הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נתקעתי בחיטוב - מה עושים?

the sniper

משתמש מתחיל
40
3
נק' מוניטין:
3
40
3
נתקעתי בירידה בחיטוב - לא מצליח לרדת מתחת ל 74. מה עושים?

אחוז שומן עם כרס בערך 27%.
אני מרגיש שאני יורד במשקל אבל הכרס עדיין נשארת איך מורידים את האחוז שומן ביחד עם המשקל ?

אוכל 1500 קלוריות rmr 2025.

22.5 משקל 78.3
23.5 משקל 77.9
24.5 משקל 80
25.5 משקל 78.7
26.5 משקל 78.9
27.5 משקל 78.4
29.5 משקל 77.9
30.5 משקל 77.9
31.5 משקל 77.7
2.5 משקל 78.4
6.7 משקל 74.9
10.7 משקל 74.8
11.7 משקל 74.3
12.7 משקל 74.2
13.7 משקל 74.0
14.7 משקל 74.5
15.7 משקל 74.4
16.7 משקל 74.6
17.7 משקל 74.0
19.7 משקל 74.1
22.7 משקל 74.6

אם אתה מחשב הכל נכון מבחינת המזון שאתה אוכל
העמסה יומיים לי זה עזר.
בלי קשר הייתי במלון 4 ימים ואכלתי כמו משוגע כולל בירות ופשוט שבוע שבועיים ירדתי במכה.
קצת לטלטל את המערכת והכל מסתדר ולאט לאט אני מגלה שחיטוב זה הצד הקל ומסה פאקינג לא !
תעלה את התפריט נראה מה קורה

העמסה יומיים לי זה עזר.
בלי קשר הייתי במלון 4 ימים ואכלתי כמו משוגע כולל בירות ופשוט שבוע שבועיים ירדתי במכה.
קצת לטלטל את המערכת והכל מסתדר ולאט לאט אני מגלה שחיטוב זה הצד הקל ומסה פאקינג לא !
אין שום מחקר ודאי שמוכיח שהעמסה עוזרת מבחינה פיזית. נפשית כן, פיזית לא.

@the sniper האם קיצצת את כמות הקלוריות מאז שירדת במשקל? אם כן וזה לא עזר לך נסה לצאת לנייטרלי שבועיים.

משהו אישי שקראתי גם אני נתקע בחיטוב על א.ש גבוהה . הייתי מתוסכל ..
מסתבר שלא אכלתי מספיק חלבון (חלבון מלא ) לאחר שהוספתי חלבון לתפריט התחלתי להוריד כמו מים ..

אז עדיףף לנסות חיובי ל3 ימים גם להתפנק ולראות השלכות.
נזק זה לא יעשה ! שומן זה לא יעלה!
הכל תלוי במה אוכלים בלי צלעות טלה (;

כמה אירובי אתה עושה בשבוע? אם לא עושה תתחיל לשלב

היי במקום שאפתח נושא חדש על אותו נושא-
כשאתה אומר לשלב? הכוונה בסוגי האירובי? אופניים, ריצה, סטפר? או לשלב הכוונה לעשות עוד יותר דקות אירובי?

זה לא משנה מה אתה עושה, העיקר תעשה. אם נתקעים אז צריך להוסיף פעילות. כמה? תלוי במניעים הטכנים, בסך הקלורי, במוטיבציה וגורמים רבים נוספים

זה לא משנה מה אתה עושה, העיקר תעשה. אם נתקעים אז צריך להוסיף פעילות. כמה? תלוי במניעים הטכנים, בסך הקלורי, במוטיבציה וגורמים רבים נוספים
למה? זה לא רלוונטי יותר לאנשים בעלי א״ש נמוך יותר (10-12)?

העמסה יומיים לי זה עזר.
מחקר לא מוכיח...

פשוט גיבוב שטויות - bro science חרטט פר אקסלנס.

ולעניין, כפי שמייק ציין - הוספת פעילות זו אופצייה להגדלת החסך הקלורי מבלי לקצץ בתזונה.
מעבר לכך - אם תתמיד בדיאטה תרד במשקל. אל תתייאש משבוע-שבועיים של תקיעה במקום. זה יעבור, פשוט תתמיד בדיאטה, ספור קלוריות, תקפיד על חסך קלורי והשומן ירד לאורך זמן.
לגבי הכרס, לא תשמח לשמוע שהשומן הבטני לרוב יורד אחרון. תתמיד בדיאטה וגם הכרס תעלם.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית