הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה כדאי לבחור לסייקל הקרוב LA pharma///genex pharma

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
אני בתהליך לקניית חומרים לסייקל הקרוב שלי , האם מישהו התנסה או מכיר את החברה genex pharma או LA pharma ?
ויכול להמליץ לי על אחת מהם ,
תודה מראש על העזרה. בדיקה.jpg

Genex ו LA ממש חברות טובות
דווקא Genex בארץ נחשבת ממש אמינה 99% שבארץ נפלת על מקורי .. בקושי יש זיופים שלהם כאן .

זה לא ה genex שיש פה בכלל מה שאתה צירפת פה זה בכלל כאילו אנגליה קיצר זה לא זה לך על l.a
הכל שאלה ממי אתה קונה גם מזייפים הכל מכל דבר

אכן, ה- genex של הסארמס הוא לא אותו genex.
לגבי l.a לפני 5-6 שנים שהשתמשתי כן היתי מרוצה, נכון להיום השוק מוצף בהמון זיופים של החברה. אם זה רק סייקל של טסט אז עדיף לנסות להשיג רפואי
הגבתי על זה כל כך הרבה בפורום, אקצר, כשאתה קונה אנדרגראונד מעולם אין לדעת מה אתה מקבל גם אם באטץ קודם היה טוב אף אחד לא מבטיח שגם זה יהיה טוב. זה לא אשמת הדילר, מבשל וכו
חומרי גלם שמגיעים מסין יכולים להשתנות בין רגע, חברות מסויימות בודקות לפני שמשחררות תהיה בטוח שמה שרץ בארץ לא נבדק בשום מקום אלא בעיקר על אנשים.
יש ערכות לבדיקה שמראות האם חומר שכתוב הוא אכן החומר שנמצא אך אינם מראות את כמות החומר הפעיל. לצערי כל המצב די מתסכל והמון חברה שורפים זמן וכסף. עם זאת שאני מכיר והשתמשתי בדי הרבה חברות עדיין גם בסטוריז שלי תמיד אמרתי שאני תמיד אשתמש בטסטוסטרון רפואי, לפחות יודע שזה עובד.
לגבי שאר החומרים, ככל הנראה תצטרך להריץ ולראות בעצמך, יותר חשוב הקשר שלך עם הדילר מאשר שם החברה.
דילר ותיק יודע מאיפה להשיג סחורה איכותית ושומר על השם שלו ככל שרק אפשר, יש דילרים ותיקים שיש להם פריבט לייבל שזה בעצם הייצור שלהם ולכן תמיד ידחפו רק את זה.
אמרתי בעבר די הרבה פה, זה תחום שבו אם לא מכירים את האנשים הנכונים שורפים די הרבה כסף עד שלומדים מאיפה מה מגיע.

• פותח/ת השרשור
זה לא ה genex שיש פה בכלל מה שאתה צירפת פה זה בכלל כאילו אנגליה קיצר זה לא זה לך על l.a
הכל שאלה ממי אתה קונה גם מזייפים הכל מכל דבר
הבנתי שיש את genex קפריסין וgenex אנגליה מה ההבדל בניהם ?
אכן, ה- genex של הסארמס הוא לא אותו genex.
לגבי l.a לפני 5-6 שנים שהשתמשתי כן היתי מרוצה, נכון להיום השוק מוצף בהמון זיופים של החברה. אם זה רק סייקל של טסט אז עדיף לנסות להשיג רפואי
הגבתי על זה כל כך הרבה בפורום, אקצר, כשאתה קונה אנדרגראונד מעולם אין לדעת מה אתה מקבל גם אם באטץ קודם היה טוב אף אחד לא מבטיח שגם זה יהיה טוב. זה לא אשמת הדילר, מבשל וכו
חומרי גלם שמגיעים מסין יכולים להשתנות בין רגע, חברות מסויימות בודקות לפני שמשחררות תהיה בטוח שמה שרץ בארץ לא נבדק בשום מקום אלא בעיקר על אנשים.
יש ערכות לבדיקה שמראות האם חומר שכתוב הוא אכן החומר שנמצא אך אינם מראות את כמות החומר הפעיל. לצערי כל המצב די מתסכל והמון חברה שורפים זמן וכסף. עם זאת שאני מכיר והשתמשתי בדי הרבה חברות עדיין גם בסטוריז שלי תמיד אמרתי שאני תמיד אשתמש בטסטוסטרון רפואי, לפחות יודע שזה עובד.
לגבי שאר החומרים, ככל הנראה תצטרך להריץ ולראות בעצמך, יותר חשוב הקשר שלך עם הדילר מאשר שם החברה.
דילר ותיק יודע מאיפה להשיג סחורה איכותית ושומר על השם שלו ככל שרק אפשר, יש דילרים ותיקים שיש להם פריבט לייבל שזה בעצם הייצור שלהם ולכן תמיד ידחפו רק את זה.
אמרתי בעבר די הרבה פה, זה תחום שבו אם לא מכירים את האנשים הנכונים שורפים די הרבה כסף עד שלומדים מאיפה מה מגיע.

תודה על התשובה , מה שאתה מתאר כאן בבעיה לדעת מה איכות החומר זאת בעיה דיי ידועה ,
genex שהוצע לי זה מה שיש בתמונה עם דגל אנגליה , ברור לי שזה יכול להיות גם חארטה וזה בכלל מיוצר באיזה כפר או איזה חור לא ידוע ,
האם יש דרך קלה ופשוטה לדעת ולבדוק את איכות החומר לפני התחלת השימוש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית