הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ lumbae lordosis

Osher19

משתמש מתחיל
143
0
נק' מוניטין:
0
143
0
יש לי בעיה בגב שנקראת lumbae lordosis ושאני עומד זקוף זה נראה מוזר (למי שלא יודע מה זה שירשום בגוגל בתמונות lumbae lordosis) וזה פשוט לא נראה טוב , אני מבין שאני צריך לחזק את הגב שלי יותר ולעשות דדליפטים ומתח אבל עד אז שזה יקרה איזה פתרון זמני אפשר שזה לא יראה מוזר?
תודה לכל העונים.

אם תרשום באינטרנט את המונח תבין שזו לא הפרעה אלא חלק מהמבנה הטבעי של עמוד השדרה שמורכב מלורדוזה צווארית, קיפוזה גבית ולורדוזה מותנית(לומברית).
בעיה היא מצב פתולוגי שבו יש הפרעה במערכת השלד כמו סקוליאוזיס או קיפוזיס.
וגם במקרים אלו הרבה פעמים לא יהיה למבנה השפעה על הגב.

במצב בו מדובר על בחינה אסטטית הייתי ממליץ פשוט להתאמן כרגיל. להתחזק. להעלות מסת שריר ומשם הכל ישתפר. אם יש השפעה על כאבי גב גם אז לא בהכרח זה ינבע מלורדוזה. חשוב להבין גם אם זה עניין מבני או משהו שרירי יציבתי.
ממלחת בשלב הראשון להתמיד באימונים ולראות איך הגוף משתפר מבחינת אסטטיקה.
אם יש כאבים או הפרעה ביציבה ממליץ לפנות לפיזיותרפיסט.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם תרשום באינטרנט את המונח תבין שזו לא הפרעה אלא חלק מהמבנה הטבעי של עמוד השדרה שמורכב מלורדוזה צווארית, קיפוזה גבית ולורדוזה מותנית(לומברית).
בעיה היא מצב פתולוגי שבו יש הפרעה במערכת השלד כמו סקוליאוזיס או קיפוזיס.
וגם במקרים אלו הרבה פעמים לא יהיה למבנה השפעה על הגב.

במצב בו מדובר על בחינה אסטטית הייתי ממליץ פשוט להתאמן כרגיל. להתחזק. להעלות מסת שריר ומשם הכל ישתפר. אם יש השפעה על כאבי גב גם אז לא בהכרח זה ינבע מלורדוזה. חשוב להבין גם אם זה עניין מבני או משהו שרירי יציבתי.
ממלחת בשלב הראשון להתמיד באימונים ולראות איך הגוף משתפר מבחינת אסטטיקה.
אם יש כאבים או הפרעה ביציבה ממליץ לפנות לפיזיותרפיסט.
אבל שאני מנסה לעמוד זקוף זה נראה מוזר זה נראה כאילו אני הגב שלי הולך לאחורה.. מה אפשר לעשות עד אז? (עד שהגב יתחזק)

להנות מהאימונים , להבין שאין קיצורי דרך או פתרונות קסם ולהיות סבלני .

Back
למעלה תחתית