הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאבד הכרה

Interdome

משתמש מתחיל
50
1
נק' מוניטין:
1
50
1
אז היום אחרי לחיצת כתפיים Over head press איבדתי את ההכרה
זה תמיד קורה לי (לא לאבד הכרה) אלא לקבל סחרחורת
אני מחזיק אוויר אגב, האם זב בסדר אן שלא? לפנות לרופא?

לפנות לרופא......
אז היום אחרי לחיצת כתפיים Over head press איבדתי את ההכרה
זה תמיד קורה לי (לא לאבד הכרה) אלא לקבל סחרחורת
אני מחזיק אוויר אגב, האם זב בסדר אן שלא? לפנות לרופא?
זה בסדר להחזיק אוויר לחזרה או גג 3 אבל לא יותר
תנסה לעשות אותם אולי עם עצירה למטה ולנשום

• פותח/ת השרשור
לפנות לרופא......

זה בסדר להחזיק אוויר לחזרה או גג 3 אבל לא יותר
תנסה לעשות אותם אולי עם עצירה למטה ולנשום
זה היה בחזרה הראשונה ניסיתי להחזיק, סיימתי איתה ואז איבדתי הכרה לשניה

יש לך בעיות לב/לחץ דם או משהו כזה?
אתה נושם נכון במהלך התרגיל? בכול מקרה, הפרס הוא תרגיל מאוד קשה מנטלית ואינטנסיבי וזה לא נראה לי משהו מיוחד אם זה חד פעמי. אם זה חוזר עוד פעם לבדוק טכניקה ולפנות לרופא

• פותח/ת השרשור
יש לך בעיות לב/לחץ דם או משהו כזה?
אתה נושם נכון במהלך התרגיל? בכול מקרה, הפרס הוא תרגיל מאוד קשה מנטלית ואינטנסיבי וזה לא נראה לי משהו מיוחד אם זה חד פעמי. אם זה חוזר עוד פעם לבדוק טכניקה ולפנות לרופא
בעיות לב אין, נשימה אני מחזיק עד שאני מעלה למעלה משל לוקח אוויר ומחזיק כד שאני מעלה שוב ואז אותו דבר

בעיות לב אין, נשימה אני מחזיק עד שאני מעלה למעלה משל לוקח אוויר ומחזיק כד שאני מעלה שוב ואז אותו דבר
כנראה חד פעמי, בגלל האינטנסיביות של התרגיל(בפרס כבד אני מרגיש כאילו שמו לי קרש לפנים)

• פותח/ת השרשור
כנראה חד פעמי, בגלל האינטנסיביות של התרגיל(בפרס כבד אני מרגיש כאילו שמו לי קרש לפנים)
אולי פשוט הפתיעה אותי כי לרוב אני רואה אתזה רק בדדליפט אצל אנשים שהם מאבדים הכרה אבל בפרס...

אני פראמדיק וכל מה שארשום פה לא מהווה ייעוץ רפואי.
בתרגילים מורכבים צריך לעשות וולסלווה- להחזיק את האוויר בבטן ולהפעיל את שרירי הבטן כאילו שהולכים לשירותים. זה גורם לתמיכה חשובה של הגב והבטן. הפעולה מעלה את לחץ הדם במעט בשניות הראשונות, אך לאחר מכן לחץ הדם יורד עקב גירוי עצב הוואגוס- שמוריד דופק ולחץ דם.
אצל אנשים בריאים לא אמור להיות אירועים של התעלפות והגוף אמור להתמודד עם זה.
כנראה ההתעלפות נגרמה מירידה מאסיבית בלחץ הדם. יכולות להיות המון אפשרויות לירידה שכזו-
התייבשות
אנמיה
בעיות בלב- גם קלות, שסתומים, אוושות בלב
אולי לחץ דם נמוך באופן קבוע? יש כאלה שמסתובבים עם 90/60 באופן רגיל. ולסלווה יכולה להוריד להם את הלד באופן שיגרום לאיבוד הכרה.
הפרעות קצב
יש עוד כמה אפשרויות יותר נדירות.
צריך לבדוק את הדברים עם רופא.
לא לעשות ולסלווה זה פיתרון, אבל אז זה מקשה משמעותית על התרגיל ופוגע בבטיחות שלך.
רופאים יגידו לך פשוט לא להתאמן או לא לעשות ולסלווה, שזה לא פיתרון קבוע בעיני.
אם אתה באמת רוצה, צריך למצוא רופא שיבין אותך.
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית