הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיפורי הצלחה על פציעות בכתף

ShoulderGuy

מושעה
26
12
נק' מוניטין:
18
26
12
סתם מסקרן אותי, יש לי פציעה בכתף כבר חודשיים ויש לי את החשש שזה פשוט לא יעבור עכשיו, אסור לי לקחת כדורים לטפל בזה מסיבות כאלו ואחרות
ופיזיותרפיה זה רק לעוד חצי שנה (קיבלתי הפנייה אמרו לי חצי שנה) למרות שיש בעיר אחרת 3 חודשים, ככה זה שנפצעים במדינת ישראל, מחכים חצי שנה בתור.

די מיואש שאני מאבד את כל מה שעשיתי, מה עשיתם כדי להתגבר על הפציעה שלכם בכתף? במידה והייתה לכם.

אחי לך תעשה MRI תבין מה יש לך בכתף קודם כדי שתדע לגשת לבעיה אם זה לא חולף אחרי כל הזמן הזה, אומר לך את זה אחד שעבר ניתוח ארתרוסקופיה.

האמת יש מצב, יש לך מושג מה הטווח מחירים של כזה דבר? יודע שזו שאלה כללית, סתם מתעניין בערך, עדיף על לחכות 3 חודשים
אני שילמתי 220 בערך לפני כמה חודשים
אבל יש כאלה שיש להם הסדר עם הקופות חולים אז יכול לצאת לך באיזור ה 100 שקל

קופות החולים מאפשרות התייעצות עם רופא מומחה בהשתתפות עצמית של 100-150 ש"ח לכמות מסויימת של מפגשים בפרק זמן מסויים. מומלץ לנצל את זה רק עם אורטופדים מומחים לכתף. יש פציעות מסויימות שהמתנה רק תגביר את משך ההחלמה והפציעה עלולה גם להתגבר, זאת הסיבה שרצוי למרבה הצער לפתוח את הכיס ולפנות לרפואה פרטית.
2 אורטופדים מומלצים שעובדים עם רוב קופות החולים:
רם ירון.
ברצילון וידאל.

אם יש אפשרות, תגיע לרופא רק עם תוצאות MRI ארתרוגרפיה, אחרת רוב הסיכויים שתופנה על ידי הרופאים ל- MRI ותצטרך לחזור שוב לאבחנה.

תעדכן.

• פותח/ת השרשור
זה לא נותן לי לצטט את כולכם מקווה שתראו, אבל הפציעה עצמה היא לא קשה, היא לא מגבילה אותי בכלל ביום יום (לא מרגיש את זה
בשום תנועה ביום יום) הקטע הוא שרק בתנועה מאוד ספציפית יש כמו תחושה שמשהו קצת לא בסדר (כמו כתף צדדית), אני יכול ללכת להתאמן
וגם להרים את המשקלים של המקס שלי, זו לא הבעיה, אני פשוט לא רוצה להחריף את המצב ולפתח משהו רציני.

ולכל אלו שאומרים פה לעשות MRI, זה לא נראה לי כזה פשוט לשלוח אותי לMRI יש עם זה בעיות, פעם שרציתי לקבוע
תור לMRI לגבי משהו פי 1000 יותר חשוב הם דחו ודחו ודחו והוציאו את הנשמה עד שקיבלתי.

תאמינו לי, לפחות שהייתה פציעה רצינית אבל בגלל שזה משהו יחסית קטן (אולי זה רציני אבל הכאב עצמו כמעט לא מורגש?) זה מעצבן
אותי עוד יותר כי אני פשוט אוכל את הראש אולי ללכת להתאמן למרות זאת
אני שילמתי 220 בערך לפני כמה חודשים
אבל יש כאלה שיש להם הסדר עם הקופות חולים אז יכול לצאת לך באיזור ה 100 שקל

כל פגישה זה 220? אני אכן ילך אם זה מה שצריך אבל אני רוצה להיות בטוח שהבנתי נכון, אני יודע שזה לא אותו דבר ממקום למקום.

• פותח/ת השרשור
זה לא כואב בבנצ ובפרס במשקל מקסימלי ?

לא עושה לחיצת כתפיים (מעדיף מבודדים) וגם לא בנץ עם מוט, עושה לחיצת חזה עם דאמבלים 27.5 כל צד ל12 חזרות (יכלתי גם 30 פלוס אם היה מישהו שנותן לי את המשקולות) ולא כואב את האמת, פשוט אני מרגיש משהו, זה לא כאב, זה כמו משהו שאני מעדיף לא להתעסק איתו.
כמו משהו שנתפס אבל לא בדיוק לא יודע איך להסביר.

אני גם חושד שכל פעם ההרמת דאמבלים כדי להתחיל את התרגיל הרסו לי את הכתפיים, כל פעם עשיתי 3 סטים של בערך 10-12 לכשל שכזה
ועוד בתחילת הסט הרמתי את המשקולות אלי, אני חושד שזו אולי הייתה הבעיה, זה גם לא דאמבלים של 10, אני לא איזה בחור גדול
וה27.5 כל צד שמרימים אותו כל פעם לתחילת סט ועוד אחרי זה ל10-12 חזרות, מניח שהיה לזה השפעה רצינית.

מה גם יום אחד נפלתי וזה קרה סביבות הזמן הזה, אבל אני לא סגור על זה, חושב שזה היה טיפה לפני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית