עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי שיש את genex קפריסין וgenex אנגליה מה ההבדל בניהם ?זה לא ה genex שיש פה בכלל מה שאתה צירפת פה זה בכלל כאילו אנגליה קיצר זה לא זה לך על l.a
הכל שאלה ממי אתה קונה גם מזייפים הכל מכל דבר
אכן, ה- genex של הסארמס הוא לא אותו genex.
לגבי l.a לפני 5-6 שנים שהשתמשתי כן היתי מרוצה, נכון להיום השוק מוצף בהמון זיופים של החברה. אם זה רק סייקל של טסט אז עדיף לנסות להשיג רפואי
הגבתי על זה כל כך הרבה בפורום, אקצר, כשאתה קונה אנדרגראונד מעולם אין לדעת מה אתה מקבל גם אם באטץ קודם היה טוב אף אחד לא מבטיח שגם זה יהיה טוב. זה לא אשמת הדילר, מבשל וכו
חומרי גלם שמגיעים מסין יכולים להשתנות בין רגע, חברות מסויימות בודקות לפני שמשחררות תהיה בטוח שמה שרץ בארץ לא נבדק בשום מקום אלא בעיקר על אנשים.
יש ערכות לבדיקה שמראות האם חומר שכתוב הוא אכן החומר שנמצא אך אינם מראות את כמות החומר הפעיל. לצערי כל המצב די מתסכל והמון חברה שורפים זמן וכסף. עם זאת שאני מכיר והשתמשתי בדי הרבה חברות עדיין גם בסטוריז שלי תמיד אמרתי שאני תמיד אשתמש בטסטוסטרון רפואי, לפחות יודע שזה עובד.
לגבי שאר החומרים, ככל הנראה תצטרך להריץ ולראות בעצמך, יותר חשוב הקשר שלך עם הדילר מאשר שם החברה.
דילר ותיק יודע מאיפה להשיג סחורה איכותית ושומר על השם שלו ככל שרק אפשר, יש דילרים ותיקים שיש להם פריבט לייבל שזה בעצם הייצור שלהם ולכן תמיד ידחפו רק את זה.
אמרתי בעבר די הרבה פה, זה תחום שבו אם לא מכירים את האנשים הנכונים שורפים די הרבה כסף עד שלומדים מאיפה מה מגיע.