הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה ליב 52 צריך

ilovefit

משתמש מתחיל
43
4
נק' מוניטין:
4
43
4
היי חברים רוצה לרכוש ליב52 כמה צריך לקחת בסייקל של 10 שבועות שמורכב מטסט דיאנבול ודקה?
כמות הכדורים ליום הכוונה.
תודה רבה!

אין לזה סוף.... אתה יכול גם להוסיף תמצית שן ארי או גדילן מצוי שגם תומכים בתפקודי הכבד אבל המרכיב הכי חשוב זה טודוקה כל שאר הדברים לא מזיקים ותומכים בתפקודי כבד

liver refrash יש שם nac וגדילן מצוי. וטודקה במהלך הסייקל יותר חשוב ואל תעשה סייקל דיאנבול מעל 6 שבועות

עדיין רוצה לדעת מאיפה אנשים מביאים את מספר השבועות, זה באמת מעניין מאיפה זה הגיע.
כמובן שרעילות תלויה קודם כל במינון, מינון תלוי במשקל, מעבר לכך, יש מספיק מחקרים על אוראלים גם עם צריכה של מעל 3-6 חודשים, התוצאות לא כל כך נוראיות כמו שעושים אותם, אני מתייחס בשלב הזה לאראלים: אנאבר, אנאדרול.
נעזוב את זה לרגע שאישית אני מתנגד לחלוטין בשימוש בדיבול: רעילות, לחץ דם, כאבי ראש, כאבי בטן, פגיעה ברעב, המרה מוגברת, תופעות לוואי שלא בהכרח שוות את כל התופעות לוואי האלו.
בכל אופן, כדי שוב לא להיגרר לאידואילגיה אישית שלי, אומר שבסופו של דבר אין ספק שדיבול / מטאן / דיאנבול רעיל אבל ההגבלה בשימוש בהתאם לאנזימי הכבד והיכולת האינדוידואלית של אחד ואחד והתמודד עם הסטרואיד.
שימוש בליב מיותר, אכן tudca יהיה יעיל יותר, אפשר גם לעשות רוטציה עם same.

עדיין רוצה לדעת מאיפה אנשים מביאים את מספר השבועות, זה באמת מעניין מאיפה זה הגיע.
כמובן שרעילות תלויה קודם כל במינון, מינון תלוי במשקל, מעבר לכך, יש מספיק מחקרים על אוראלים גם עם צריכה של מעל 3-6 חודשים, התוצאות לא כל כך נוראיות כמו שעושים אותם, אני מתייחס בשלב הזה לאראלים: אנאבר, אנאדרול.
נעזוב את זה לרגע שאישית אני מתנגד לחלוטין בשימוש בדיבול: רעילות, לחץ דם, כאבי ראש, כאבי בטן, פגיעה ברעב, המרה מוגברת, תופעות לוואי שלא בהכרח שוות את כל התופעות לוואי האלו.
בכל אופן, כדי שוב לא להיגרר לאידואילגיה אישית שלי, אומר שבסופו של דבר אין ספק שדיבול / מטאן / דיאנבול רעיל אבל ההגבלה בשימוש בהתאם לאנזימי הכבד והיכולת האינדוידואלית של אחד ואחד והתמודד עם הסטרואיד.
שימוש בליב מיותר, אכן tudca יהיה יעיל יותר, אפשר גם לעשות רוטציה עם same.
מישל אני בטוח שצפיתה בפורמים הרוסים ובכל מיני רוסים פסיכים מהיוטיב לפני שהם נחסמו. אני ככשעמתי את מספר השבועות ועוד רוטציה בין אוראלים חשבתי שאני מאבד תתחום 10 שבועות דיבול במחשבה גרמו לי להרגיש לא טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית