הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שימוש בגיינר במשך 8 חודשים רצוף

למה לא עכשיו

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
1
43
0
שלום לכולם,
אני בן 20
גובה 187
משקל 70

אני משתמש בגיינר באופן יומי כבר 8 חודשים,
עד לפני חודש הייתי במסלול צבאי קרבי ותכלס השתמשתי בגיינר בגלל שהייתי שורף המון המון קלוריות ביום,
עכשיו לאחר סיום המסלול המצב הרבה יותר רגוע ואפשר להתחיל לגדול.
התחלתי לפני חודש SS.

רציתי לדעת האם זה בסדר שאני כל כך הרבה זמן רצוף משתמש בגיינר שידוע שהוא מלא בסוכר וחרא.

באופן כללי אני מתכנן להפסיק את השימוש בו מכיוון שאני יכול עכשיו לאכול בצורה הרבה יןץר סדירה ובטוחה.

האם שווה לבצע בדיקת דם לראות שהמצב תקין? האם ייתכן שהוא גורם להעלת לחץ דם?

תודה חבר'ה!

כעיקרון מדובר בפחמימה עם חלבון לרוב עם יחסים משתנים של 4 ל1 או 3 ל2 בגרים ביניהם, לחלק מוסיפים ויטמינים וקריאטין (מה שמשנה את הקריאטינים בדם וגורם לרופאי משפחה לחטוף פחד שיש לך כשל כלייה) למרות שזה בעיה רק אם עלית בקריאטינין בלי שימוש בקריאטין
מעבר לזה, אתה תמיד יכול לצרוך אבקת חלבון + פחמימה משלך (אני חולה על שיבולת שועל עם שוקו מאבקה של 100% ואבקות חלבון ובננות) ארוחת בוקר פצצה
אני מאמין כדאי לעשות בדיקות דם כל 3-6 חודש בלי קשר כדי לראות שהכל מאוזן, וכמובן שבסופו של יום אני הייתי אומר שעדיף אוכל על גיינר בגלל שהוא מכיל גיוון של מיקרו ומאקרו שאתה צריך, אבל אם יש בעיה לעלות במשקל ואין אופציה לאכול כמו שצריך גיינר\אבקת חלבון + פחמימה זה פיתרון מעולה

תעשה בדיקת דם בכל מקרה, ואם הלחץ דם גבוה זה כנראה מאוד בטוח שזה לא בעקבות הגיינר.

תזונה טובה עדיפה מגיינר(שהזולים ידועים בפחממות ריקות שלא הכי כדאי לאכול), לכן אם אתה יכול לאכול לפי תפריט מסודר בלי שימוש בגיינר תעשייתי(אתה יכול להכין אחד משלך כמו שהבחור מעל אמר לך) עדיף.

אם אתה יכול לאכול רגיל הייתי ממליץ לצרוך את כל הקלוריות והמאקרו שלך מאוכל אמיתי, וגיינר רק מדי פעם אם יש צורך להשלים קלוריות

השתמשתי בגיינר, זה מעלה אותך באחוזי שומן בצורה זוועתית.
עזוב שטויות תאכל אוכל כמו שצריך, במקום לשתות את כל האבקה הזאת ואחרי זה בקושי לזוז עם הבטן מרוב הכבדות תאכל אוכל.

Back
למעלה תחתית