הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים שסיימו קורס מאמן כושר במטרה לעשות אימונים אישיים

Workout style

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
השאלה שלי אחרי שסיימתי.את הקורס עד כמה השוק באמת רווי המאמנים איישים
ממש מעניין אותי חיפשתי נתונים סטטיסטיים וכמעט אין ברשת כלום כמה זמן לוקח למצוא 5/10 לקוחות ראשונים. בעקרון מעוניין בקורס כדי שאוכל לשלב כעבודה נוספת בזמן לימודים ... השאלה האם עמדתם בציפיות של עצמכם? בכללי אשמח לכל טיפת מידע מה עשיתם ארצי הקורס ואיך הלך תודה רבה !!!

השוק דיי רווי כי כל שני וחמישי נפתח בית ספר חדש למאמנים. לא מכיר נתונים סטטיסטים בנושא כי אין באמת איזשהו גוף שמרכז את כל המאמנים תחת אותה מטרייה וסופר אותם נקודתית. באופן עקרוני המסלול של רוב המאמנים זה ללכת לעבוד ברשת חדרי כושר ולקבל משם אימונים אישיים ולהתפתח משם

• פותח/ת השרשור
השוק דיי רווי כי כל שני וחמישי נפתח בית ספר חדש למאמנים. לא מכיר נתונים סטטיסטים בנושא כי אין באמת איזשהו גוף שמרכז את כל המאמנים תחת אותה מטרייה וסופר אותם נקודתית. באופן עקרוני המסלול של רוב המאמנים זה ללכת לעבוד ברשת חדרי כושר ולקבל משם אימונים אישיים ולהתפתח משם
כלומר אם אני בראש של נטו אימונים אישיים נגיד לשלב לימודים אקדמיים בעתיד ולעשות אימונים נגיד 4/5 שעות שבועיות ... זה משהו לא הכי ראלי? יש קורס שנפתח מחר ואני בהתלהבטות רצינית האם להירשם... עד כמה קשה למצוא לקוחות יותר בכיוון של אימוני outdoor וכו'

לא מאמין שיש נתונים כאלה. זה גם מאוד משתנה בין אזורים בארץ.
אם אתה מדבר על אימוני outdoor תלך לפארק הקרוב אליך ותראה כמה מאמנים/מתאמנים יש.

קח בחשבון שיקולי מזג אויר כמו גשם בחורף, חום בקיץ והיכולת לשמר לקוחות בפורמט כזה של אימונים.

• פותח/ת השרשור
לא מאמין שיש נתונים כאלה. זה גם מאוד משתנה בין אזורים בארץ.
אם אתה מדבר על אימוני outdoor תלך לפארק הקרוב אליך ותראה כמה מאמנים/מתאמנים יש.

קח בחשבון שיקולי מזג אויר כמו גשם בחורף, חום בקיץ והיכולת לשמר לקוחות בפורמט כזה של אימונים.
נרשמתי לקורס שמתחיל מחר בכל אופן זה תחום שמעניין אותי מקווה שלא יהיה בזבוז, פשוט ראיתי הרבה חברות בוטיק ששולחות מאמנים אישיים לבית הלקוח כמו חברות כח אדם למאמנים. והרעיון של לעשות 4/5 אימונים בשבוע כסטודנט נשמע מפתה. אבל לפי מה שאני מבין מי שלא עובד בזה במשרה מלאה או בעל נסיון רב יכול רק לחלום... וזה לא ראלי

ממה שאני רואה זה בעיקר נטו יכולת מכירה עצמית. בגלל שזה אימון אישי אז זה משהו שלרוב לוקחים מהכרות אישית או המלצות.
בגלל שאתה חדש אין לך כלום מזה. הדרך היחידה שלך כנראה כמו שמייק רשם זה ללכת למכון כושר לצבור מתאמנים ואז משם תוכל להתפתח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית