הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר 210kgx5

• פותח/ת השרשור Emil
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
יפה מאוד.
נראה שאתה צריך לשמור מעט יותר על גב תחתון ז''אהוצאת ישבן הרמת חזה.

כמה שוקל?
תודה רבה,
משקל גןף בסרטון 91 , אני כן שומר על הגב תחתון מה שמקבל התעגלות זה הגב עליון , אבל כן אני צריך להשתדל להשתמש יותר ברגליים ופחות גב

הגב התחתון שלך מתעגל לא העליון
וזה נראה כמו סטיף לג דדליפט פחות כמו דדליפט (אתה צריך יותר לנתק עם הקוודס - ברכיים טיפה יותר קדימה ולדחוף תרצפה בניתוק)
אחלה משקל!

• פותח/ת השרשור
הגב התחתון שלך מתעגל לא העליון
וזה נראה כמו סטיף לג דדליפט פחות כמו דדליפט (אתה צריך יותר לנתק עם הקוודס - ברכיים טיפה יותר קדימה ולדחוף תרצפה בניתוק)
אחלה משקל!
לגבי הניתוק עם הרגלוים אתה צודק , הגב שלי יותר חזק פשוט אז זה מה שקורה, לגבי הגב תחתון לא יודע איפה אתה רןאה אותו מתעגל , תודה בכח מקרה

לגבי הניתוק עם הרגלוים אתה צודק , הגב שלי יותר חזק פשוט אז זה מה שקורה, לגבי הגב תחתון לא יודע איפה אתה רןאה אותו מתעגל , תודה בכח מקרה
אפשר לראות שהוא מתעגל מחזרה לחזרה ... גם לי זה קורה

• פותח/ת השרשור
אפשר לראות שהוא מתעגל מחזרה לחזרה ... גם לי זה קורה
לא יודע , אתה הראשון שאי פעם העיר לי על זה , ושאלתי המון אנשים וגם פאורליפטרים עם ניסיון ומאמנים ואף אחד לא העיר לי על זה

לא יודע , אתה הראשון שאי פעם העיר לי על זה , ושאלתי המון אנשים וגם פאורליפטרים עם ניסיון ומאמנים ואף אחד לא העיר לי על זה
סתכל על החזרות האחרונות , הגב תחתון נראה לך ישר ? חחח
תצלם מאותה זווית עם 100 קילו ותראה תהבדל (תתאמץ להחזיק את הגב)

• פותח/ת השרשור
סתכל על החזרות האחרונות , הגב תחתון נראה לך ישר ? חחח
תצלם מאותה זווית עם 100 קילו ותראה תהבדל (תתאמץ להחזיק את הגב)
מן הסתם שיהיה הבדל על מה אתה מדבר אני הןלך על מקסימום של המקסימום פה , ולא אני לא רואה את זה פה , שוב אנשים עם קצת יותר ידע וניסיון ממך אמרו שלא היה התעגלןת של הגב התחתון

תודה רבה,
משקל גןף בסרטון 91 , אני כן שומר על הגב תחתון מה שמקבל התעגלות זה הגב עליון , אבל כן אני צריך להשתדל להשתמש יותר ברגליים ופחות גב
אם תפסיק להצמיד את המוט בהגזמה שהוא כבר יותר מעל העקב מאשר מעל מרכז הכף רגל תוכל למשוך גם עם גב ישר...

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני אבדוק תעניין , תודה

אתה רואה פה התעגלות מוגזמת של הגב התחתון?
אני רואה התעגלות שמחמירה מחזרה לחזרה ונובעת מליקוי בטכניקה ולא מחולשה של הגב או הבנה של התנועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית