שאלות לפני יעוץ

• פותח/ת השרשור morf300
  • פורסם בתאריך

morf300

משתמש מתחיל
34
1
אני מתאמן כבר חודש אצל מאמן אישי פעמיים בשבוע אבל אני לא בטוח שזה בדיוק מה שאני צריך, האימונים הם יותר אירובי כאלה ופחות עבודה על השרירים.

השאלה שלי במסגרת ביעות, האימונים יוכלו להיות ביתיים ולא במכון כושר במצבי? (א. ש גבוה ואחד שמעולם לא התאמן משקולות וכוח) ואם אימוני בית זה אפשרי, כמה יעלה הציוד והאם התוצאות יהיו אפקטיביות כמו במכון כושר?

מצרף תמונה אשמח גם להערכת א. ש, תודה

קבצים מצורפים

• IMG_20180506_201617.jpg
    IMG_20180506_201617.jpg
    KB 60.7 · צפיות: 158
כל מה שאתה צריך בבית זה 2 משקולות יד שניתן להבריג עליהן משקל. אם תהיה לך גישה לספת כושר מתכוננת זה יתרון אבל לא הכרחי. סט משקולות שכזה יעלה לך 300-400 ש"ח (סט של 40 ק"ג). וכן אתה תקבל, לפחות בהתחלה (עד שנה של אימונים לפי הספר בערך) תוצאות כמו בחד"כ. לאחר מכן תצטרך עוד ציוד או להירשם לחד"כ.

• פותח/ת השרשור
כל מה שאתה צריך בבית זה 2 משקולות יד שניתן להבריג עליהן משקל. אם תהיה לך גישה לספת כושר מתכוננת זה יתרון אבל לא הכרחי. סט משקולות שכזה יעלה לך 300-400 ש"ח (סט של 40 ק"ג). וכן אתה תקבל, לפחות בהתחלה (עד שנה של אימונים לפי הספר בערך) תוצאות כמו בחד"כ. לאחר מכן תצטרך עוד ציוד או להירשם לחד"כ.

גם במצבי של א. ש גבוה בלי מסת שריר? האם בתור מתחיל אוכל להעלות מסת שריר תוך כדי החיטוב?

Back
למעלה תחתית