הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה צריך PCT?

• פותח/ת השרשור Loyal
  • פורסם בתאריך

Loyal

משתמש מתחיל
180
28
נק' מוניטין:
20
180
28
הרי אם בן אדם נכנס לעולם הזה משמע- נגעת נסעת, נכון במידה ורוצים לעצור את הסייקל ולהביא ילדים אז צריך לעשות PCT ולהחזיר את הציר והכל אבל בתכלס כל עוד הבן אדם משתמש, איזה סיבה יש לרדת מטסט נגיד? קשה לי להאמין שמפתחי גוף מקצועיים יורדים מטסט מתישהו בחיים שלהם
חשוב לציין שלא יצא לי להשתמש סתם שואל מסקרנות בתור מתאמן עם וותק של 10 שנים בתחום

מפתחי גוף מקצועיים כנראה תמיד על טסט , אבל יש סייקלים עם זמן מוגדר כבר שאתה לא מושך אותם לעד... כאן הPCT נכנס לתמונה כמובן תלוי בתוצאות של הבדיקות

הרי אם בן אדם נכנס לעולם הזה משמע- נגעת נסעת, נכון במידה ורוצים לעצור את הסייקל ולהביא ילדים אז צריך לעשות PCT ולהחזיר את הציר והכל אבל בתכלס כל עוד הבן אדם משתמש, איזה סיבה יש לרדת מטסט נגיד? קשה לי להאמין שמפתחי גוף מקצועיים יורדים מטסט מתישהו בחיים שלהם
חשוב לציין שלא יצא לי להשתמש סתם שואל מסקרנות בתור מתאמן עם וותק של 10 שנים בתחום
קודם כל יש הבדל מאוד גדול בין מפתחי גוף מקצועי לבין חובבן.
מפתחי גוף מקצועי (בניהם רוני קולמן דניס וולף , וקווין לברוני ) שבכל סיום של אולימפיה היו לוקחים בין 60 ל 90 יום בלי חומרים כלל. - גם האית רואה אליהם שהם ירדו במסה בתקופה הזאת. נותנים לגוף להתאושש מכל העומס הזה חומרים אוכל אימונים מצב נפשי וכו. והיו כאלה שהיו ממשיכים טסט וכו.
לגבי נגעת נסעת מי שאומר את זה הוא בן אדם חלש. אני משתמש מעל 10 שנים והיו לי הפסקות של שנה/ חצי שנה בתקופה הזאת מה לעשות שחוץ מפיתוח גוף יש עוד דברים בחיים ותקופות ואם אין לך זמן להשקיע בתזונה נכונה מנוחה ואימונים כמו שצריח מה הטעם להשתמש בחומרים?
עוד סיבה טובה לעשות PCT זה כמובן מעקב שנתי של בדיקות דם לדוגמה עם יש מתאמן שבעקבות שימוש בחומרים רמות כולסטרול שלו הכפילו את עצמם זה סיבה מספיק טובה לעצור ולתת מנוחה ולתת למדדים האלה לחזור לנורמה. לא הכל נגמר רק מתי שרוצים להביא תינוקות (אגב על טסט אפשר להביא תינוקות) במינון נמוך לרוב אין בעיה. חומרים אחרים כמו טרן/ מענט/ מינון גבוה של טסט וכו פוגעים בזרע במיוחד אם לא השתמשו ב-אוביטריל HCG רפואי מקורי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית