. ובשאר הסיפור

דא בעקבות כל הסיפור הזה הפרופיל שלי ירד משמעותית

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שמישהו בפורום יוכל לעזור. אתה מספר מקרה מסובך שדורש אבחנות רפואיות מעמיקות
שאני בכלל לא מקבל אותם, ומבחינת הרופא...אני בריא.
וכמו שהוא אמר "אתה בחיים לא תקבל ניתוח לתיקון בקע סרעפתי בגיל 17"
זה מגביל לי את כל החיים. ומערכת הבריאות מתקמצנת עלי, כנראה שצריך לעשות קצת רעש כדי לקבל מה שצריכים.
כרגע אני ממשיך לרדת במשקל משמעותית כי קשה לי לאכול, אני חי על בערך 1000 קלוריות ביום ש-70% מהם פחמימות וגם את זה, מאוד מאוד קשה לי להכניס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית