עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מניסיון עם אייפון X לא ראיתי עד כה טלפון שמצליח להגיע לרמת צילום כמו הטלפון שיש לי. חברים עם דגמים אחרונים של LG/סמסונג/וואווי וכו' לא מגיעים לאותה רמת צילוםבזבוז כסף. כאשר שקונים מכשיר צריך להגדיר מראש מה התקציב ולהצליב מול הצרכים. מלבד מצלמה לא מוצא שום יתרון לאייפון X שניתן להשיג תמונות מדהימות גם עם מכשירים זולים יותר משמעותית.
הכסף, הכסף הוא ההבדלהתגובות של אנשים פה "400 קלוריות זה 400 קלוריות, אני לא רואה מה ההבדל בין 150 גרם פילה בקר לבין 200 גרם חזה עוף"
הכסף, הכסף הוא ההבדל
ממליץ לך לנסות לצלם עם גלקסי S9, פיקסל 2 או וואווי P20 ולפי מה שראיתי תמונות מושלמות. נסה מגוון תמונות לא רק נוף בעיקר אנשים, סלפי וכו' בפקיסל בעיקר אנשים יוצאים מושלם ובסמסונג הכל באמת שלא ראיתי עוד מצלמת מובייל ברמה כזאת.מניסיון עם אייפון X לא ראיתי עד כה טלפון שמצליח להגיע לרמת צילום כמו הטלפון שיש לי. חברים עם דגמים אחרונים של LG/סמסונג/וואווי וכו' לא מגיעים לאותה רמת צילום
לפעמים אתה לא צריך פילה והחזה עוף מספיק טוב ומשתלם לך.פיסת Hardware איכותית עם מערכת Software שאין שני לה, הם ההבדל, המחיר הוא רק הביטוי שלהם.
ואני כמובן לא הולך לשפוט אנשים שלא יכולים לשלם על פילה ולכן מסבירים למה החזה עוף שלהם גם הוא 400 קלוריות ב200 גרם (+-(
לפעמים אתה לא צריך פילה והחזה עוף מספיק טוב ומשתלם לך.
אגב לגבי המערכת זה רק כי היא מערכת סגורה(חיסרון) שלא נוח לתכנת אליה ולעבוד עם מספר רב של כלי תכנות ופיתוח.