הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם חושבים על קרדרין?

Frostbite

משתמש מתחיל
59
5
נק' מוניטין:
5
59
5
אהלן, רציתי לדעת מה דעתכם על לקחת קרדרין? (בחיים לא עשיתי שום סייקל - לא התנסתי בתחום הsarms או סטרואידים למיניהם).
מן הסתם זה יהיה בתקופת החיטוב, עם תפריט ואירובי מתאימים (אני רוצה להגיע למצה את החיטוב כמה שאפשר).
מתאמן כ4.5 שנים, שוקל 90 על 183 ס"מ, כ13% אש.
תודה מראש!

@Mike כל חומר שהוא ניגזרת של טסטוסטרון כמו : דקה, טרן , אנאבאר, אוסטרין , LGD .. צריך בסיס של טסט ..
אז מה גם GW501506 הוא שיבצור כלשהו של טסטוסטרון ופוגע בציר וצריך לשלב איתו חומר בסיס ? 😕

• פותח/ת השרשור
@Mike כל חומר שהוא ניגזרת של טסטוסטרון כמו : דקה, טרן , אנאבאר, אוסטרין , LGD .. צריך בסיס של טסט ..
אז מה גם GW501506 הוא שיבצור כלשהו של טסטוסטרון ופוגע בציר וצריך לשלב איתו חומר בסיס ? 😕
מצטער, לא הבנתי

כן בגלל זה תייגתי את מייק שיסביר לי אם אני הבנתי בכלל נכון ..
ואז הסביר , למרות שזה לא קשור לשאלה שלך Frostbite מייק ענה הכי נכון על השאלה שלך

• פותח/ת השרשור
כן בגלל זה תייגתי את מייק שיסביר לי אם אני הבנתי בכלל נכון ..
ואז הסביר , למרות שזה לא קשור לשאלה שלך Frostbite מייק ענה הכי נכון על השאלה שלך
כן אבל אני לא מבין אז אם אפשר לעשות "סייקל" רק של קרדרין בלי טסט או שלא..

למה מומלץ פה לשלב חומר בסיס של טסט עם מוצר שאפילו לא משפיע על הציר הורמונלי ובכלל לא קשור לדרך הפעולה שלו?

קרדארין זה לא SARM.. אין לו שום קשר למנגנון הזה
כן אבל אני לא מבין אז אם אפשר לעשות "סייקל" רק של קרדרין בלי טסט או שלא..

זה לא יהיה סייקל וכן אפשר

לקחת טסט רק בשביל להריץ קרדארין זה טיפשי

• פותח/ת השרשור
למה מומלץ פה לשלב חומר בסיס של טסט עם מוצר שאפילו לא משפיע על הציר הורמונלי ובכלל לא קשור לדרך הפעולה שלו?

קרדארין זה לא SARM.. אין לו שום קשר למנגנון הזה

זה לא יהיה סייקל וכן אפשר

לקחת טסט רק בשביל להריץ קרדארין זה טיפשי
כי מה שמישהו עם הרבה ניסיון המליץ לי זה להריץ רק קרדרין, בלי שום דבר אחר. רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה בזנן שאני חוקר קצת על הקרדרין

• פותח/ת השרשור
אז לא הבנתי... אם אני אעשה רק קרדרין, זה יהיה ממש רע או שזה יהיה בסדר?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אוקיי, ועוד 2 שאלות.. לקחת כדור אחד (10 מג) בבוקר ואחד בערב?
והאן אתה ממליץ לקחת את זה בתחילת החיטוב או לקראת סופו?
תודה רבה!
קיבלת בכדורים? ממידע שיש ברשת על קרדרין 99 אחוז שנפלת על חומר מזויף, או פשוט משהו עם חומר פעיל מאוד קטן. קרדרין צריך להילקח כנוזל

• פותח/ת השרשור
קיבלת בכדורים? ממידע שיש ברשת על קרדרין 99 אחוז שנפלת על חומר מזויף, או פשוט משהו עם חומר פעיל מאוד קטן. קרדרין צריך להילקח כנוזל
אהה לא פשוט ראיתי בהרבה מקומות באינטרנט שזה הגודל.. עדיין לא קניתי את זה. אדע לקנות את זה כנוזל. תודה!

אממ אוקיי, ולמה דווקא בהתחלה?
מה ההגיון לקחת את זה בסוף? תריץ את זה מהתחלה כדי לקבל את האפקט המסיבי של החומר לאורך הדרך.

דווקא בנוזל הרבה יותר קל לזייף ועדיף כדורים

• פותח/ת השרשור
מה ההגיון לקחת את זה בסוף? תריץ את זה מהתחלה כדי לקבל את האפקט המסיבי של החומר לאורך הדרך.

דווקא בנוזל הרבה יותר קל לזייף ועדיף כדורים
על איזו חברה אתה ממליץ? ויש הבדל בין קפסולות לכדורים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית