הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קיבלתי את הקרדרין - כמות?

• פותח/ת השרשור Cigano
  • פורסם בתאריך

Cigano

משתמש קבוע
1,480
820
נק' מוניטין:
1,362
1,480
820
רשום על הבקבוק 20mg/ml 30ml

ז״א כמה טיפות סך הכל יש לי בבקבוק? תודה לעוזרים וסליחה אפ השאלה מעט טיפשית

יש 30 מ"ל ואם זה 20 מ"ג למ"ל אז יש 30 טיפות. איך זה מגיע? טפטפת? יש אופציה לקחת חצי מ"ל?

מגיע בטפטפת כן, כשאתה מכניס מתמלאת עד הסוף. מניח שאפשרי לפי העין לשפוך לתוך הבקבוק כחצי ואז יש לך כ- 10 במקום 20. אבל ממה שקראתי ברשת השימוש האידיאלי יהיה פעם ביום בשעה קבועה 20 מ"ל - אני טועה?

המטרה הכי חשובה מבחינתי (יותר מהרגשת כוח באימונים והמשקל) זה השיפור ביכולת האירובית.

• פותח/ת השרשור
יש 30 מ"ל ואם זה 20 מ"ג למ"ל אז יש 30 טיפות. איך זה מגיע? טפטפת? יש אופציה לקחת חצי מ"ל?
אני כמו זה שהצטרף לאשכול.. בכל מקרה, האם אתה ממליץ על בעצם 20 ביום למשך חודש, או 10 ביום למשך חודשיים? מה לדעתך יהיה אפקטיבי יותר?

לדעתי להתחיל על 20 מ״ג זה קשוח בהנחה שזה באמת חומר אמיתי. זה חומר יחסית מאוד חזק ולכן מומלץ להתחיל עם חצי מהמינון.

• פותח/ת השרשור
לדעתי להתחיל על 20 מ״ג זה קשוח בהנחה שזה באמת חומר אמיתי. זה חומר יחסית מאוד חזק ולכן מומלץ להתחיל עם חצי מהמינון.
מקבל. אני מניח שאלך על האופציה של 10 למשך חודשיים אם כך. בהנחה והחומר אמיתי, היכולת האירובית שלי באמת תעבור שיפור כזה שארגיש משהו יוצא דופן מעבר לשגרה?

• פותח/ת השרשור
טוב בינתיים יום שלישי, ויש כבר השפעה מסוימת. אתמול היה אימון כוח, שלא הרגשתי חוזק מיוחד בו, אולי מינורי, אבל ממילא זה לא המטרה העיקרית שלי כאן וזה סך הכל ההתחלה אז יקח זמן לזה בטח.

מה שמאוד שמתי לב כבר מאתמול בבוקר זה שבעוד התפריט שלי הוא כרגיל של מסה מתונה עם חלבון גבוה אני נראה חטוב יותר, ריבועים בולטים יותר וכו׳ שזה נחמד. היום יש אימון אירובי, אעדכן אם מרגיש יכולת משופרת.

סך הכל מרגיש מאוד קליל, הרי מדובר בסך הכל טיפה שאני שם בפה כל יום, מה שכן זה מריר מאוד עם טעם לוואי של ערק מחוזק הייתי אומר חח

אם תשים את הטיפה הזאת ברבע כוס מיץ ?
לא עדיף ?
מצטט את עצמי
לא משנה מי עונה כל מי שמשתמש כאן בסארמס נוזל יכול להגיב - אם זה בסדר לשים את הטיפה במקום בפה ברבע כוס מיץ ולשתות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית