טסט סייקל ראשון

alfa2000

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי התחלתי סייקל ראשון של טסט בלבד 300 מג ואחרי 4 וחצי שבועות בערך התחלתי להרגיש קצת כאב בפטמה שמאל מבחינת קושי היא לא קשה שאני נוגע בה ובמקלחת בניגוב יצא לי מין נוזל כזה מהפטמה האם מדובר בהתחלה של גינו או שזה הצטברות נוזלים? מצטרף 2 תמונות
1 להבדלים לגביי זה המאמן שלי אמר לי שעדיף להתחיל לקחת ארימידקס

קבצים מצורפים

• IMG_7974.jpeg
    IMG_7974.jpeg
    KB 64.9 · צפיות: 56
  • IMG_7969.jpeg
    IMG_7969.jpeg
    KB 192.1 · צפיות: 58
אף אחד לא יוכל לענות על השאלה הזו כאן וכל מי שיענה לך זה בגדר ניחוש פרוע. עדיף לפנות לרופא לבדיקה – נשמע כמו רמות גבוהות של פרולקטין ואולי ג'ינו אבל שוב, ניחוש. תעשה בדיקות דם תראה מה רמות האסטרוגן ותסיק משם האם יש מצב שמתחיל לך ג'ינו או לא

היי התחלתי סייקל ראשון של טסט בלבד 300 מג ואחרי 4 וחצי שבועות בערך התחלתי להרגיש קצת כאב בפטמה שמאל מבחינת קושי היא לא קשה שאני נוגע בה ובמקלחת בניגוב יצא לי מין נוזל כזה מהפטמה האם מדובר בהתחלה של גינו או שזה הצטברות נוזלים? מצטרף 2 תמונות
1 להבדלים לגביי זה המאמן שלי אמר לי שעדיף להתחיל לקחת ארימידקס
כמה עלית במשקל בחודש+ שאתה בסייקל? בדרך כלל כן צוברים נוזלים . אבל בשביל השקט הנפשי שלך זה לא שאתה יכול לעשות בדיקות דם מעכשיו לעכשיו לדעתי גם לא כל רופא יתן לך כל כך מהר. תתחיל לשתות כדור אחד של טמוקסיפן לפני שינה 20 מלגרם ו 2 כדורים או לטרזול או ארימידקס או ארומזין בשבוע. נוזלים מיותרים ירדו לך. אסטרוגן ירד גם ותראה ותעדכן אחרי 7 ימים מה מצב.

כמה עלית במשקל בחודש+ שאתה בסייקל? בדרך כלל כן צוברים נוזלים . אבל בשביל השקט הנפשי שלך זה לא שאתה יכול לעשות בדיקות דם מעכשיו לעכשיו לדעתי גם לא כל רופא יתן לך כל כך מהר. תתחיל לשתות כדור אחד של טמוקסיפן לפני שינה 20 מלגרם ו 2 כדורים או לטרזול או ארימידקס או ארומזין בשבוע. נוזלים מיותרים ירדו לך. אסטרוגן ירד גם ותראה ותעדכן אחרי 7 ימים מה מצב.
מבחינת בדיקות דם, אתה יכול בכל יום נתון ללכת לאחד מהמעבדות אנדו(בשעות הפעילות) בבתי חולים שונים ולבצע שם בדיקות דם(כמובן בתשלום, יש את המחירים באתר של משרד הרפואה)
לעשות בדיקה לאסטרדיול ופרולקטין לא יעלה יותר מידי, ובדיקות דם זה משהו שצריך לקחת בחשבון ולהכניס לתקציב כשעולים לסייקל.
למי שיש רופא משפחה שזורם אז יש לו מזל.

אחוז השומן שלך לא נראה כזה גבוהה..
אך עדין היתה המרה חזקה לאסטרוגן?
הקפדת על תזונה?

• פותח/ת השרשור
הקפדת על תזונה?
כן אני בערך 16% שומן ועשיתי בדיקה הפרוקטלין יצא תקין והאסטרידיול יצא 234
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

עשיתי בדיקה הפרוקטלין יצא תקין והאסטרדיול יצא 234 עכשיו אני אקח ארמדיוקס מבחינת נוזלים זה סופח אותם ? והאם חצי כדור של 0.5 פעמיים בשבוע זה חכם ?

ואני כבר לא מרגיש את הפטמה והיא לא נפוחה בעצם ועדיין לא לקחתי את הארמידוקס האם עדיין כדאי לי להתחיל חצי כדור בשבוע בשביל למנוע ולהוריד גם נוזלים?

הקפדת על תזונה?
כן אני בערך 16% שומן ועשיתי בדיקה הפרוקטלין יצא תקין והאסטרידיול יצא 234

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית