הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט באייר מזוייף

• פותח/ת השרשור Nikita
  • פורסם בתאריך

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
היי, קניתי לאחרונה אמפולות אנטט תאילנדי באייר מזוייף ביודעין, כלומר נאמר לי שזה לא באייר אמיתי אבל נאמר שזה עובד מצויין וכמובן המחיר בהתאם. מדובר על בן אדם שאני סומך עליו בגדול.
עכשיו הזרקתי את הראשונה ושמתי לב שהשמן נכנס הכי חלק שהיה לי, צמיגות מאוד נמוכה, כאילו אני מזריק מים.
מישהו כאן התנסה כבר באמפלות באייר מזוייפות ויכול לתת חוות דעת?
האם רמת הצמיגות מעידה על משהו?

היי, קניתי לאחרונה אמפולות אנטט תאילנדי באייר מזוייף ביודעין, כלומר נאמר לי שזה לא באייר אמיתי אבל נאמר שזה עובד מצויין וכמובן המחיר בהתאם. מדובר על בן אדם שאני סומך עליו בגדול.
עכשיו הזרקתי את הראשונה ושמתי לב שהשמן נכנס הכי חלק שהיה לי, צמיגות מאוד נמוכה, כאילו אני מזריק מים.
מישהו כאן התנסה כבר באמפלות באייר מזוייפות ויכול לתת חוות דעת?
האם רמת הצמיגות מעידה על משהו?
התנסתי בבאייר מקורי וגם המקורי לא היה צמיגי מידי מה שכן הוא משום מה מזכיר כאב של פרופ התנסתי בפארמה
קום ובבאיר (יש לי טכניקת זריקה מעולה ואני כבר יודע בול איפה לפגוע) אז עם באייר היה טיפה כאב. יצא לי להתכל רק במבט בבאיר שהגיע מי טורקיה הוא היה 10 אמפולות לעומת מבית מרקחת בארץ שהוא יוצא בבודדות אשאל תבנאדם אגב ברצוני להגיד גם שראיתי באלקן מקורי 2 חפיסות זהות לחלוטין אקווה טסט ובשתי הקופסאות הצמיגות שונה באמפולות מה שהפתיע ששתיהם מקורים עם קוד (מקור מאוד מקורב לבאלקן)

אצלי היה בשקית פשוטה, תפזורת.
באייר מקורי היה מאוד מאוד צמיגי
מוזר מאוד מוזר קצת בעייתי זה רק לעשות בדיקות דם אחרי 4 שבועות אין לי משהו הגיוני חכה למומחים. לגבי צמיגות לא זכור לי צמיגות יתרה אבל ממש לא מימי

אתה בעצם מזייף משהו שיוצר בתנאים סטרילים סופר נמוכים עם שמן ממקור של מי יודע מאיפה (סביר להניח שמן בישול). אתה באמת אוהב להתעלל בך כנראה אם אתה מחפש לחסוך כמה שקלים על הגוף שלך..
זרוק לפח ותקנה רפואי

• פותח/ת השרשור
אתה בעצם מזייף משהו שיוצר בתנאים סטרילים סופר נמוכים עם שמן ממקור של מי יודע מאיפה (סביר להניח שמן בישול). אתה באמת אוהב להתעלל בך כנראה אם אתה מחפש לחסוך כמה שקלים על הגוף שלך..
זרוק לפח ותקנה רפואי
ממש לא לחסוך, לא היה לי כרגע מאיפה להביא רפואי, חשבתי לנסות את זה ואולי זה יהיה הכי קרוב שיש לי כרגע לרפואי.

כל הדברים שציינת יכולים להיות בכל חומר שהוא לא רפואי מבית מרקחת, אתה נהנה לדבר ככה לשאר חברי הפורום שרובם לא משתמשים ברפואי? לי במקרה לא היה כרגע מקור לרפואי.

תאמת, אני רגיל שיש פה חבר'ה מתנסים, אבל לא הייתי מצפה מבעל האתר...

נערך לאחרונה:
ממש לא לחסוך, לא היה לי כרגע מאיפה להביא רפואי, חשבתי לנסות את זה ואולי זה יהיה הכי קרוב שיש לי כרגע לרפואי.

כל הדברים שציינת יכולים להיות בכל חומר שהוא לא רפואי מבית מרקחת, אתה נהנה לדבר ככה לשאר חברי הפורום שרובם לא משתמשים ברפואי? לי במקרה לא היה כרגע מקור לרפואי.

תאמת, אני רגיל שיש פה חבר'ה מתנסים, אבל לא הייתי מצפה מבעל האתר...
נכון כל חומר שהוא לא רפואי מבחינתי זבל. תאהב את זה או לא אבל אם אתה אוהב להזריק קריסטלים שהקפיצו לך עם שמן זית מהקיוסק השכונתי עם 0 סטרליזציה, אז תהנה

• פותח/ת השרשור
נכון כל חומר שהוא לא רפואי מבחינתי זבל. תאהב את זה או לא אבל אם אתה אוהב להזריק קריסטלים שהקפיצו לך עם שמן זית מהקיוסק השכונתי עם 0 סטרליזציה, אז תהנה
אם כך זו לא דעה אובייקטיבית במיוחד.. זה עדיין יכול להיות חומר מצויין.

אם כך זו לא דעה אובייקטיבית במיוחד.. זה עדיין יכול להיות חומר מצויין.
יכול להיות, ויכול להיות שלא. זה בדיוק העניין. איזו הוכחה יש לך שאתה לא מזריק זבל לתוך הפאקינג גוף שלך? יותר מזה, הרבה פעמים גם הדילר אין לו בעצמו מושג בקשר לייצור החומר. הוא יכול לרמות אותך או בעצמו לא לדעת בדיוק כמוך

• פותח/ת השרשור
יכול להיות, ויכול להיות שלא. זה בדיוק העניין. איזו הוכחה יש לך שאתה לא מזריק זבל לתוך הפאקינג גוף שלך? יותר מזה, הרבה פעמים גם הדילר אין לו בעצמו מושג בקשר לייצור החומר. הוא יכול לרמות אותך או בעצמו לא לדעת בדיוק כמוך
לא מאמין שהוא ספציפית ירמה אותי, הוא בחור טוב, אבל בהחלט לקחתי בחשבון שזה יכול להיות זבל והוא לא יודע מזה, בגלל זה אני תוהה.
צמיגות השמן לא מעידה על כלום?

לא מאמין שהוא ספציפית ירמה אותי, הוא בחור טוב, אבל בהחלט לקחתי בחשבון שזה יכול להיות זבל והוא לא יודע מזה, בגלל זה אני תוהה.
צמיגות השמן לא מעידה על כלום?
לא ניראלי לחבר יש טסט אנטט של דראגון פארמה נרא כמו פיפי חחח לפי בדיוקת דם הטסט שלו בירח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית