הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

drugs+low IQ=disaster

shmikmak

משתמש מתחיל
275
93
נק' מוניטין:
132
275
93

וידאו שמסעיר את עולם הפיטנס ביום יומיים האחרונים.
דושבג מוזרק ספק אם עובד שם ספק אם מנוי,מחליט לתקוף קטין בטענה שהוא עושה רעש בעת ביצוע דדליפט,למרות שהבחור המדדלפט דאג לשים פדים על מנת למזער את הרעש,עשה את זה בפינה נידחת ולא זרק את המוט לאחר כל חזרה.
שימו לב איך הוא הנחית לו את המוט לרצפה(על הדרך מעך לו את האצבעות) בזמן ההרמה-זה יכול היה להיגמר בפציעת גב רצינית.

זה הופיע לי בפיד כמה פעמים ובאמת תהיתי למה, מעבר לדעתי האישית בנושא (שהיא באופן ברור בעד הזכות לעשות דדליפט כבד ולתת לו ליפול על הרצפה) הבן אדם לא היה אפילו חלק מהצוות ופעל באלימות כלפי המתאמן דבר שהוא פסול מטבעו והשאיר אותו על הצד המפסיק בדיון.
עוד הייתי אומר שכול בן אדם שדרך רגל במכון כושר יודע שהליפטרים נרדפים במכונים מסחריים כאלו על ימין ושמאל בזמן שמיתוך ניסיון אישי הבילדר הממוצע ושחיף המקומי עושים יותר נזק למכון מימה שכול ליפטר ממוצע היה עושה. (לדוג' אי החזרת משקולות , יצרית בלגן במכון ו ולזרוק את הדאבלים על הרצפה מה שבאמת עושה רעש ופוגע בסביבה)

גועל נפש ובריונות. צריך לטפל באנשים כאלה רק הבעיה שיש להם כוח...

כל כך התעצבנתי כשראיתי את זה פעם ראשונה. באמת שהייתי פשוט מוריד לבן אדם אגרוף לפנים באותה שניה.

הוגשה נגד הבחור תלונה במשטרה,הוא נעצר ויועמד לדין. אגב,מי שרוצה להתעדכן בפרטים שירד לתגובות שם הבחור מעדכן על ההתפתחויות

נערך לאחרונה:
זה הופיע לי בפיד כמה פעמים ובאמת תהיתי למה, מעבר לדעתי האישית בנושא (שהיא באופן ברור בעד הזכות לעשות דדליפט כבד ולתת לו ליפול על הרצפה) הבן אדם לא היה אפילו חלק מהצוות ופעל באלימות כלפי המתאמן דבר שהוא פסול מטבעו והשאיר אותו על הצד המפסיק בדיון.
עוד הייתי אומר שכול בן אדם שדרך רגל במכון כושר יודע שהליפטרים נרדפים במכונים מסחריים כאלו על ימין ושמאל בזמן שמיתוך ניסיון אישי הבילדר הממוצע ושחיף המקומי עושים יותר נזק למכון מימה שכול ליפטר ממוצע היה עושה. (לדוג' אי החזרת משקולות , יצרית בלגן במכון ו ולזרוק את הדאבלים על הרצפה מה שבאמת עושה רעש ופוגע בסביבה)
לא צריך לפלג מכל דבר, מה הקשר בודיבילדרים וליפטרים עכשיו?

אשמח לעידכון. אנשים כאלה צריך פשוט להכחיד. 😵😵‍💫🥊

• פותח/ת השרשור
אשמח לעידכון. אנשים כאלה צריך פשוט להכחיד. 😵😵‍💫🥊

השם של הבחור התוקף עדיין לא התגלה,הרבה יוטיוברים מחכים שיחשף השם המלא על מנת שיוכלו ליצור סרטוני שיימינג.

upload_2018-8-6_17-50-5.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית