הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LIPOCUT

• פותח/ת השרשור Prolam
  • פורסם בתאריך

Prolam

משתמש מתחיל
211
13
נק' מוניטין:
13
211
13
ראיתי סרטון עכשיו של זה
כן ראיתי אשכולות שזה סתם כסף מיותר
אבל ראיתי סרטון שמדבר על זה (כמובן בשביל למכור)
הוא אומר שיש בזה תה ירוק ועוד כמה דברים ועוד משהו שעוזר לשרוף במקום שריר יותר שומן כמקור..
כמה זה חרטה? תה ירוק אחד זה כמו זה?

ראיתי סרטון עכשיו של זה
כן ראיתי אשכולות שזה סתם כסף מיותר
אבל ראיתי סרטון שמדבר על זה (כמובן בשביל למכור)
הוא אומר שיש בזה תה ירוק ועוד כמה דברים ועוד משהו שעוזר לשרוף במקום שריר יותר שומן כמקור..
כמה זה חרטה? תה ירוק אחד זה כמו זה?

בישביל תה ירוק תשלם 230 שקל?
עם נפרק את הערכים שלו נבין שזה בעיקר ביזבוז כסף
הקפאין והגוארנה שיש הם ממריצים הם יעלו את הדופק שלך ובאמת יעזרו טיפ טיפומת לירידה מצד שני קפאין אתה יכול לקנות ברבע מחיר
תה ירוק אומנם מאוד בריא לקיבה
לקרניטין אנלא קראתי עליו יותר מידי ככה שלא אגיב על היעילות שלו אבל מימה שאני כן יודע הכמות המומלץ ליום היא בין 500 מיליגרם ל2 גרם אני לא יודע מה 25 מיליגרם שזה אפילו לא רבע יתן לגוף
תפוז מר לא יתן לך שום דבר
אבץ ומגנזום מאוד יעילים לשרירים תפוסים יש גם כמה מחקרים שמראים שלקחת אותם ליפני השינה יכול לעזור לשינה אבל אני לא רואה איפה זה תורם להרזיה ושוב המינום של המגנזיום ממש נמוך
וויטמין B12 מאוד מאוד קל להשיג מאוכל ואין לו שום יעילות ליריזה במשקל

ובקצרה הדבר היחיד שבאמת יעיל בכדור הזה הו הקפאין שאתה יכול לקנות ברבע מחיר כל השאר לא יתן לך כלום
כל השורפי שומן החוקיים לא שווים כלום

• פותח/ת השרשור
תה ירוק לא עוזר בשריפת שומן גם אם תצרוך אותו בכמויות אסטרונומיות
בישביל תה ירוק תשלם 230 שקל?
עם נפרק את הערכים שלו נבין שזה בעיקר ביזבוז כסף
הקפאין והגוארנה שיש הם ממריצים הם יעלו את הדופק שלך ובאמת יעזרו טיפ טיפומת לירידה מצד שני קפאין אתה יכול לקנות ברבע מחיר
תה ירוק אומנם מאוד בריא לקיבה
לקרניטין אנלא קראתי עליו יותר מידי ככה שלא אגיב על היעילות שלו אבל מימה שאני כן יודע הכמות המומלץ ליום היא בין 500 מיליגרם ל2 גרם אני לא יודע מה 25 מיליגרם שזה אפילו לא רבע יתן לגוף
תפוז מר לא יתן לך שום דבר
אבץ ומגנזום מאוד יעילים לשרירים תפוסים יש גם כמה מחקרים שמראים שלקחת אותם ליפני השינה יכול לעזור לשינה אבל אני לא רואה איפה זה תורם להרזיה ושוב המינום של המגנזיום ממש נמוך
וויטמין B12 מאוד מאוד קל להשיג מאוכל ואין לו שום יעילות ליריזה במשקל

ובקצרה הדבר היחיד שבאמת יעיל בכדור הזה הו הקפאין שאתה יכול לקנות ברבע מחיר כל השאר לא יתן לך כלום
כל השורפי שומן החוקיים לא שווים כלום
בקיצור זה מוצר חרטה ..
תודה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית