הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה טוב הלחיצת חזה שלי לתחרות?

Interdome

משתמש מתחיל
50
1
נק' מוניטין:
1
50
1
טוב אז בדקתי באינטרנט ויש קטגוריה של עד 67 קג, אני כרגע מסיים חיטוב והולך להיות 59 עם לחיצת חזה של 90 לחזרה (נמדד לפני כשבועיים), רציתי לשאול אם אני יתן מסה ויהיה מתחת ל67 קג ויעשה 100-105 קג לסינגל כמה קרוב זה יהיה למדליה? ומה השיא לגיל שלי ( אני בן 18 )

סיכוי גבוה למדליה כי אין הרבה מתחרים בקטגוריות משקל הללו שעושים לחיצה בלבד.

אבל מדליה לא צריכה להיות השיקול שלך אם להתחרות. אתה צריך לשאוף להתקדם מתחרות לתחרות. אני התחריתי לאחרונה בתחרות ה12 שלי, סיימתי תשיעי אבל שברתי שיאים בכל ההרמות מול מתחרים ברמה מאוד גבוהה. זה שווה יותר מכל מדליה על פודיום ריק / פודיום חלקי.

• פותח/ת השרשור
9
למה אתה בן 18 ושוקל 59 קילו?
הייתי 86 ירדתי 26 קילו ועכשיו מסיימים חיטוב ומתחיל מסה (מטר 65-70)

סיכוי גבוה למדליה כי אין הרבה מתחרים בקטגוריות משקל הללו שעושים לחיצה בלבד.

אבל מדליה לא צריכה להיות השיקול שלך אם להתחרות. אתה צריך לשאוף להתקדם מתחרות לתחרות. אני התחריתי לאחרונה בתחרות ה12 שלי, סיימתי תשיעי אבל שברתי שיאים בכל ההרמות מול מתחרים ברמה מאוד גבוהה. זה שווה יותר מכל מדליה על פודיום ריק / פודיום חלקי.
האמת שאני לא רוצה להתחרות מול קצת אנשים, ואם אני הולך לכל הגילאים יהיו יותר מתחרים? גם אם לא מדליה אני מעדיף לסיים אחרון והתחרות מול אנשים מאשר סתם לסיים ראשון מול 3

יהיה קשה למצוא תחרות בעד 60 קילו לחיצת חזה בלבד. אל אם מוצאים תחרות שמבוססת נוסחא.

הגישה שלך טובה אבל לצערי רוב הסיכויים שתמצא את עצמך לבד בפודיום.

תשמע, אין כמעט אנשים שמתחרים בקטג' משקל הזאת כך שהסיכוי סביר שתהיה לבד, אבל זה לא צריך לעצור אותך מלבוא להתחרות, לצבור ניסיון ולהנות, ובהמשך כשתעלה גם לכיוון ה75-82 יהיו לך יותר מתחרים

בעזהי"ת

טוב אז בדקתי באינטרנט ויש קטגוריה של עד 67 קג, אני כרגע מסיים חיטוב והולך להיות 59 עם לחיצת חזה של 90 לחזרה (נמדד לפני כשבועיים), רציתי לשאול אם אני יתן מסה ויהיה מתחת ל67 קג ויעשה 100-105 קג לסינגל כמה קרוב זה יהיה למדליה? ומה השיא לגיל שלי ( אני בן 18 )

יהיה הרבה יותר מעניין אם תאתגר את עצמך להתקדם עד 130 בנץ' פרס. בהינתן עבודה נכונה זה ממש לא בשמיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית