הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חנויות בארה"ב

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
שלום,
יש למישהו מושג איפה\איזה אזור\שמות של רשתות של חנויות בארה"ב מוכרות אבקות חלבון\גינריים וכו'?
[בלוס אנג'לס או לאס וגאס או מדינות פחות או יותר באזור שם]

עדיף שתגידו לי מן הסתם חנויות אמינות וזולות. [עדיף להגיד שמות של רשתות]

תודה!

נראלי כמו שיש לנו אתרים שאתה כותב תחום כלשהו..וזה מוצא לך..כדאי לך לכתוב, לחפש את הקרובות ביותר לאיזור שתהיו פה..וככה תסתדר. הכי טוב לדעתי.

• פותח/ת השרשור
?

אני שואל באתר הזה כי פה יש אנשים עם ניסיון בקניות בתחום הזה וראיתי שחלק גרים שם מפה...
לחפש עכשיו שעות באתרים לא ניראלי אופציה יותר טובה ממה שעשיתי.

ד"א [שאלה קצת דבילית] אין חנויות של BB נכון?

יש חנויות של BB אבל לא בלוס אנג'לס או לאס ואגס.
יש בלוס אנג'לס מלא חנויות של תוספים, אלו חנויות קטנות שמחזיקות בד"כ 1-2 סניפים באזורים שונים.
החנויות הגודלות הן BB, ויטה קוסט, ויטמיני שופ, GNC, ב COSTCO אפשר למצוא לפעמים דילים טובים על אבקות חלבון (יש בעיקר מאסל מילק ועוד כמה חברות שלא מוכרות בארץ אבל הן נחשבות סבבה)

• פותח/ת השרשור
החנויות שאמרת שיש בLA זולות? או שעדיף להזמין מBB לבית שם וזהו [אבל תוך יום-יומיים של הזמנה שזה גם עוד כסף]?

BB הכי זול כי יש להם הרבה תעבורה של מוצרים, כל פעם שהזמנתי במשלוח FEDEX לבית הביע אלי תוך יומיים ואני גר ב LA, מחיר המשלוח הוא בין 5 ל-10$, כאשר 10$ הייתה הזמנה של 10 ק"ג.

כי זה בארה"ב, הם מוציאים מאות משלוחים בארה"ב ביום, בטח יש להם קומבינה עם FEDEX

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית