הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין בגיינר

dan2323

משתמש מתחיל
186
2
נק' מוניטין:
2
186
2
שלום עד עכשיו תמיד השתמשתי רק באבקת חלבון והחלטתי שאני רוצה להתנסות בגיינר בתקופת המסה אז החלטתי לקנות את הגיינר של סופר מאס כמובן שקניתי אותו שמעתי מלא שמועות על קריאטין שהם יכולים לגרום להתייבשות התקפי לב ולסרטן וגם צריך לשתות מלא מים.. בגיינר שקניתי יש 0.5 גרם עד כמה באמת אני עלול לחשוש מצריכה של כמות כזאת בגיינר?

אין שום מחקר שמראה שקריאטין גורם לסרטן או התקפי לב. זה הכל בילבולי מוח

• פותח/ת השרשור
אין שום מחקר שמראה שקריאטין גורם לסרטן או התקפי לב. זה הכל בילבולי מוח
אין לך מה לחשוש

ומבחנת מים כמה צריך ביום לשתות מה המינימום הכוונה כי עם קריאטין צריך לשתות הבנתי יותר מים מאשר ברגיל שלא לוקחים קריאטין? ועוד שאלה 0.5 גרם זה נחשב כהרבה?

צריך 3-4 גרם ליום. 0.5 זה כלום
בקשר למים תשתה יותר בהתחלה, בערך ליטר יותר התאים לי. אבל הגוף מתרגל לזה. אל תתחיל לשתות 6 ליטר מים כי זה סתם מיותר.
לדעתי צבע השתן הוא אינדיקציה טובה לרוויה של מים בגוף
בהצלחה

כלל ברזל (שגיליתי רק בתגלית קיץ, ככה לימדו את האמריקאים לא להתייבש בעברית)
פיפי צהוב לא טוב
פיפי שקוף אני אלוף
בהצלחה
ותכלס 3 ליטר מים אמורים להספיק

באופן כללי קריאטין גורם להתייבשות אם לא שותים מספיק מים אז זה חשוב.
ממליץ לשתות את האבקת הקריאטין כחצי שנה לפני האימון על מנת לקבל כוח.

איך בדיוק שתיה של קריאטין שיכול לייבש תתרום לפני אימון?
לפי כל המחקרים שקראתי לא משנה מתי צורכים את הקריאטין. אם כבר ההיגיון אומר אחרי אימון כדי להחזיר לשריר את הקריאטין וזה לא מגובה במחקרים

איך בדיוק שתיה של קריאטין שיכול לייבש תתרום לפני אימון?
לפי כל המחקרים שקראתי לא משנה מתי צורכים את הקריאטין. אם כבר ההיגיון אומר אחרי אימון כדי להחזיר לשריר את הקריאטין וזה לא מגובה במחקרים
היא לא תתרום
ההשפעה של קריאטין מתחילה רק אחרי חודש למיטב זכרוני או שבוע עם אתה משועמם ורוצה לעשות העמסה
ובכל מקרה זה שהוא ישתה את זה לפני האימון זה לא מה שייבש אותו באימון

ההשפעה של קריאטין מתחילה רק אחרי חודש למיטב זכרוני או שבוע עם אתה משועמם ורוצה לעשות העמסה
אגירה מקסימלית מתקיימת רק לאחר 3-4 שבועות אבל זה עובד כבר מהיום הראשון פשוט לא תרגיש את זה באופן מובהק מבחינת התאוששות והאפקט יהיה עצים יותר ככל שיעבור יותר זמן

Back
למעלה תחתית