הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

HCG הרג את החשק המיני ?

רביבי11

משתמש מתחיל
56
6
נק' מוניטין:
10
56
6
אני בתאילנד עכשיו ומוכרים גם סטריואידים בכל בית מרחקת.

לקחתי HCG 2000-2500 כל 3 ימים במשך 40-50 ימים ובזמן שלקחתי החשק המיני היה גבוהה.

עכשיו הפסקתי כבר למעלה משבוע וחצי והחשק המיני שואף לאפס, מה גם שהאשכים קטנו בהרבה, זה לא אמור להגדיל אותם...??

הלכתי לבית חולים לעשות בדיקות דם ואין להם בדיקת אסטרוגן ודברים כאלה כאן.

איזה סטריואיד אתם ממליצים כדי לתקן אותי ?

מי שמבין שיעזור !! תודה

"לקחתי HCG 2000-2500 כל 3 ימים במשך 40-50 ימים ובזמן שלקחתי החשק המיני היה גבוהה."

אני מניח שאתה מתכוון ל-2500-3000IU אם כן זה המון..מה גם למשך 40-50 יום...אפשר הסבר למה ??

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לקחתי HCG 2000-2500 כל 3 ימים במשך 40-50 ימים ובזמן שלקחתי החשק המיני היה גבוהה.

אני מניח שאתה מתכוון ל-2500-3000IU אם כן זה המון..מה גם למשך 40-50 יום...אפשר הסבר למה ??

כי אני מטומטמם .מעדיף לא להכנ לזה ולקבל ייעוץ

אשמח לייעוץ מה אתם ממליצים Nolvadex ARDIMEX CLOMID ?

מה המטרה שלך, מה ההסטוריה שלך עם סטרואידים ומה אתה מתכנן לעתיד.

נשמע לי שהיית על חומר, הפסקת, הHCG עזר זמנית ועכשיו אתה בדאון. קרה לי גם.

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלך, מה ההסטוריה שלך עם סטרואידים ומה אתה מתכנן לעתיד.

נשמע לי שהיית על חומר, הפסקת, הHCG עזר זמנית ועכשיו אתה בדאון. קרה לי גם.
.
הייתי לפני חצי שנה על סטריואידים.
עכשיו הגעתי לתאילנד כדי לתקן את הבעיה וזה עשה בדיוק ההפך.

זה לא אמור להגדיל אותם...??
לא. זה אמור לשמור על המסה הקיימת ואולי להגדיל במעט בזמן השימוש עקב ציברת נוזלים באזור

לקחתי HCG 2000-2500 כל 3 ימים
סביר להניח שחלק גדול מזה הומר לאסטרוגן. בלי בדיקות דם אי אפשר ממש להמליץ לך על שום דבר. אתה יכול לנסות אנטי אסטרוגנים אבל זה סתם הימור ואתה סתם יכול לקחת את זה בלי שום סיבה ממשית. סביר להניח שיקח לך כמה חודשים להתאושש גם אם לא תקח/תעשה שום דבר.

• פותח/ת השרשור
לא. זה אמור לשמור על המסה הקיימת ואולי להגדיל במעט בזמן השימוש עקב ציברת נוזלים באזור

סביר להניח שחלק גדול מזה הומר לאסטרוגן. בלי בדיקות דם אי אפשר ממש להמליץ לך על שום דבר. אתה יכול לנסות אנטי אסטרוגנים אבל זה סתם הימור ואתה סתם יכול לקחת את זה בלי שום סיבה ממשית. סביר להניח שיקח לך כמה חודשים להתאושש גם אם לא תקח/תעשה שום דבר.

בדיקת דם אסטרוגן ? או חשוב לעשות עוד בדיקות כמו LH

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית