הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה במפעלים ללא אופק low tech

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
שלום חברים.
לפני מספר חודשים תקלתי באייטם בערוץ 2 או 10 (לא זוכר כל כך) על עבודות מפעלי low tech, מפעלים שצריכים פועלים לפרק זמן קצר יחסית (סביב ה10 שנים) כיוון שהערכה היא שבעוד עשור מכונות יעשו את העבודה, אבל עד אז צריכים ידיים אנושיות פועלות.
מישהו מכיר?

יש המון כאלה, בעיקר אלו שמייצרים חלקים לצורכי התעשייה. אני לדוגמא עבדתי במפעל לחומרים מרוכבים, שבו אתה מלווח ("מלביש" שכבות) בתבניות עם חומרים כגון קרבון, פיבר גלס וכד' כחלק מתהליך ייצור של קסדות (לטייסים), מכ"מים, טילים וכו'. לפי איך שזה נראה, תוך כמה שנים יהיו מכונות שעושות את כל התהליך אוטומטית.

השאלה היא למה שתחפש להשקיע את זמנך בעבודה שכזו? אפיקי קידום דלים ודי רפטיבית וסיזיפית.

• פותח/ת השרשור
יש המון כאלה, בעיקר אלו שמייצרים חלקים לצורכי התעשייה. אני לדוגמא עבדתי במפעל לחומרים מרוכבים, שבו אתה מלווח ("מלביש" שכבות) בתבניות עם חומרים כגון קרבון, פיבר גלס וכד' כחלק מתהליך ייצור של קסדות (לטייסים), מכ"מים, טילים וכו'. לפי איך שזה נראה, תוך כמה שנים יהיו מכונות שעושות את כל התהליך אוטומטית.

השאלה היא למה שתחפש להשקיע את זמנך בעבודה שכזו? אפיקי קידום דלים ודי רפטיבית וסיזיפית.

זה לא בשבילי כמובן.
זה בשביל אדם בגיל 50, עם מוסר עבודה, שרגיל לעבודה פיזית סזיפית ומונוטונית ושכבר לא יהיה מנהל בחייו.
איך מגיעים למפעלים האלה?

יש הרבה לדעתי באתרי דרושים כמו אולג'ובס. אם הוא נמצא באזור כפר סבא אני אוכל אפילו להפנות אותך אל המפעל עצמו.
שווה להריץ חיפוש באתרים, תראה שיש לא מעט.

• פותח/ת השרשור
יש הרבה לדעתי באתרי דרושים כמו אולג'ובס. אם הוא נמצא באזור כפר סבא אני אוכל אפילו להפנות אותך אל המפעל עצמו.
שווה להריץ חיפוש באתרים, תראה שיש לא מעט.

כנס לדואר

לפי מה שידוע לי, יש ביקוש לעובדים בתחום הזה, אם אני לא טועה זה נקרא עיבוד שבבי
או "מפעיל CNC" כשהחברות בעצמן משלמות על ההכשרה של העובד לעתים קרובות...
לדעתי מתאים לאדם בגיל הזה שמחפש משהו מונוטוני בסגנון.

לפי מה שידוע לי, יש ביקוש לעובדים בתחום הזה, אם אני לא טועה זה נקרא עיבוד שבבי
או "מפעיל CNC" כשהחברות בעצמן משלמות על ההכשרה של העובד לעתים קרובות...
לדעתי מתאים לאדם בגיל הזה שמחפש משהו מונוטוני בסגנון.

יכול לקבל בחינם כהסבה מקצועית דרך לשכת תעסוקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית