הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט בין חדרי כושר באזור רחובות, ראשל"צ, נס ציונה

666pluto

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
אני עובר ממכון קרוספיט לחדר כושר, ומתלבט לאיפה להירשם.
מעוניין רק במשקולות, סקוואפט, בנצ', BB ROWS, דדליפט, ובנוסף גם מספר תרגילים נוספים במכונות.
לא מעניין אותי כל החוגים מסביב, בריכה, סאונה וכאלה.

כן חשוב לי שהמקום יהיה מספיק מרווח, אפשר יהיה DL, בלי תור לראק/כלוב (אתאמן בין 15:30-17:30)
שהמקלחות יהיו נקיות...

זאוס ראשון הציעו לי 306 ש"ח לחודש (+199 ש"ח דמי הרשמה)
הולמס פלייס רחובות הציעו 318 ש"ח לחודש (+ 175 ש"ח דמי הרשמה)

למישהו יש דעות עליהם? הייתם ממליצים מכונים אחרים?
תודה.

יש לך את פיטנס לנד בראשון(ליד תחנה מרכזית ישנה)שבשעות האלה בדרך כלל דיי מת שם,וזה מכון שהמנהל שלו פאוורליפטר אז ככה שציוד ובמות והכל יש שם,מה גם שמנוי עולה 179 שקל לחודש.
שווה לבדוק לפני שהולכים על הרשתות(וגם אני מנוי שם אז אני חצי משוחד)

• פותח/ת השרשור
יש לך את פיטנס לנד בראשון(ליד תחנה מרכזית ישנה)שבשעות האלה בדרך כלל דיי מת שם,וזה מכון שהמנהל שלו פאוורליפטר אז ככה שציוד ובמות והכל יש שם,מה גם שמנוי עולה 179 שקל לחודש.
שווה לבדוק לפני שהולכים על הרשתות(וגם אני מנוי שם אז אני חצי משוחד)

עשיתי שם סיור בצהריים, מאוד אהבתי את המקום. ישר ולעניין, מה שאני מחפש! בעלים נראה נחמד ואחד שבאמת יעזור עם הדרכת תרגילים, מספיק ציוד כדי לא להיתקע בתור, מחיר מנוי חודשי די נוח.
הבעיה היא החנייה!
6 שקלים לשעת חנייה ברחוב דרך פנגו, לשהות של כמעט שעה וחצי, 6 ימים בשבוע, אני כבר מגיע לתוספת של 216 שקלים בחודש רק לחנייה. בשילוב עם מחיר מנוי חודשי, כבר עברתי מחיר של מועדוני פרימיום כמו הולמס רחובות או גו אקטיב נס ציונה.

לא הצלחתי להבין איפה יש חנייה חינם באזור, לא מפריע לי כמה דקות הליכה...השאלה היא עד כמה אפשר יהיה להסתמך עליה יום יום.
ממש מבאס 🫤...בלי העניין הזה לא הייתי חושב פעמיים אפילו ונרשם כבר היום

עשיתי שם סיור בצהריים, מאוד אהבתי את המקום. ישר ולעניין, מה שאני מחפש! בעלים נראה נחמד ואחד שבאמת יעזור עם הדרכת תרגילים, מספיק ציוד כדי לא להיתקע בתור, מחיר מנוי חודשי די נוח.
הבעיה היא החנייה!
6 שקלים לשעת חנייה ברחוב דרך פנגו, לשהות של כמעט שעה וחצי, 6 ימים בשבוע, אני כבר מגיע לתוספת של 216 שקלים בחודש רק לחנייה. בשילוב עם מחיר מנוי חודשי, כבר עברתי מחיר של מועדוני פרימיום כמו הולמס רחובות או גו אקטיב נס ציונה.

לא הצלחתי להבין איפה יש חנייה חינם באזור, לא מפריע לי כמה דקות הליכה...השאלה היא עד כמה אפשר יהיה להסתמך עליה יום יום.
ממש מבאס 🫤...בלי העניין הזה לא הייתי חושב פעמיים אפילו ונרשם כבר היום
יש לך מלא רחובות בסביבה וחניון בקניון רוטשילד שליד(חינמי)

• פותח/ת השרשור
אממ עניין של 6-7 דקות בגלל רמזורים שיש בדרך
תודה רבה לירון 😃.
בסופו של דבר הנוחות אצלי בראש הרשימה, אז וויתרתי על המקום למרות שבלי "בעיית" החנייה הוא פשוט מצויין בשבילי...

נרשמתי היום לפרופיט ראשל"צ, אין התחייבות, רק חודש הודעה מראש...ביקורות עליו מצויינות, אווירה היום הייתה טובה. יש רק כלוב אחד, אבל הבנתי שבשעות שלי כמעט ואין בו שימוש (15:00-17:00), מקווה שבאמת יהיה כך.

תודה רבה לירון 😃.
בסופו של דבר הנוחות אצלי בראש הרשימה, אז וויתרתי על המקום למרות שבלי "בעיית" החנייה הוא פשוט מצויין בשבילי...

נרשמתי היום לפרופיט ראשל"צ, אין התחייבות, רק חודש הודעה מראש...ביקורות עליו מצויינות, אווירה היום הייתה טובה. יש רק כלוב אחד, אבל הבנתי שבשעות שלי כמעט ואין בו שימוש (15:00-17:00), מקווה שבאמת יהיה כך.
בשמחה,תן בראש!

תודה רבה לירון 😃.

אני חייב לשאול זה פרופיט הקרוב יותר לאיזור קניון הזהב? או זה שקרוב יותר לאזור המכללה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית