הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מכון ייעודי ל- BB

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
בהחלט שיווק שונה ממה שהכרנו עד כה - ותכלס, זה מה שהרוב מחפשים.
אם מישהו ביקר, נעריך אם ישתף רשמים.

ג'יגה ג'ים - מרכז כושר חדש בנתניה למפתחי גוף

1.png

מאחל להם בהצלחה. מכונים ייעודיים לאוכלוסיה מסויימת זה הדבר הכי טוב שיש.

בעבר היו ספקות על מכון ייעודי לפאוורליפטינג, כיום יש כזה בארץ (בנוסף לאחד עם נטייה חזקה לשם). לא רואה סיבה שלא יהיה ניתן בסופו של דבר להקים מכון לבודיבילדינג, עיסוק הרבה יותר נפוץ וקורץ הרבה יותר למיינסטרים.

מאז שעברתי למכונים ״ייעודיים״ לספורט שאני עוסק, מאד קשה לי להתאמן ברצינות במכון רגיל.

מאחל להם בהצלחה. מכונים ייעודיים לאוכלוסיה מסויימת זה הדבר הכי טוב שיש.

בעבר היו ספקות על מכון ייעודי לפאוורליפטינג, כיום יש כזה בארץ (בנוסף לאחד עם נטייה חזקה לשם). לא רואה סיבה שלא יהיה ניתן בסופו של דבר להקים מכון לבודיבילדינג, עיסוק הרבה יותר נפוץ וקורץ הרבה יותר למיינסטרים.

מאז שעברתי למכונים ״ייעודיים״ לספורט שאני עוסק, מאד קשה לי להתאמן ברצינות במכון רגיל.
אבל העניין הוא שבמכון ליפטינג יהיה לך ציוד יותר טוב כמו ראקים, מוטות, פלטות אולימפיות וכו'. מה יהיה במכון בילדינג שיהיה שונה מחדר כושר רגיל? אני באמת רוצה לדעת מה אפשר לעשות שונה מעבר לאולי לעשות סדנאות פוזינג או משהו כזה אבל זה לא באמת קשור למכון.. כרגע זה נשמע לי כמו סתם גימיק

• פותח/ת השרשור
כל המדיה נשלחה אלי מנציגת המכירות.

62CDF879-D4C3-4F5C-B29C-D1F6A153A7AF.jpeg
D5FA3F3E-FBDA-482B-9D6E-48EB2C56CBCA.jpeg

נראה יפה והכל, אבל יש לי בדיוק אותו ציוד בצבעים שונים במכון הרגיל שלי(שתכלס יותר מכוון לPL אבל נגיד)
אולי רק סביב הקהילת אנשים שמתאמנים שם יהיה הבדל אבל יש הרבה מכונים בארץ עם קהילת בודיבילדרים גדולה גם ככה(המכון של דני שאני לא זוכר את שמו לדוגמה)

במפרים לא קשורים לפאוורליפטינג, זה שיש צלחות מאוד פח או מכונים שלא מצויידים ברצפה מתאימה זה נושא אחר.
אני באמת מנסה להבין מה הקשר בין מה שכתבתי למה שאתה כתבת אבל פשוט לא מצליח חחח

תתפלאו לשמוע שמכון BB שהולך עד הסוף יהיה עם ציוד ה-ר-ב-ה יותר יקר ממכון פאוורליפטינג.

בעיקר כי לרוב במכון כזה יהיו המון מכונות, שהן עולות הרבה כסף אם זה מותג מאיכות טובה (לדוגמא נאוטילוס או ווטסון).

יצא לי להתאמן במכון כזה, שהבעלים לא חסך גרוש והביא באמת מכונות מוגזמות מאוד סביב 5-10 אלף דולר כ״א כפול עשרות מכונות...

תעשו חיפוש בגוגל תמונות KINGDOM GYM או באינסטה: KINGDOM_GYM ספציפית באינסטה אם הולכים אחורה בפיד יש פירוט לגבי הרבה מכונות והכמות והאיכות פשוט ברמה הזויה שבחיים לא ראיתי.

• פותח/ת השרשור
כניסה חינם לקראת הפתיחה.

5E9953F3-3EFC-418E-BDC7-D3DF4EFB7659.jpeg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית