הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לעבור מפרטנר לסלקום.

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
לילה טוב.
אני משרת בבסיס תל נוף ואין לי קליטה שם בתוך החדרים ומבנים סגורים,אלא רק בחוץ.
נמצא כעת אצל פרטנר ומשלם להם 69 שקל בחודש על 20 GB גלישה שיחות וכו..
אמרו לי שלסלקום יש חוזה עם צה''ל(הוא זכה במכרז) ויש לו את התשתיות הכי טובות לכן כדאי לעבור אליו בזמן הצבא.
השאלות שלי:
1-מחר אני אוכל להתנתק מפארטנר,ולהתחבר לסלקום? כמה זמן זה לוקח?
2-מספר הנייד שיש לי כרגע יישמר? או שאפשר לעשות ניוד קו?
3-מישהו פה בסלקום ויכול לזרוק חוות דעת על השירות,קליטה וכ'ו?
תודה רבה.

ניוד לוקח כמה דקות. לך לנקודת שירות של סלקום ותוכל לנייד את המספר שלך במקום. תוודא לפני שאתה מגיע שהם מניידים ביום שישי (אם אתה מגיע בשישי), אחרת אתה עלול להיתקע בלי קו עד יום ראשון והנציגים לא תמיד אומרים את זה כי הם מאוד רוצים לנייד ואתה לא מעניין אותם. המספר שלך מן הסתם יישמר. הייתי עד לא מזמן בסלקום. לא התעסקתי עם השירות שלהם, הקליטה הייתה בסדר רוב הזמן.

אני יכול לענות לך רק על השאלה השלישית . אני משרת בבסיס פלמחים וכשהייתי בפרטנר לא היה לי קליטה בבסיס בכלל , עברתי לסלקום לפני חודש והקליטה בבסיס מצווינת. מה שכן הקליטה באזורים עירוניים לא רעה אבל פחות טובה משל פרטנר.

• פותח/ת השרשור
אני יכול לענות לך רק על השאלה השלישית . אני משרת בבסיס פלמחים וכשהייתי בפרטנר לא היה לי קליטה בבסיס בכלל , עברתי לסלקום לפני חודש והקליטה בבסיס מצווינת. מה שכן הקליטה באזורים עירוניים לא רעה אבל פחות טובה משל פרטנר.
כן שבוע הבא אני אעבור לסלקום,יותר טוב כשאתה בצבא.

אני איבדתי אותך בשלב שבו רשמת שאתה משלם 69 שח על הטלפון
עזוב אותך כן קליטה לא קליטה, למה לשלם כל כך הרבה??

• פותח/ת השרשור
אני איבדתי אותך בשלב שבו רשמת שאתה משלם 69 שח על הטלפון
עזוב אותך כן קליטה לא קליטה, למה לשלם כל כך הרבה??
אני לא יודע,אני אבדוק את זה יום ראשון איתם.
בכל מקרה יום חמישי הבא אני עובר לסלקום.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה.
כבר דיברתי איתם ויום חמישי אני הולך לקחת סים ולעשות ניוד קו.
המספר ישאר בדיוק אותו מספר או שרק הקידומת משתנה?
אני הולך על החבילה של ה100 gb הם אמרו שזה 70 שקל ו10 שקל הוראת קבע שזה נשמע לי סבבה לגמרי.

טיפ בתור מישהו שעובד בלמכור קווי טלפון בהוט מוביל, תפתח אפליקציה של אנטנות ותבדוק מה האנטנה הכי טובה לך ואז תלך לחברה הזאת ותגיד להם שהציעו לך 30 שח ל100GB בחברה X

70 שקלים ועוד 10 שקלים הוראת קבע זה 80 שקלים(כמה פיצולים יפצלו כדי לתת למחיר להישמע שונה ממה שהוא?)

בישראל 2018 אין סיבה לשלם יותר מ50 ש"ח במסלול שתיארת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית