הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה מה שקורה שמפקירים קטין בכלא, פשוט לא להאמין

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
http://www.viddler.com/explore/israsocial/videos/8/

יש עד כדי כך אנשים טיפשים בעולם שזאת בושה בכלל להיות בן אדם
כל האנשים מהמישטרה שהיו אחראים עליו, פשוט לפטר, לפוצץ אותם ואז ליקנוס אחד אחד, אבל לצערי כניראה שזה לא יבוצע

בני זונות, פשוט בני זונות..מערכת מישפטית מטומטמת

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מבין שאנשים הבינו את זה ברגע שהסירטון פורסם באתר גדול, הרבה אנשים מהעולם הגיבו שם

בארה"ב היו מתעללים בשחורים עד 1960, בכל מקרה אני בטוח ב 99% שזה קרה לו כי הוא "עולה חדש"....
בכל מקרה חבל לי על ההוא שהלך לגבעתי שקיבל רעל ועלה לארץ התגייס וככה יורקים לו בפרצוף, אמרתי כבר שלמדינה אין עתיד..

• פותח/ת השרשור
אני דווקא לא הכי בטוח שזה בגלל שהוא עולה חדש אלא פשוט ניצלו היזדמנות, אבל זה לא הכי משנה עכשיו.
כן, גם אחיו קיבל יריקה גדולה לפרצוף, חבל באמת..
אני חושב שהעולם עכשיו טיפה יותר יפנים שלא צריך לבוא לארץ בשביל צבא ובכלל בשביל מגורים.
וכן גם אני אמרתי את זה, רק חבל שכל המורעלים תמיד מנסים להוציא אותה באור חיובי, טוב בעצם כבר לא ממש אכפת לי האמת

כל המורעלים ששוטפים להם את המוח בבית ספר, חושבים שזה כמו בקול אוף דיוטי שמטעינים עם R ולהתכופף עם C, שבועיים בטירונות הם בוכים שהם רוצים הביתה...

אללה יסתור. ואין שום סיבה להניח שבמדינות 'נאורות' אחרות (כולל, או ביחוד בארה"ב) דברים כאלה לא קורים יום יום שעה שעה.

• פותח/ת השרשור
במיקרים ספציפיים כאלו לא יצא לי להיתקל..
אבל נצא מנקודה שכן, הפואנטה היא שזה פשוט קורה לעיתים יותר מדי קרובים וישראל היא מדינה די קטנה, ככה שפאקינג כמה אפשר לחזור על דברים מפגרים בשטח כח קטן, כמה
ואנחנו כאן מדברים יותר על ממשל ואירגון, לא בהכרח רק על אנשים עם מעשים לא טובים.

כן אה משה..יש כאלו שפשוט לא ריאלים בשיט

• פותח/ת השרשור
אני לא מתלונן, תקופת ההיתלוננות שלי הייתה שהייתי גר בישראל

ואתה תמיד מוזמן לבוא לביקור חבוב

• פותח/ת השרשור
למה לא, יש כאן מספיק מקומות במרחק כמה עשרות מטרים מהבית 😃
תגיד לי מתי שאתה בא, אני אתן לך מקומות טובים לבקר ולא סתם שיט תיירותי

לא מבין למה כולם יוצאים על המדינה, זה יכול לקרות בכל מקום בעולם וליהיות אפילו יותר גרוע ברוב המדינות.

כל העולם חרא, אבל בישראל החרא יחסית טוב.

יצא לך להכיר חרא אחר? כי אני ביליתי כמה שנים בחו"ל, ואני יכול לומר בוודאות שיש מקומות שהחרא בהם יותר נוח.

או כמו שחווה אלברשטיין שרה: "אם למות כמו כלבה, אז לפחות שהטלוויזיה תהיה טלוויזיה".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית